Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Para için olabilir :) Yani butun gold farmerlar direk 70 olup instance basar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 talentların gücü düşer mesela 1 talentla %2 veriosan %1 e düşer bi şekilde dengelenir ama lvl cap artarmı bilemicem bazı yazdıkları hiç saçma gelmedi bazıları ise çok saçma.[signature][hline]Shippy 7 Cüceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 aslında co operative görevler gelse,mesele zındanın bır ucundan bır ekıp diğer ucundan bır ekıp girse ıkı ayrı grup farklı bır yolu acsa vs,zevklı hale getırseler su zındanları[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 talentlar 10 da deilde 20 de werilmeye başlanır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 talentler değişmez bence. Bir ara cuce bir fikir one surmustu o cok makul geldı bana ama biraz değiştirirsek. Şimdi mesela hero class olarak tyrande ablamız olmak ıstıyoruz. Priest 60 olduktan sonra hunterda level alırız.Bu 62 ye kadar gıder [ve uzun surer bıraz ve questlerı epıc olur] hunter olarak ta iş yaparız.Ama bildiğimiz hunter değil sadece 2 levellık [2 level olsa bile cok sey degıstıren] bir hunter.Ardından 63 oldugumuz an hero class a geçeriz. Tum talentler değişir priestimizin.Büyüler farklılaşır,Starfall çakarken alttan trueshot aura verebilir,ama bunun yanında normal bir priest in ya da hunter yaptıklarını yapamaz.[signature][hline]Supreme ---------- n3mrut, 11 Ekim 2005 03:48 tarihinde demiş ki: Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Absolut, 11 Ekim 2005 14:45 tarihinde demiş ki: 60 sınrını kaldıracaklarını sanmmıyorum çünkü bütün oyundaki player ve instance dengesi alt üst olur. Yani 70 olursa 5 kişi rahat ubrs yapar millet hatta 3x70 herhangi class gider direk butun instanceı rahatça temizler. Üst giriş sınırı yapılır?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Hero Class , görüntü kalitesinin yükselmesi yeterli olur bence . Yeni instancelar yeni zonelar vs. de işin extrası olur . Blood elf ve Nagaları zaten Blizz daha önceden duyurmuştu sanırım .[signature][hline]...That shine on you and tame your burning heart , that buried my truth right into your arms , that worship the tomb of our forlorn love , that heal all wounds all light this endless dark... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Absolut, 11 Ekim 2005 14:45 tarihinde demiş ki: 60 sınrını kaldıracaklarını sanmmıyorum çünkü bütün oyundaki player ve instance dengesi alt üst olur. Yani 70 olursa 5 kişi rahat ubrs yapar millet hatta 3x70 herhangi class gider direk butun instanceı rahatça temizler. eger lvl sınırını kaldırılarsa onuda düşünürler sanırım yeni instanceler cıkarabilirler strat scholo falan cantada keklik kalır artık ,yada strat scholo gibi instancelerdeki yaratıkların lvl erini yükseltirler blizz dengeyi saglar heralde öyle bişey olursa[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hehe multiclass'e kaymis olan arkadasin fikrini cok begendim, keske ole bisi olsa ya :D direkt Roguedan 5 lvl alip cok pis backstab koymazmiyim? (sirttan picaklayan priest!)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ben priest olarak druid'den skill alirdim heralde. adamlar bizden daha iyi heal'liyolar...[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 11 Ekim 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar