malik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ridvan ii yaw:D[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bence hic bisey olmaz bikac gun sonra unutulur gider.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Passanger, 05 Ekim 2005 21:10 tarihinde demiş ki: rıdvan bu adama daha mac yorumlatmazlar. Var misin iddiaya?[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 özellikle artık rıdvanın yorumladığı maçları daha zevkle izleyeceğim dinleyeceğim auhaha.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya bant kaydından bişey anlaşılmıyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 @forgiver http://dl8.rapidshare.de/files/5845304/44884744/ridvan_dilmen-tromso_maci_devre_arasi.mp3 bide buna bak[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sağol wook bu daha net anlaşılıyor[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ölümüne yalan dolan bu..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 nesi yalan abi[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Eternal, 05 Ekim 2005 22:27 tarihinde demiş ki: Ölümüne yalan dolan bu.. Yok yok gerçek yani büyük ihtimalle.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Eternal, 05 Ekim 2005 22:27 tarihinde demiş ki: Ölümüne yalan dolan bu.. nereden anladın ?[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakiki_Portnoy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 rıdvanı okadar seviyo ki inanmak istemiyo :D[signature][hline]Öz Hakiki Portnoy :-D Bu benim için küçük ama hayvanlık içün büyük bir space. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Yayında olmadıkları anda konuşurlar küfürlü ne varki bunda şaşıracak , onlarda insan neticede... En azından turgay şeren gibi yayında etmiyorlar küfür... Bana gerçek gibi gelmedi bu ... Gerçekte daha da küfürlü konuşuyorlardır , gayet de normal...[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Hehe çok güzel de "kelini görünce" ne demek anlamadım? Bi de Altan kim?[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 2 soruya tek bi cevap :Altan kel. :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Tamam da kim o Altan? Neyin nesi? Nereye giriyo, anlamadım espriyi.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 altan galatasarayda oyuncu,yedek kulübesinden çıkıp maça gireceği zaman çakal ümit kayıhan ''altan oyuna girecek diyormuş,girdiği zaman da ben demiştim diyormuş,rıdvan da buna laf atıyor.[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yıkıldım ya süper :D[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 iki yüzlü ve şerefsiz olduğu ortaya çıktı böylece. hayatında ilk defa gs gol yerken üzülmüş. bak sen. çıkıp kameralar önünde avrupada gs ve diğer takımları desteklediğini sölemeyi biliyor ama[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 adam iyi yorum yapmıs valla herkes yapamaz bole rahat rahat yorumları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 rıdvanın zaten yanlı olduğu biliniyordu kanıtlanmış oldu.gs maçlarına yorumcu olarak niye onu verirler zaten anlamam.adam bariz gs düşmanı.yok keli görünce adam anlıyomusta sanki kendi yapmıyor o adamın dediğini.yorumcuların tamamı aynı hileyi yapar kenarda ısınan oyuncuları izler kim ısınıyorsa hemen şu girecek şu cıkacak der.sanki rıdvan yapmıyor.son zamanalrda pek maç izleyemiyorum arkadaşlar dedi rıdvan gol olacak diyo oluyor her şeyi biliyor dedi.merak ettim izledim.fbnın bi anadolu klubüyle macıydı toplam 3 kere gol olur dedi biri gol oldu.tromso macında da hakanın oyuna gireceğini ben bile anladım o mu anlamayacak?inşallah gs maçı yorumlamaz bi daha sanki fb tvden maç izliyormuşuz gibi oluyor.yunanla maç yapsa gs yunanı tutacak fatih altaylı ben milanı tuttum diyince kıyamet koptu (ben de fatih altaylının lafına kızdım)bu adamın yaptığının ne farkı var?sadece onun bunu acıklamaya cesareti yok.fark bu.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 I love you rıdvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicolas Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 yanlı olacak tabi adam yıllarca fenere hizmet vermiş.gs ı mı tutucaktı.hangi gs lı bi spor yorumcusu fenerin başarılı olmasını ister.ayrıca rıdvan gs elesinn wala elesin ya dedi.gs hakkında kötü bişey söylemedii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 rarebee yorumcu tarafsız olacak diye bi kural mı var? çemkirmişsin burda ehehe.. fatih terimde yorumculuk yaptı zamanında.. diğer teknik direktörlerde. ister dinlersin ister dinlemezsin sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 arkadaşım okumanda sorun mu var?ben yanlı olmasın mı dedim?öyle çekim arkasınd konusmasın delikanlıca cıksın gs yenilsin istiyorum ben fb yorumcusuyum desin.ne işi var adamın gs maçında fb tv mi izliyoruz lig tv mi?gs maçalrına yorumcu olmasın istiyorum.fatih altaylıya yüklenenler nerede şimdi?ben gsliyim yemin ediyorum fener kazansın istiyorum avrupa maçlarında.ayrıca sen biraz iyi dinle İLK DEFA üzüldüm diyor adam.yani gs avrupada kazanınca üzülüyormuş.Allah bilir gs uefa kupasını aldığında oturup ağlamıştır evinde.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar