emircanz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Bi adam Atatürk heykelinin yanına park etmeye çalışıo arkadada bi adam ona yol gösterio sora arabadaki Atatürk heykelinin üstüne çıkıo arabayla yol gösteren adam da bağırarak YAVAŞ LAN ATATÜRK'ÜN A.Kodun diyo sora adamı tutuklayıp cezaevine koyuolar =)[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. With a Kiss , I Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bunlar bir ara sehis sehir yurdumdan insan manzaralari seklinde geziyordu. hepsini tek tek sehir sehir acacaksan super prim yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hehe:)süper yaa[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerglingtr Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 one bea[signature][hline]GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Zor oLanı ßa$arırım. İmKanSız ßiraz Zaman aLir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Süper ya! Ağzını toplamayı öğrenir artık.[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Diyecek bisi bulamıyorum agızım acık kaldı[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Olsa çoktan duyardım diye dü$ünüyorum. Bu Erzurumlularla alınıp verilemeyen ne hala anlamı$ değilim.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bende erzurumlyumda olay komik.. dadaşlar kraldır hocam laf yok zaten onlara..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Hayır ben orda ya$ıyorum. Olsa duyardım.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 şehir efsanesi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ee polısler orda oyle beklıyormuymus?[signature][hline]With the lights out it's less dangerous Here we are now, entertain us I feel stupid and contagious Here we are now, entertain us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 efsaneyi haklamak gerek .[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yuhh..dememek icin kendimi zor tutuyorum...saçma ve komik..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 zMuha. Gerçek olcağını sanmıyorum ama komik :-)[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Böyle bir şey olduysa güvenim bir kez daha sarsılır bu ülkeye. Atatürk'ü bu kadar ilahileştirmemek lazım, sonra oturup diyoruz niye çocuklarımız Atatürk'le ilgili konuşmak günah zannediyorlar, neden Atatürk'ü allah baba zannediyorlar diye. Park ederken yardımcı olan adamın Atatürk'ün şahsına yönelik bir hakaret etmediği apaçık ortada yani, nedir ki tutuklamalar falan?[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Lol :D Kopmuş bu ülkenin şeridi...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 trajı komık ama bence dusunulmesı gerekılen noktolar var.Ayrıca ataturk'e tamam ılahılestırmek yanlıs ama o ınsan ulkemızı kurtardı ve onun sayesınde belkıde suan bu toprakalrdayız.Bu denlı önder bi insanada kufur etmek yanlış hapis abartı olabılr ama ceza verılmesı gerekır bence..[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 garip ama gerçek.!.!.![signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 abi bende hapis cezası ağır sonuta adamın gelişi güzel sölediği bi laf, başka bi ceza weriebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yurdum insanı lol :)[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ne kadar anlamsız bir ceza şonuçta adam kasten küfretmiyor . Sokakta biri sana çarptığında artık ağız alışkanlığından "hay .mına koim demiyormusunuz ? Adam ağız alışkanlığından ağzına ilk gelene söylemiş[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Saçmalamayın ya.! Olsa duyulurdu basın medya..vs.vs hadi onuda geçtik ben duyardım. Erzurum küçük yer gasp olsa duyuluyo. Hakaret olacakta duyulmayacak mı? Erzurum gibi tutucu bir yerde böyle bi$i yapamazsınız. iyimisiniz ya?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. [Bu mesaj AthleT tarafından 13 Ekim 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 hahahah süper yaa..inanamıyorum yani bu olaylar hep burda mı oluyo..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 iyi olmuş her iki lafından biri küfür olmaz böylece[signature][hline]ben tikky değılaam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 said: Antimodes52, 13 Ekim 2005 15:56 tarihinde demiş ki: Böyle bir şey olduysa güvenim bir kez daha sarsılır bu ülkeye. Atatürk'ü bu kadar ilahileştirmemek lazım, sonra oturup diyoruz niye çocuklarımız Atatürk'le ilgili konuşmak günah zannediyorlar, neden Atatürk'ü allah baba zannediyorlar diye. Park ederken yardımcı olan adamın Atatürk'ün şahsına yönelik bir hakaret etmediği apaçık ortada yani, nedir ki tutuklamalar falan? anlatamazsın antimodes. anlamıyorlar.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar