Crane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 [spo1=Adamin surat ifadesi bitirdi beni..][/spo] [spo2=Hadi kadini anladik da, adama noluyor? :-P][/spo][signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services]FILES.GEN.TR [New File Center]
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 kadının güler bi ifadesi war :D[signature][hline][b]Chan yoldaşlarım : miniq , tırmık , kırpık , kıvırcıq :D .. Resimler: cominq sooon !
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 hehe adam nerden bulmuş bu kadar çifti :)[signature][hline];;suitfly
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 çok ii yav :D[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once
edi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yaziktir gunahtir yaa, yapilir mi bu, herkesin evi barki olamiyo ki musait :). yalniz hani evi barki yok da yani bu adamlar da arabalarda evlerinde gibi ustler falan ciplak... ve fakat yine de komik degil, sadece insanin baskalarinin kotu durumuna gulme durtusu iste.. siz ve sizin kiz / erkek arkadasiniz olsa ordaki ya?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody's got one. But there is nothing worse than a hole with an opinion.
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Öyle aslında, yani başıma geldiğini düşünemiyorum. Katana yerine osmanlı tokatı çekerdim herhalde :p.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 E kardeşim insanda da biraz özel hayatını koruma duygusu olur, bukadar mı değersiz özel hayatınki arabanın içinde harcayıvermeyi göze alıyorsun. Biraz sabırlı birazda kendine saygısı olan biri o durumda bulunmaz zaten.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S [Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Ağustos 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 . [Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Ağustos 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Süper komedi yaa gülmekten ölücem Yüz ifadelerinden kopuyorum zaten artık daha komiği olamaz derken ikinci linke baktım ki o katanayı mideme yemiş gibi oldum nefes alamadım bi an Türkler arabada levye filan taşır.Japonlar aşmış olayı direkt katana
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Döner bıçağı daha güzel durur Türklerin elinde...[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 yalnız ikinci resimde ufak bi ayrıntı yakaladım adam donunu monunu toplamamış direk yarmaya geliyo katanayla :D[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 süper valla :D[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 İyide o ayrıntı değilki:D Gayet açık bişiy.Zaten milletin yarılmasının sebebi o. Adam donsuz halde katanayla geliyo daha komik bişiy varmı(o adam benim üstüme gelse okadar komik olmazdı ama:D)
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ne biliyim okumadım mesajları ;)[signature][hline]And in my last hour, I'm a Slave to the Power of Death.
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ardeth güzel açıklamış fakat resimler felaket :)[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor..
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 [spo1=imdak][/spo] kadın "kurtarın beni bu ayıdan" bakışı atmış yalnız ahah.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ahıahıahı baya guldum yarıldım hatta katana'lıda. :lol:[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Kalitzburg Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ben 5.Resimdeki kızın coraplara hasta oldum :D[signature][hline]Kalitzburg LvL 7* Troll Rogue Kalitz LvL 3* Human Priest
Sovereign Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: RedallHoor, 14 Ağustos 2005 14:50 tarihinde demiş ki: Zuhauhauhauhauha 2. link süper yaaa Adam Çekmiş +15 Katana Deatly Poison Sürülmüş Zuhahuauhauha Ağızda ulan ben senin armutunu kesmezmiyim şimdi die :) resmen yardın beni[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
armra Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 horasss muhahaha yardırdın gece gece
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 son duyumlara gore resmı cekılenler topluca harakırı yapmışlar :P[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 mükemmel ya..gece gece yarıldım :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 süper ya bayıldım[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 ne güzel yarılıyodum gülmekten, son katanayı görünce sustum :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur???
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Di mi anladın ozaman nasıl yarılırmış[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Öne çıkan mesajlar