Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

böyle pot kırılmaz

sheref

Öne çıkan mesajlar

ne alakası var ki? gelenek le ?eskiden calar saat yok tu ki insanlar davulla uyanıyodu ozaman lar icin gerekli birseydi ama artık gerek yok?iyi ozaman atalım arabaları bilgisayarları ne de olsa eskiden bilgisayar mı var mıs araba mı varmıs?atla gideriz okullara bi de ahır yaparlar okulun onune ohh :)

kısacası artık gerek yok bu tur olaylara..sonucta zamanla gelisen ve degisen bir cok olay var..ve bu davul olayının kalkma zamanı coktan geldi..dilencilerin bile cep telefon u varken hic gerek yok artık davul a..
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı şekilde bende uyandım davul sesine. Sanki kafamın dibinde çalıomuş gibi geldi ve adam 15 dk boyunca bizim mahallede durakladı. Artık sevgilisimi bizim mahallede nedir anlamadım.[signature][hline]-Fear of the fool, is the beginning of the wisdom-

Mandoo, 05 Ağustos 2005 20:06 tarihinde demiş ki:
iyide abi o insanlar ne yapsın? ölsünler mi? isterseniz katledelim..
Shadowcast, 05 Ağustos 2005 21:05 tarihinde demiş ki:
Böyle çözümler kısa vadede olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

oYle deme Bir gUN gelecek Sen YASlandiginda Ramazanda cAlAn DaVuL ile hatirlayacaksin MAziyi.. Olmus olan BABAnla GEcirdigin Sahur VAKİTLERini MUhabbettleriNİ.. TatLi bi KokU KalacAk dudaklarinda.. YAa.da..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

pot filan değil ya niye utanıyosunki gayet doğru söylemişsin sabahın köründe beynimin içine etmeye ne hakkı var? Az bile söylemişsin...
E tamam gelenek filan her ne haltsa bilemiycem ama benim uykumu bölmeye ne hakkı var yaa?Avrupa Birliğine girersek kaldırsınlar bunları harbiden medeniyet gelsin biraz memlekete...

Ayrıca davulcu ne oluyo yaa? Artık çalar saat diye bişiy icad oldu Gayet normal bir şekilde tııırt diye uyandırıyo, kimseyi gıcık etmiyo.Hem de mal mal sırıtarak bahşiş te istemiyo

1000 yıl öncesinde olsak gayet normal olurdu ama 2005 teyiz yaaa... Bütün mahalleyi ayağa kaldırmaya hakları yok...

(Biraz sert ve gıcık bi tipleme çizmiş olabilirim, sabah benim de uykum bölündü -azıcık-(adam serenat yapıyomuş gibi apartmanın dibine dayandı yaa manyakmıdır nedir) stres had safhada...)[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber!
Sosyal ağlarda paylaş

Kac aylik yada yillik ?[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki:
bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır.
ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Abso ekmek parası ne yapsınlar :)
Sen o davulcuyu dövsen bebekleri uyandırdı diye, ertesi gün gelir daha çok sesli çalar biliyorum. Davulcu işte ahaha[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...?
Msn Spaces

[Bu mesaj Janitschar tarafından 06 Ekim 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 06 Ekim 2005 15:00 tarihinde demiş ki:
Gecenin köründe davul çalma geleneği olmaz olsun.
Biri 17.5 aylık diğeri 58 günlük bebeklerin :)

offf canlarım ya :):):)[signature][hline]
Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana

Sosyal ağlarda paylaş

said:
scarab, 06 Ekim 2005 12:09 tarihinde demiş ki:
davulcu muhabbetı acılmısken aklıma geldı
ankara örnek mahallesınde 2 sene once ramazan davulcusu bır arabanın bagajına oturuyordu(bagaj acık vazıyette içine oturuyordu) araba hareket ederken buda davul calıyordu.acaba bu işte para varmı bu kadar da benzın yakabılıyorlar dıye dusunmustum halada merak ederım.tabi havaların soğuk olmasındada bunun etkısı olabılır.

Geçen sene bizim mahallede de vardı bu tipler. haberlere de çıkmıştı bi kere. köpek tinerci vs. saldırıyomuş geceleri ondan kamyonetle falan geziyolar. bide yoruluyolar haliyle :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...