Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Hayatımda kötü bi dönemden geçtim fakat hala durup durup kendimi tavana bakarken falan buluyorum. Tamam mükemmel değil hayatım, ama kendime mutluyum diyebiliyorum. Yine de öyle zamanlar oluyor ki, içimde büyük bir üzüntü, sebepsiz yere gözlerim sulanıyor, moralim bozuluyor dert edilmeyecek şeyleri sorun ediyorum vs vs. Bıktım ama çözüm yolu bulamadım. Siz nabarsınız yeniden neşelenmek için?[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Nefes alıomusun o bile yeter....Herşeyden en önemli şey sağlık diğer şeyler bosh..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 arkadaşlarınla buluş onlar herşeyi untturur sana... uzaak dur düşünme kötü bişi hele hele öle duygusal möüzik hiç dinlemeee sakınnn!!! eğlenceli şler dinle hoıpla zıpla ok!![signature][hline]İch Habe Nie Aufgehört Dich Zu Lieben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Aşık olurum, bu yeter. Kalbin de var mutlu olmaman için bi sebep yok. Ama eğer mutlu olmak istiyorsan şöyle bir bak hayatına, sonra da başkalarına bak. Şanslı olduğunu gör, mutlu ol...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Valla iyi bir yöntem varsa benimde ciddi manada ihtiyacım var.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: zeynepp, 11 Ekim 2005 17:20 tarihinde demiş ki: arkadaşlarınla buluş onlar herşeyi untturur sana... uzaak dur düşünme kötü bişi hele hele öle duygusal möüzik hiç dinlemeee sakınnn!!! eğlenceli şler dinle hoıpla zıpla ok!! katıldım gitti buna.. bendede çok oluo.. ozman böle saçmasapan güleceğin bi şeler yapacağın arkadaşlar gerekio.. ben öle yapmayınca kötü oluom yani öle elemanlar gerek..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sağlığın olduktan sonra aşkta gelir mutlulukta önemli olan hayatımızın değerini bilmek ve onu sınırsızca yaşamak[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: nileppezdel, 11 Ekim 2005 17:20 tarihinde demiş ki: Aşık olurum, bu yeter. Kalbin de var mutlu olmaman için bi sebep yok. Ama eğer mutlu olmak istiyorsan şöyle bir bak hayatına, sonra da başkalarına bak. Şanslı olduğunu gör, mutlu ol... kalpten belli oluyordur. fena halde aşığım zaten :) onunla çok mutluyum fakat okulu uzakta. ancak haftasonları görüşüyoruz. uzak benim için sorun deil de... yalnız kalınca insan düşünüyor onu bunu..düşündükçe dertleniyor işte :([signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 2-3 gündür sürekli melankoli halindeyim. dışarı çıkıyorum, arnavutköy kahvesine gidip tanımadığım 3 kişi bulup okey partisi çevirioruz. kafa dağıttırıyo insana...[signature][hline]Polly (Daima Kalbimdesin) http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 acıyı acı yapan insandır,nasıl değişirki insanın kendisi, onunla beraber yok olur gider acının kendisi. Mike =)[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mike, benimle çıksana lan.[signature][hline]Polly (Daima Kalbimdesin) http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Olur olamaz seyleri eger dert edersen ileride cok zorlanirsin..[signature][hline]|Ana Sayfa|Kayıt|Dosyalar|Forum|Staff|Iletişim| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 sen bi böbrek mafyasından ayrıl düşünürüz, böbreğimi hiç tehlikeye atamam valla[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 olur olmaz değil de.. kötü , karamsar ruh halinden kurtulamıyorumç öyle biri değilim aslında. fakat neden üstüme böyle garip bişiler gelio çözemiyorum...[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 çok düşünüyosundur bilinç altına yerleşmiş[signature][hline]Name: ALSHARO Class: Shadow Vain Nation: Karus Lvl: 6x Np: 4xxxx Clan: BlackCats Server: Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: lilynessy, 11 Ekim 2005 17:28 tarihinde demiş ki: sonra gez ağla fotoğraf çek.sonra da kendine verdiğin sözü tut:) ehehe çok güldüm buna :-)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 buda ayrı bi yöntem uyguluorum bunuda arada:)[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kafayı 3 kere duvara vuruyosun.sonra sıcak bi duş alıyosun...rdımdan duşu kapatıp soğuğu açıyosun.....kurulanıosun...sonra arkadaşları aryıp akşam ıslatmya gidiosun[signature][hline]AliceRoxx, 28 Eylül 2005 22:03 tarihinde demiş ki: uyarıcı kesim de az post kasmıo..... elvyn, 09 Ağustos 2005 23:37 tarihinde demiş ki: demeyin öyle gotum kalkıyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 çok kötüysem arkadaşımla bişeyler yapıyoruz, sinema filan. olmadı müzik dinliyorum, bişeyler yazıyorum. hiçbiri olmazsa yatıp uyuyorum. ha ayrıca, "melankoli, hüzünlü olma mutluluğudur" demiş victor hugo. onu da not düşeyim dedim :p[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? [Bu mesaj Saeros tarafından 11 Ekim 2005 17:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 haklısın lisedeyken yalnızlık ve melankoliden gayet haz alırdım. Ama o geride kaldı. Şimdi istemediğim halde öyle dolaşıyorum. İnsanı çok yıpratan bişey..[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 yaşadıklarının aynısını yaşadım ama artık hayatta hiç bişeyi umursamamayı öğrendim.Bosver ve yaşamana bak... Mutlu olmayı ben anlarımı yaşayaşarak,en ufak şeyden bile mutluluk ve haz duymaya çalısarak öğredim.Polyana taklidi yap,ancak böyle birgün polyananın kendisi olabilirsin... Polyana olmak anlatıldıı gibi kötüde değildir.Yapmacıkta olsa mutlu ol,daha sonra gerçeğe dönüşüo ztn ;)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 her derdin devası zaman[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bu konuda zaman değil bence. durup beklemek yerine bişiler yapmak lazım diğer patilerin de dediği gibi.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ben bişe yapmıyorum kurtulmak için hayatım melankoli olmuş,böyleyim yani deiştiremiyorum koymuyoda oyusden alıştım yani.heran bi üzüntü,bi düşünce hali böyle, başlarda çok kastım deişiyim düzeliyim diye ama sonra farkettim yapamıycağımı.yeri gelir cok güzel olur ama melankoli[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 belki garip gelebilir ama, ben öyle boş boş tavana bakmayı seviyorum. Herşeyi gözden geçirmeyi, hiçbişey yapmıyor olmayı tatmayı:)[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar