Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ...[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bu grubu tanıyanlar yorum yaparsa sevinirim ve tavsiye edilesi şarkıları... Ty...[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 aske/ash adlı albümü, her ne kadar "şahane, olağanüstü" bişey olmasa (ve sanırım sonradan çıkmış bir compilation albüm) da her black metal fanının dinlemesi gerektiğini düşünüyorum, bu müziğin en önemli isimlerinden birinin kilometre taşı sayılan bi albümüdür. my journey to the stars, war, feeble screams from forests unknown gibi şarkıları her black metal fanı dinlemelidir bence. bunun dışında hapiste yaptığı yoğun klavye ağırlıklı bi albümünü dinlemiştim ama çok beğenmemiştim açıkçası. ama varg'ın işlediği cinayet ve black metal camiasına etkileri, gerçekten türün hayranları için önemli bir inceleme konusudur.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Burzum grup diil bu arada :), Varg "Count Grishnackh" Vikernes' ın tek kişilik projesi.. Kendisinin ilk 4 albümü, black metal albümüdür, son 2 albümü dark ambientdir. ilk 4 albümünü 1993 yılına kadar kaydettip ,belli aralıklarla yayınlamıştır. 1993 yılında kiliseyi ateşe verme ve Mayhem'in frontmani Euronymous ü öldürme nedenlerinden dolayı hapise girdi, o yüzden 1996 a 4. albümü çıktıktan sonra, geri kalan 2 albümünü midilerle yapabildi, kitapçıklara da atmosferi anlatma amaçlı sözler yazdı. Hapiste tabi gitar falan vermediler adama :), Immortalın vocal/gitaristi Abbath tarafından metal camiasına sokulmuş Varg abimiz.. Dunkelheit en sevdiim şarkısıdır.. Almanca Karanlık demek :) zaten adam projenin ismini Dunkelheit yapacakmış ama sonra Burzum yapıp , bu isimde şarkı yapmış :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Dunkelheit süperdir, klibi izlenmeli[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 said: Gothic_Angel, 05 Ekim 2005 23:03 tarihinde demiş ki: ... post kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Dufrasne ; Başkaları Şarkıİsmi - Yorum şeklinde açınca bende bilgi almak için açtıklarını sandım bende ... koydum diğer başlıkları okuyunca yorum yapılma açılma amaçlı açıldıklarını gördüm ve düzeltme yaptım ayrıca post kasmak için girsem günde 100 msg atarım ki 3-5 tane atıyorum.[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Yaa sote bi sie ^^ ! ^^[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 huaheuae[signature][hline]-Abi tşk ederim -Bişi değil kardeş NP -100/0 abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 (En sevdiğim grubun yani) Mayhem'in vokalistinin beynini dağıttıktan sonra hapse girip 21 yıl yiyen,ismi asıl ismi varg vikernes(aslında ismi christiandır) olan,oldukça güzel bağırabilen adam..hapisanede yaptığı şarkılar drum machine ve bilimum bilgisayar harikası olmasına rağmen kesinlikle kabul edilmeli ki oldukça başarılı ve kendine özgü bi tarz sahibi...black metali gerçek anlamda ifade edebilmiş yegane kişiliklerden, malesef şu anda müzik yapmayı bıraktı.. hapiste yatması gereken daha 15 yıl olan varg vikernes,ancak 43 yaşında özgürlüğüne kavuşabilicek.. Dunkelheit şarkısının bende hastasıyımdır. [signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] [Bu mesaj Mayhem tarafından 08 Ekim 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuck Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Hayatımda duyduğum en kotu vokale sahip grup[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 @Mayhem ; Hakan ek$i'den copy-paste yapma özgün ol biraz olm =p Ayrıca fa$ist , ırkçı , katil , kötü sesli bi adam.. Ama böeh adam bi solistin beynini dağıtmı$ diye bile dinleyenler vardır :)[signature][hline]under construction.. [Bu mesaj dufrasne tarafından 08 Ekim 2005 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 dulkenheit derim..vampire the masquirade havası var bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Burzum - War iyiymiş ya.[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demise Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Yukarda yazmıslar ark lar bende yazıcaktım ama aynısı olurdu..Dicek hiç bişi yok Burzum u yaşamak Lazım.Son 2 aLbümü suicidal bişi yani insanı oldugu yerden her yere iyiye veya kötüyede götürebiLir..Bu arada Anti-Mayhem ci oLarak ölene kadar BURZUM!! Varg Kutzsing Larsson Vikernes...[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist I'm living for my own Demise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 kendi ülkelerinde "Büyıitsum" şeklinde telafuz ediliyor Burzum. bu kadar. ^^ War iyidir baya.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 dunkelheit,lost wisdom,spell of destruction,war iidir.daha çok var da bunlardan gir sen.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 girdim zaten olaya merak etme :)) dunkleith güzelmiş[signature][hline]AthleT, 25 Eylül 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Sisteme laf söylemek istemiyorum. Sadece kafam girsin o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 son albümü gönül rahatlığıyla dinleyiniz. pek cici melodiler var. hala iş var adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar