bengii Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 imza[signature][hline]ben sabahsiz gecelerin kucaginda bir cilekes sen ümitler ulkesinin karanliginda bir günes -orhan gencebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 düşlerim başka şeyler ağlarım hiç bıkmadan giderim çok uzaklara ardıma hiç bakmadan.....[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ölürken bıle yanımda ol sewgılım cennet bıle cekılmez sensız.......[signature][hline]yalnızız sonuçta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Dayanamam ben bu son gidişine alışamadım sensizliğe... Ufuk Yıldırım [ heralde ] Usulca sokulup seviyorum seni demiştin, sakın bırakma bir daha dayanamam demiştin, nasıl da inandım bana yalan sözler vermişsin yazıklar olsun sana... Çelik Duygularıma esir oluyorum seni görünce insan bin keremi yanıyor bir kere sevince. Ruh bedenden ayrılıyor çekimine girdim. Bir kere daha yandım ama canım gördüğüme sevindim. Grup Gündoğarken [ Bu şarkıda intahar düşünmüştüm :( ] Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar yavaş yavaş parça parça görüyorum ki ölüyorum. Benim şu kalbim benim şu gönlüm seni mi sevdi sana mı güvendi benim şu aklım şaştı kaldı sanamı kandı sana mı inandı çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim. Dün sabah seni affettim insanoğlu yaşam dedim. Rafet El Roman Valla $imdilik bu kadar :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. [Bu mesaj AthleT tarafından 11 Ekim 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephinx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kenan dogulu - aglayamam[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ; Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ; Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Jedi, 10 Ekim 2005 01:22 tarihinde demiş ki: Ben sigara dumanının altında yana yana en sonunda kül oldum sen kibritin hiç yanmayan ucunda birinin hayatından geçmiş oldun [signature][hline]G 3 N K f t w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kurşun ata ata biter yollar gide gide biter mapus yata yata biter aldırma gönül aldırma dertlerin kalkınca şaha bir sitem yolla Allaha görecek günler var daha aldırma gönül aldırma... ve Barış Manço'nun pekçok şarkısı, Unutamadım, Kol Düğmeleri, Anlıyorsun Değil mi gibi.[signature][hline][email protected] Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 feridun düzağaçtan lavinia yı öneririm hayatımın şarkısı[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 lambaya püf de oh deme püf de perdeyi ört kız çekmede ört kız[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Şahaneyim şahane,bundan sana ne? Ehe,geyiği tabii bu işin,normalde Rammstein'in Engel parçası-biliyorum türkçe olması lazım,ama türkçeleştiririz : )- Hayat süresince iyi olanlar, Öldükten sonra melek olurlar. Gökyüzüne bakarak sorarsın kendine Neden onların görülmediğini Ta ki bulutlar uyumaya çekildiğinde İşte o zaman biz gökyüzünde görülebiliriz Biz korkarız ve çok yalnızız. Tanrı bilir ya ben melek olmak istemem[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Davion, 10 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: Arabada 5 evde 15 hoşunada giderse bedave. , eheuh mükemmelsin[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: DioNea, 11 Ekim 2005 17:29 tarihinde demiş ki: feridun düzağaçtan lavinia yı öneririm hayatımın şarkısı yani özdemir asaf:D[signature][hline]bugüne en uzak gün dün... (özdemir asaf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gitanzi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 İndimmm dereyee taşş bulamadımmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sarılın sıkı sıkı Tinki vinki, dipsi , lala , poo, teletabis teletabis, sarılın sıkı sıkııııııı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ben seni sevmeyi sevdim[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 güneş doğdu ruhuma, sustum umudumu gördüm onda bir şey bilsem söyliycem seni sevdiğimden başka .... sonsuzdum ve mahvoldum güneşli gün yalanlarıyla avundum. mor ve ötesi- mucize.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Nereden sevdim o zalim kadını ? Bana zehretti hayatın tadını . bu bitiriyo beni abi.. Bu gece son gecemız acı gunler yakında bir ömür böyle geçti olamadık farkında at kadehi elinden bin parçaya bölünsün dökülsün meyler yere hatıralar dökülsün.[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. [Bu mesaj Fransuxa tarafından 11 Ekim 2005 20:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Yavuz Çetin - Yaşamak İstemem sözleri; Bana öğretilen herşey Bana önerilen herşey Bana dayatılan yaşantı İşe yaramaz bir çöplük Yarattığınız sistemler Kullandığımız yöntemler Yaşamak istemem aranızda Belki de terslik bende Yapamadım bu düzende Kaçacak delik arar oldum Sürüngenler şehrinde Eğitilmiş köpekler Doymak bilmez maymunlar Yaşamak istemem artık aranızda Benden bir ruhsuz yaratmayı Nasıl başardınız Benden bir hissiz yaratmayı Nasıl başardınız Benden bir uyumsuz yaratmayı Nasıl başardınız Benden sizden biri yaratmayı Nasıl başardınız Yaşamak istemem artık aranızda[signature][hline]Can you put a price on PEACE? For Those About to Rock... We salute you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 seni düşünürüm güneşin aydınlığında ayın o hüzünlü karanlığında gözlerimi her kapatışımda seni düşünürüm hüzünlenirken geceleri seni düşünürüm dağlar dayanmazken umutlarıma seni düşünürm seni ne çok aradığımı seni ne çok sevdiğimi anlarım seni düşünürüm sensizken geceleri sende beni ararım bulamam seni seviorum derim sana duyuramam..... [signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle[signature][hline][b]cats rulz =) cok sevdım onu cok hayatımda kımseye baglanmadıgım kadar cok baglandım ona neyın ne oldugunu yenı anlyıo ama ben anlamıyorum kadınları hiçbi zamanda anlasıamayacka yagane warlıktır. ama bilsin ki kendımden cok onu sevıyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 gönlümle baş başa düşündüm demin artık bir sihirsiz nefes gibisin şimdi ta içinde bomboş kalbimin akisleri sönen bir ses gibisin maziye karışıp sevda yeminim bir anda unuttum seni, eminim kalbimde kalbine yok bile kinim bence artık sen de herkes gibisin[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar