Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erzurumda gelişen ilginç bir olay

emircanz

Öne çıkan mesajlar

Bi adam Atatürk heykelinin yanına park etmeye çalışıo arkadada bi adam ona yol gösterio sora arabadaki Atatürk heykelinin üstüne çıkıo arabayla yol gösteren adam da bağırarak YAVAŞ LAN ATATÜRK'ÜN A.Kodun diyo sora adamı tutuklayıp cezaevine koyuolar =)[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım..

With a Kiss , I Die
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle bir şey olduysa güvenim bir kez daha sarsılır bu ülkeye.
Atatürk'ü bu kadar ilahileştirmemek lazım, sonra oturup diyoruz niye çocuklarımız Atatürk'le ilgili konuşmak günah zannediyorlar, neden Atatürk'ü allah baba zannediyorlar diye. Park ederken yardımcı olan adamın Atatürk'ün şahsına yönelik bir hakaret etmediği apaçık ortada yani, nedir ki tutuklamalar falan?[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

trajı komık ama bence dusunulmesı gerekılen noktolar var.Ayrıca ataturk'e tamam ılahılestırmek yanlıs ama o ınsan ulkemızı kurtardı ve onun sayesınde belkıde suan bu toprakalrdayız.Bu denlı önder bi insanada kufur etmek yanlış hapis abartı olabılr ama ceza verılmesı gerekır bence..[signature][hline]--Borgır--
Sosyal ağlarda paylaş

ne kadar anlamsız bir ceza şonuçta adam kasten küfretmiyor .

Sokakta biri sana çarptığında artık ağız alışkanlığından "hay .mına koim demiyormusunuz ?

Adam ağız alışkanlığından ağzına ilk gelene söylemiş[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

Saçmalamayın ya.!
Olsa duyulurdu basın medya..vs.vs hadi onuda geçtik ben duyardım. Erzurum küçük yer gasp olsa duyuluyo. Hakaret olacakta duyulmayacak mı?

Erzurum gibi tutucu bir yerde böyle bi$i yapamazsınız.

iyimisiniz ya?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight

Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.

[Bu mesaj AthleT tarafından 13 Ekim 2005 17:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 13 Ekim 2005 15:56 tarihinde demiş ki:
Böyle bir şey olduysa güvenim bir kez daha sarsılır bu ülkeye.
Atatürk'ü bu kadar ilahileştirmemek lazım, sonra oturup diyoruz niye çocuklarımız Atatürk'le ilgili konuşmak günah zannediyorlar, neden Atatürk'ü allah baba zannediyorlar diye. Park ederken yardımcı olan adamın Atatürk'ün şahsına yönelik bir hakaret etmediği apaçık ortada yani, nedir ki tutuklamalar falan?

anlatamazsın antimodes.
anlamıyorlar.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...