Vodan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Şu ferrari olayını net hatırlayamıyorum ancak arabanın kiralık olduğu yazmıştı gazetelerde. Hafif turuncuya çalan kırmızı bi rengi vardı değil mi? Bildiğimiz ferrari kırmızısı değildi yani..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2007 Audi Turbo, big Turbo, too many hp 's ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 babam saolsun :D R8 R tronic [spo]resim bekliyodunz dimi zuh zuh sfddc, igrencim[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 sinti r8 yoktur atma :p ağlarım. a5 istiyorum. daha cok war. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 a5e gerek yok ben s3 alsam yeter bana :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 şöle bi s4 olsa da binsek peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 türkiyeden 2-3 tane sipariş edilmiş r8.bakalım nerde görücez.istanbulda slr bile gördüysek onuda görürüz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 911 turbo gormusutm gecen gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 SLR mı gördün :) Ben fuarda görmüştüm sadece batmobil gibi bişeyudi :p Bende Rolls Royce Phantom gördüydüm beşliktaşta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 o zaman s5 istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2007 slr yi gördüm avrupa yakasında 911 turbo hergün görüyorum slr nin yanında araba degil yani:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2007 Selam, Apartman komşumda 2002 model siyah S3 var. Ufak tefek, güzel birşey. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2007 Bir tanede burada var :) Komşunuzun adı nedir? Tanışıyor olabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Selam, Daha yeni taşındılar, isim öğrenecek bir fırsat yakalayamadım :) Ben Göztepe'de oturuyorum bu arada =) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Bende goztepedeyim. Kuzenimde 2.0 tfsi quattro var 66k euro aldi daha 2 sene bile olmadi suanda satiyor hemde cok komik bir paraya 43k euroya. bu kadar surede arabanin degerinin bu kadar dusmesine cok sasirdim. Kasa degistiriyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2007 S3 alacaktır belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Selam, 2008'in ortasında gelecekmiş yeni B8 kasa. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 peki araya bir soru kaynatayım ben madem; paramecium sence b8 kasalar gelmeden elimizdekileri çıkarmak mı lazım? yoksa zaten kafadan ikinci elde darbeyi yiyen "markamızın" bir de kasası değişince ikinci darbeyi yemesini izleyelim mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Selam, A3'ün yeni kasası ile ilgili bir takvim yok şuan o yüzden A3 sahiplerinin heyecan yapması yersiz olur. Ama A4 sahipleri biraz üzülecek. Hele ki B8 kasa B7'den daha da güzel olursa, ozaman değer kaybı daha fazla hissedilecek. Benim gibi B6 kasa bekleyen açgözler ise zil takıp oynayacak :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elvenpath Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 audi ler güzel hoş araba da hem pahalı hemde rahatsız araba yanlış anlamayın bi uzun yol a çıktık a4 ile deri koltuk üstelik her tarafım ağrıdı sevmemiştim bindiğim araçlar içerisinde en rahatsız edici olandı fakat audinin a3 modeli hoşuma gitmiyorda değil .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Selam, Sanırım yanlış koltuk ayarı kullanmışsınız. Nazik yerim şimdiye kadar hiçbir Alman otomobilinde uzun yol seyehatlerde sorun yaşamadı :) Genelde Fransız otomobilller yumuşak koltuklarıyla bende sorun çıkarırlar ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Bugun okuldan cikarken arabaya tam binmek uzereyken biri gelip yanima araba alacagim ya seninkinden (golf4) ya da 307 alacagim ne tavsiye edersin diye sordu? Sormaz olaydi :) Anlattim aradaki farklari en ince detayina kadar( kaporta, sorun cikarma, ariza yapma vs konularinda) sacma sapan sorular sormaya basladi kadran neden 260 filan gibi en sonunda abi hangisi daha hizli gider lafini duyunca helvandan yemeye gelirim diyesim geldi neyse konuya donersek S paketine sahip audi lerin suspansiyonlari yuzunden cok lastik patlattiklarini duydum. O arabada muhtemelen sert suspansiyon vardir ve tumsekli cukurlu yollardan gecince tum o yoldakileri arabanin icinde hissetmemek elde degil. Para nin dedigi gibi koltuk ayari da olabilir. a4 2.0tfsi quattro olan kuzenimde onceden a3 vardi ve sert suspansiyon vardi. Araba icinde ziplamaktan bi hal oluodm bozuk yollarda Eski TT lerde de ayni olay vardi hos yenilerinde de ayni suspansiyon varsa gene vardir. Arkadasim kafasini devamli tavana vuruyormus :) Audi icin konforsuz araba deniyorsa konforlu araba nin tanimi yeniden yapilmasi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Selam, Bendeki de spor süspansiyon sahibi ve yumuşaklara göre daha az salınım yapıyorum. Clio ile geçtiğim bozuk zeminden daha hızlı (ölmek üzere olan gözden çıakrtılmış lastikler saolsun) geçiyorum. Bir ara 16" jantları 17" ile değiştirmeyi düşünmüştüm, şöyle güzel Audi modellerinden ama sonra İstanbul yollarına olan güvenim yüzünden vaz geçtim. Lastiği geniş de kullanmak istemiyorum, zaten 150HPcik var, onu da sürtünmeye kurban vermiyeyim :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Aaaaa sen Absolut'un arabasını duymadınmı 1.8T ile 217 beygir miydi neyddi. Yakışırmı sana para stock kullanmak o arabayı? Hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 evet motoru kucağına almıştı diye hatırlıyorum bir ara :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar