Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sivilceler...

Horrible

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar düne kdr çokda kötü bir yüzüm yoktu.Ama ben (çok zeki ben!!!) yinede bi cilt bakımı yaptırayımda cildim nefes alsın dedim.
Annemde yeni açılan,hiç bilmediğimiz bi yerden randevu almış.En baştan pek istemedim oraya yaptırmayı ama,sonuçta denemeden de öğrenemeyiz diye gittik...
Kadın artık cildimi ne yaptıysa,düne göre acaip kötü oldu.Her tarafında lekeler fln oluştu bi anda.Kendimi o kdr kötü hissediorum ki aynaya bile bakamıorum.Böyle bi yüzle,yrn okula nasıl gideceğimi kara kara düşünmekteyim.Hatta bugün sinemaya gidicektik,fakat ben bu yüzümden utandıım için evden çıkmamın imkanı yok artık.
İşin kötüsü,kadın her hafta gel sen buraya maske uygulayalım fln dedi.Annemde normalde yapmayacağı birşekilde gidiver bakalım nolcak ki dio.Ama ben bi daha oraya adımımı atmam.Yrn büyük bi hastanenin cildiyecisinden randevu almayı düşünmekteyim.Annemler basta boşver diyordu dokto için ama artık o kdr moralim bozuldu ki,annem kendi randevu almış,yrn götürücekmiş beni.Almasaydı zaten böyle dışarı çıkamazdım.En çok korktuumda ya hep böle kalırsa yüzüm :(
Sabahtan beri ağlıyorum ve ne yapacağımı bilememekteyim.Bu topici ilaç tavsiyesi için falan açmadım.Sadece özgüvensizliğimi yenmem gerekio galiba.Çünkü gerçektende böyle nasıl dışarı çıkıcam hiç bilmiorum :(
Not: Sivilcelerle ilgili bi sürü topic açıldıını biliorum,ama benimki daha farklı bi sorun galiba.Çünkü ben ilaç tavsiyesi,yada nasıl geçirebileceğimi sormuorum.Ayrıca bunlar resmen leke yaa :([signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun bak aman oynama yuzunle dahada kotu olabılır kı bundan daha kotusu warmı sormak lazım :( kadını vururdum ben walla[signature][hline][b]cats rulz =)
çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön.
her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Bundan daha kötüsü olu ya o kdr kötü diil.Demin annemlerle konustum.Geçer herkezde olur fln diolarda bilmiorum artık.Demin randevu almıs annem doktordan.Doktor ne derse onu yapıcam artık,bilmediğim yerlerede gitmeme bi daha.Yarın istemiosan gitme okula falan dedi annemler.Bilmiyorumartık ne yapacağımı...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

onemli bişey degilse geçer 2 3 gune takma kafana.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

geçmiş olsun. artık ders almışsındır herhalde. çok ciddi olmadıkça cilt bakımı yaptırmamalıydın hakikaten. evde de alternatif şeylerle (maske vs.) çok güzel sonuçlar alıyorum ben mesela.[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

Maskeler fln gerçekten işe yarıo aslında da işte eşşeklik benimki...Önceden hiç böle olmuyodu bu sefer nie böle oldu annayamadım.
Ya bi de kimsenin dalga geçmiceğini biliorum ama çok kötü bişe yaa.Böle çekiniyorum,insanlara karşı.Yarın sabah bişey değişmemiş olursa gitmicem okula.(bkz: ingilizce ödevlerinden yırtmak)
Herkez geçer fln dioda,bilmiorum artık.Demin annemler rahatlattılar biraz.Geçmese bile önemli değil,tıpta herşeyin çaresi var artık falan dediler.Yartın doktora gidince,doktor olumlu bişey derse içim rahatlicak galiba...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

annen doğru demiş. geçer tabi ki. 15 yasında bir insanın sivilceden doğal başka bir sorunu olamaz.
kalıcı birşey yok, ama olsa bile tıpta çare tükenmez dogru demiş annen

üzülmeye değmez.[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki:
ben kavga ettiydim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!!

"Take a deep breath... it´s the last one, you will get !!!"
Sosyal ağlarda paylaş

neden bu kdr dert ediyosunuz ben anlamıyorum ya.bende genetik olarak(dayımdan armağan) cilt problemi var.geçici olmadığınıda biliyorum çünkü dayım 40 yaşında hala suratında sivilce lekeleri var.ama dert etmeğe değecek bişey olduğunu sanmıyorum ben.hayat her türlü devam ediyor.emin ol senin sahip olupta benim olmadığım hiç bişey yok...[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun.
Zamanla cildin düzelir merak etme.[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Liam_Lynch, 09 Ekim 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
bence giyt kadına sıctın kan yuzume ne lan bu filan die cıngar cıkar orda yanı dierlrinin magudr olamsini engelle

bu nedir yahu?Türkçe konuşalım.[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
beybin, 09 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
said:
Liam_Lynch, 09 Ekim 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
bence giyt kadına sıctın kan yuzume ne lan bu filan die cıngar cıkar orda yanı dierlrinin magudr olamsini engelle

bu nedir yahu?Türkçe konuşalım.

bence git kadına sıctın lan yüzüme ne lan bu filan diye çıngar çıkar orda yani diğerlerinin mağdur olmasini engelle[signature][hline] Loves are masturbating now..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horrible, 09 Ekim 2005 12:39 tarihinde demiş ki:
@zezukka
o 1 hafta bnm için nasıl geçicek peki? :(

jacobtan izin al gelme iyi tarafından bak olaya :D[signature][hline]Lianna Human Paladin
Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...