leyn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 on=@dclick if ( > 2) if (=t_corpse) src.smx olmaz. return 1 endif else endif Denedim ama olmadı . Yardımcı olabilirmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 act.type olmalı[signature][hline]"eski açık sarı desene" ultrAslan'ı anlayanlar çoğalıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 niye ardarda 2 if döngüsü kullanırrsın? && koyarak hallet daha kolay olur. act dene[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Gene olmuyor. Staff eventinin altına verdim on=@dclick diye ama gene açılıyor [Bu mesaj leyn tarafından 09 Ekim 2005 04:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 if ( == t_corpse) veya ( == t_corpse) komutları olması gerekir?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 on=@itemdclick if ( == t_corpse) src.smx olmaz. return 1 endif staff eventine verceksen zaten plevel kontrol etmeye gerek yok.[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. BabacumMostors, 07 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki: sevişin derken de birbirinizi skin demiyorum sevin diyorum nsanı insan olduğu için sevin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Tamam deneyeceğim sağol. [Bu mesaj leyn tarafından 09 Ekim 2005 15:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archibald Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Heimdall Doğru Söylüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Evet yaptım . Peki şöyle birşey yapabilirmiyim , stafflar staff horse harici bineğe binemeyecek. Bunu nasıl yaparım? on=@itemdclick if ( == c_llama) src.smx yapamasiz. return 1 endif gibi birşey olamazmı? böyle yaptım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 itemdclick adı üstünde itemlara çift tıklayınca tetiklenir.. on=@environchange if !(==0) if !(==c_xx) findlayer.25.uid.remove endif endif endif bunun gibi bişey işine yarayabilir.. başka bir binege biner fakat bindikten sonra arada bir binegi check eder ve farklı bişey varsa siler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 güzel bi mantıklık ama bi admin olarak salak bi playerın cesetini açamıyacaksam ben neciyim? haksız kazançlar v.s her türlü çirkeflik için güzel[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Peki bindirmemek için ne yapılabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Chernobel, 09 Ekim 2005 21:11 tarihinde demiş ki: itemdclick adı üstünde itemlara çift tıklayınca tetiklenir.. on=@environchange if !(==0) if !(==c_xx) findlayer.25.uid.remove endif endif endif bunun gibi bişey işine yarayabilir.. başka bir binege biner fakat bindikten sonra arada bir binegi check eder ve farklı bişey varsa siler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Chernobel, 10 Ekim 2005 15:33 tarihinde demiş ki: said: Chernobel, 09 Ekim 2005 21:11 tarihinde demiş ki: itemdclick adı üstünde itemlara çift tıklayınca tetiklenir.. on=@environchange if !(==0) if !(==c_xx) findlayer.25.uid.remove endif endif endif bunun gibi bişey işine yarayabilir.. başka bir binege biner fakat bindikten sonra arada bir binegi check eder ve farklı bişey varsa siler Ben çift tıklandığında binemeyecek smsverecek birşey istiyorum.Onunkinde biniyor ve siliyor. [Bu mesaj leyn tarafından 10 Ekim 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 horse scriptine gir on=@dclick if ( > 1) src.sysmessage @026 bu ata binemezsin return 1 endif ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 charlara dclick oluyomuydu[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 evet.. vendora dclick yaparak buy menusunun acılması nasıl yapılıyor sanıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 hatırladıgım kadarı ile (55i) binme işlemini engellemiyordu on=@dclick return 1 bence on=@itemequip if ( == 25) if !( == c_staff_horse) // yada sende neyse // bundan sonra istersen act.remove et istersen de dclick // ile indir assa endif[signature][hline]|Chaos Design & Hosting| |Sindarin MMO| |Ultimatr.Net| |Storm UO| [Bu mesaj Tcpip tarafından 10 Ekim 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 on=@dclick if ( > 1) && ( < 7) src.smx olmaz return 1 endif ekledim ama bu seferde çantası açılıyor binemiyorsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Tcpip r4 te işe yarıyor ama dedigin gibi 55i de çalışmaz... 56b ye geçmeye hazırlandıgımız gunlerde daha r4 e geçmemiş varsa ztn ona yardım edilmesi imkansız.. belediye yardım etsin ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: [events e_stf] on=@itemdclick if ( != ) src.sysmessage Ah bu hayat cekilmez. return 1 endif cantalari acmayi onlemek icin. ben 55i icin istedigini anlamamistim. revision'a geciver ne olacak 30 dakikani almaz upgrade etmek. zaten su zamanda revision yerine daha eski surumleri kullanmak sacmalik. [edit: smiley iptali][signature][hline] [Bu mesaj Math- tarafından 10 Ekim 2005 22:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archibald Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Dediğin Doğru....[signature][hline] **Archibald** >>>Athena Uo Shard<<< www.athenauo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 55i istiyorum diye birşey demedimki :) r402 için istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 tamam o zaman, yukaridaki ornekten esinlenebilirsin, yukarida birisi 55i karistirmista ondan dedim ;)[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leyn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 on=@itemequip if ( == 25) if !( == c_staff_horse) act.remove return 1 endif böyle birşey denedim fakat buda olmadı.Nasıl birşey yapabilirim , Acaba trigger'mı yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar