tony_montana Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 theo o günler geride kaldı yani artık ergun gürsoy tipi yöneticilerin devri geçti nerde ne konuşması gerektiğini de unutmuş artık bunu dersem nolur ne biter kestiremiyor artık[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar _________________________ I Love You HAGI... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: ronald, 11 Ekim 2005 21:56 tarihinde demiş ki: besiktasa layik taraftar olalim once..sonucta taraftar kalici yonetimler gidicidir..ve besiktasa layik taraftar profili cok belliki seninki deil. Burda sana hiçbirşeyi kanıtlamak zorunda değilim.Şimdiki başkan yerine seçeceğimiz başkan benim yerimede sana cevap verir elbet.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Tabii ki bana bisey kanitlaman gerekmiyo..Sadece saglam,guclu besiktas icin ihtiyacimiz olani soyledim ben sana.. :) her basarisizlikta kelle isteyen,mevcut yonetime,teknik direktore soven,sikayetlerini mantik cercevesi icinde ifade etmekten aciz bir besiktas taraftari bu saglam besiktas hedefi icin buyuk bir engeldir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 iyide ben başarısızlık yüzünden başkana laf etmedimki, seçimden başlayarak , demeçlerine kadar beşiktaşa layık olduğuna inandığın bir başkanmı bu adam? 18altındaki insanları tüzüğü çarpıtıp üya yaptıktan sonra seçimleri alan bir adam değilmidir bu? belki bilmiyorsunuzdur =p Sebanın yanından bile geçemez (nerde öyle bi başkan, adamın tek suçu bira pasif oluşuydu, o yaşta bir adam içinde suçlayamazsınız herhalde heh).[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Darksun, 11 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: i beşiktaşa layık olduğuna inandığın bir başkanmı bu adam? 18 iste bu tartisilir..Ama soverek degil... Seba demissin,seba yonetimdeyken de Allah bilir Ahmet Dursun Seba gitsin diye bagiran taraftarlardan biriydin sende? Taraftara yaranmak bayaa zor..Sebayi apar topar gonderdikten,seba gitsin diye bi tarafimizi yirttiktan sonra sebayi anmanin anlami nedir?yarin obur gun yildirim demiroren gidip yerine aciz biri geldiginde yildirim ne iyiydi demiycekmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Varsayımlarla nereye varmaya çalışıyorsun? senin bu başkanın şakşakçısı olmadığın ne malum ozaman =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Darksun, 11 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: iyide ben başarısızlık yüzünden başkana laf etmedimki, seçimden başlayarak , demeçlerine kadar beşiktaşa layık olduğuna inandığın bir başkanmı bu adam? 18altındaki insanları tüzüğü çarpıtıp üya yaptıktan sonra seçimleri alan bir adam değilmidir bu? belki bilmiyorsunuzdur =p Sebanın yanından bile geçemez (nerde öyle bi başkan, adamın tek suçu bira pasif oluşuydu, o yaşta bir adam içinde suçlayamazsınız herhalde heh). Yönetimin içindemisin ? Sana sadece şunu söyleyeyim Seba dan sonra gelen en temiz yönetim.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Oy kullanma hakkımız mevcut, muhalefetdende tanıdıklarımız var ama orda yazdığım şeyler dolayısıyla Arat yerine bu adam başkan oldu. Bu adamın temiz olduğuna zerre kadar inanmıyorum =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bjk de muhalefet çok ama demiröreni geçebilecek rakip yok gibi... gsda da kimse bu yükün altına girmek istemiyor... iki kulüpdede bu yönetimler uzun süre gider gibi...[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Yönetimin içindemisin ? Sana sadece şunu söyleyeyim Seba dan sonra gelen en temiz yönetim. katiliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Darksun, 11 Ekim 2005 22:25 tarihinde demiş ki: Varsayımlarla nereye varmaya çalışıyorsun? senin bu başkanın şakşakçısı olmadığın ne malum ozaman =) yanlislari yoktur demiyorum,kimsenin saksakcisi degilim,biri cikip baskana kufrediyo,olay bu.butun yazilanlari bi daha oku istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sen oku istersen , nereden neler çıkarmışsın. Yaratıcılığının sınırı yok.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Darksun, 12 Ekim 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Sen oku istersen , nereden neler çıkarmışsın. Yaratıcılığının sınırı yok. tartismaya luzum gormuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bencede.. keşke daha evvelden sussaydın[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Darksun, 12 Ekim 2005 00:53 tarihinde demiş ki: bencede.. keşke daha evvelden sussaydın :) kompleks,kompleks...nereye kadar??:) ahah tamam sustum hadi sen son lafi ette icin rahat etsin yine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Afferim kardeş kardeş geçinelim.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mumu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 seba anıldı. tüm beşiktaş taraftarlarınca özellikle çarşı tarafından anıldı.. kendisinden o yıllarda yapılan "ahmet dursun seba gitsin" tezahürati yüzünden özür dilendi kapısına çelenk yollandı.. bunun amacı "VAH VAH NE KÖTÜ YÖNETİMİMİZ VAR BAK SEBA NASI İYİYDİ" demek değildi zaten.. genclikle yapılan büyük hatayı telafi etme cabasi vardi. Besiktas'a yillarini vermis gercek anlamda yillarini vermis bi adama saygi vardi.. hakettiği ve o yıllarda göremediği saygi biraz gecde olsa gösterildi..halende devam ediyor zaten.. Süleyman Seba Beşiktaş'lılık duruşunu yaratmıştı.. Sağolsun genç yönetimler hırslarına kapılıp bu duruşu yokettiler.. Unutulmasın ki Beşiktaş için öncelikli hedef şampiyonluk değildir. Öncelikli hedef ilkeleri olan terbiyeli şerefli haysiyetli bi kulüp yaratmaktır. Şerefsiz, haysiyetsiz ve iki paralık şampiyonluklarla Beşiktaş taraftarının gözü boyanmaz.. Ben şahsım adına konuşuyorum ne UEFA şampiyonluğu ne lig şampiyonluğu istemiyorum şu anda. Ben Seba'nın Beşiktaş'ını istiyorum..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Tabii ki bana bisey kanitlaman gerekmiyo..Sadece saglam,guclu besiktas icin ihtiyacimiz olani soyledim ben sana.. :) her basarisizlikta kelle isteyen,mevcut yonetime,teknik direktore soven,sikayetlerini mantik cercevesi icinde ifade etmekten aciz bir besiktas taraftari bu saglam besiktas hedefi icin buyuk bir engeldir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 iyide ben başarısızlık yüzünden başkana laf etmedimki, seçimden başlayarak , demeçlerine kadar beşiktaşa layık olduğuna inandığın bir başkanmı bu adam? 18altındaki insanları tüzüğü çarpıtıp üya yaptıktan sonra seçimleri alan bir adam değilmidir bu? belki bilmiyorsunuzdur =p Sebanın yanından bile geçemez (nerde öyle bi başkan, adamın tek suçu bira pasif oluşuydu, o yaşta bir adam içinde suçlayamazsınız herhalde heh).[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Darksun, 11 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: i beşiktaşa layık olduğuna inandığın bir başkanmı bu adam? 18 iste bu tartisilir..Ama soverek degil... Seba demissin,seba yonetimdeyken de Allah bilir Ahmet Dursun Seba gitsin diye bagiran taraftarlardan biriydin sende? Taraftara yaranmak bayaa zor..Sebayi apar topar gonderdikten,seba gitsin diye bi tarafimizi yirttiktan sonra sebayi anmanin anlami nedir?yarin obur gun yildirim demiroren gidip yerine aciz biri geldiginde yildirim ne iyiydi demiycekmisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Varsayımlarla nereye varmaya çalışıyorsun? senin