riglous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Scan yaptığımda iki isim gözüme takıldı ve silmek yemedi. Birisi Windows (durum o kadar vahim mi dedim içimden) Diğerini kaldırmayı denedim ama olmadı; New.Net Herhangi bir tavsiyesi olan var mı? Yoksa Ad-aware'e güvenip ikisini de temizlemeye çalışayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 benim kazaa dosyasında buldu ben yok ettim anında bence sende yok et onemli bi şi olabilir. ad-aware işini bilir :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 allahın programı bile anlamış windowsun ne olduunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 new.net dün babamın bilgisayarında da buldu. sildim bişiy olmadı.[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 "Windows"? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 item details'den copy to clipboard diip buraya paste eder misin?[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 windows media playersa ignore ediyorum ben onu sonra windows göçmesin de[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 dahha bilgisayaı bozcak biş iyaptığını görmedim.. alet c:windows da duruyodur ibşi olmaz ynai..[hline] horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar