Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş üstünde yakalanan japonlar veya caponlar 16+

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok ii yav :D[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Mesaj tarihi:
yaziktir gunahtir yaa, yapilir mi bu, herkesin evi barki olamiyo ki musait :). yalniz hani evi barki yok da yani bu adamlar da arabalarda evlerinde gibi ustler falan ciplak... ve fakat yine de komik degil, sadece insanin baskalarinin kotu durumuna gulme durtusu iste.. siz ve sizin kiz / erkek arkadasiniz olsa ordaki ya?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion.
Mesaj tarihi:
E kardeşim insanda da biraz özel hayatını koruma duygusu olur, bukadar mı değersiz özel hayatınki arabanın içinde harcayıvermeyi göze alıyorsun. Biraz sabırlı birazda kendine saygısı olan biri o durumda bulunmaz zaten.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S

[Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Ağustos 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Süper komedi yaa gülmekten ölücem

Yüz ifadelerinden kopuyorum zaten artık daha komiği olamaz derken ikinci linke baktım ki o katanayı mideme yemiş gibi oldum nefes alamadım bi an

Türkler arabada levye filan taşır.Japonlar aşmış olayı direkt katana
Mesaj tarihi:
Döner bıçağı daha güzel durur Türklerin elinde...[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
yalnız ikinci resimde ufak bi ayrıntı yakaladım adam donunu monunu toplamamış direk yarmaya geliyo katanayla :D[signature][hline]And in my last hour,
I'm a Slave to the Power of Death.
Mesaj tarihi:
said:
RedallHoor, 14 Ağustos 2005 14:50 tarihinde demiş ki:
Zuhauhauhauhauha 2. link süper yaaa Adam Çekmiş +15 Katana Deatly Poison Sürülmüş Zuhahuauhauha Ağızda ulan ben senin armutunu kesmezmiyim şimdi die :)
resmen yardın beni[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Mesaj tarihi:
süper ya bayıldım[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin.
Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Mesaj tarihi:
Di mi anladın ozaman nasıl yarılırmış[signature][hline]Beş Hececiler
  • Yeni Oluştur...