bu başkanın şakşakçısı olmadığın ne malum ozaman =)[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Darksun, 11 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: iyide ben başarısızlık yüzünden başkana laf etmedimki, seçimden başlayarak , demeçlerine kadar beşiktaşa layık olduğuna inandığın bir başkanmı bu adam? 18altındaki insanları tüzüğü çarpıtıp üya yaptıktan sonra seçimleri alan bir adam değilmidir bu? belki bilmiyorsunuzdur =p Sebanın yanından bile geçemez (nerde öyle bi başkan, adamın tek suçu bira pasif oluşuydu, o yaşta bir adam içinde suçlayamazsınız herhalde heh). Yönetimin içindemisin ? Sana sadece şunu söyleyeyim Seba dan sonra gelen en temiz yönetim.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Oy kullanma hakkımız mevcut, muhalefetdende tanıdıklarımız var ama orda yazdığım şeyler dolayısıyla Arat yerine bu adam başkan oldu. Bu adamın temiz olduğuna zerre kadar inanmıyorum =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bjk de muhalefet çok ama demiröreni geçebilecek rakip yok gibi... gsda da kimse bu yükün altına girmek istemiyor... iki kulüpdede bu yönetimler uzun süre gider gibi...[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Yönetimin içindemisin ? Sana sadece şunu söyleyeyim Seba dan sonra gelen en temiz yönetim. katiliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Darksun, 11 Ekim 2005 22:25 tarihinde demiş ki: Varsayımlarla nereye varmaya çalışıyorsun? senin bu başkanın şakşakçısı olmadığın ne malum ozaman =) yanlislari yoktur demiyorum,kimsenin saksakcisi degilim,biri cikip baskana kufrediyo,olay bu.butun yazilanlari bi daha oku istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Sen oku istersen , nereden neler çıkarmışsın. Yaratıcılığının sınırı yok.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Darksun, 12 Ekim 2005 00:38 tarihinde demiş ki: Sen oku istersen , nereden neler çıkarmışsın. Yaratıcılığının sınırı yok. tartismaya luzum gormuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 bencede.. keşke daha evvelden sussaydın[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronald Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Darksun, 12 Ekim 2005 00:53 tarihinde demiş ki: bencede.. keşke daha evvelden sussaydın :) kompleks,kompleks...nereye kadar??:) ahah tamam sustum hadi sen son lafi ette icin rahat etsin yine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Afferim kardeş kardeş geçinelim.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 seba anıldı. tüm beşiktaş taraftarlarınca özellikle çarşı tarafından anıldı.. kendisinden o yıllarda yapılan "ahmet dursun seba gitsin" tezahürati yüzünden özür dilendi kapısına çelenk yollandı.. bunun amacı "VAH VAH NE KÖTÜ YÖNETİMİMİZ VAR BAK SEBA NASI İYİYDİ" demek değildi zaten.. genclikle yapılan büyük hatayı telafi etme cabasi vardi. Besiktas'a yillarini vermis gercek anlamda yillarini vermis bi adama saygi vardi.. hakettiği ve o yıllarda göremediği saygi biraz gecde olsa gösterildi..halende devam ediyor zaten.. Süleyman Seba Beşiktaş'lılık duruşunu yaratmıştı.. Sağolsun genç yönetimler hırslarına kapılıp bu duruşu yokettiler.. Unutulmasın ki Beşiktaş için öncelikli hedef şampiyonluk değildir. Öncelikli hedef ilkeleri olan terbiyeli şerefli haysiyetli bi kulüp yaratmaktır. Şerefsiz, haysiyetsiz ve iki paralık şampiyonluklarla Beşiktaş taraftarının gözü boyanmaz.. Ben şahsım adına konuşuyorum ne UEFA şampiyonluğu ne lig şampiyonluğu istemiyorum şu anda. Ben Seba'nın Beşiktaş'ını istiyorum..[signature][hline] Açın Gözlerinizi Bakmayın Şaşı, Kralınız Gelse Yıkamaz Şanlı BEŞİKTAŞ'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar