Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mythbusters

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Bildiğiniz gibi MYTHBUSTERS Dicovery Channel da yayımlanan bir belgesel. Ancak yerimiz vizyon değil, internet.. Neden? Çünkü bu adamların -haliyle- bir web siteleri var. Bu siteden belgeselde gösterilmeyen görüntüleri, kazaları ve hatta Adam'ın evini ve Jamie nin berelerini nereden aldığını vs pek çok videoyu izleme imkanına sahibiz. Sabahtan beri izliyip duruyorum.. Eğlenceli bi site

Mythbusters sitesine ulaşmak için zıplayınız[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 10 Ekim 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
Bu 2 herif tamamen boş insanlar. Devamlı salakça şeyler deniyolar hiçbirisinde de başarılı olamıyolar. Birde uğraşıyolar günlerce eheh

heh nesi boş ya ? adamlar şehir efsanelerini kanıtlamaya çalışıyorlar gerçekten efsane mi değil mi diye 2 durum var yani ya başarılı olacaksın ya da olamayacaksın.Çoğunlukla fos çıkıyor tabi doğal olarak ama boş olduklarını göstermiyor.Bilimsel bi sürü şey saklı programın içinde.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

eheh arkadaş konsepti kavrayamamış sanırsam..

Yalnız adamların olmayacak efsaneleri oldurmaya çalışması gibi bir durum da var.. Çabaları takdire şayan. Misal bugünkü elektrik süpürgesinden jet motoru yapma zorlamaları ve -2ay falan oluyor sanırım- önceki bir programda PVC boruyu zımparalayan adama elektrik çarpma hedesi... Hayvan zorlamışlardı kendilerini.. Olmayanı oldurmaya çalışmak desek daha doru olur sanırım hayvan zorlamak yerine.. Ama ikiside aşmış adamlar.. Ekiptedi genç eleman ILM'de çalışmış galiba bi süre.. Hepsi canavar yani =)[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

ayyyyy
yerim ben Kari Byron u.
bigün sokakta görürsem hemen evenme teklifi etcem.
yada san francisco yada gidebilirim...[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...
Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

:D
ilk defa geçenlerde izledim aklıma direk chemical geldi adama mesaj attım sen burdan ilham alıyosundur kesin diye :D

polis arabasının arka dingili çıkarma denemelerine koptum, bi de şekerleri ısıtıp patlattıkları denemeleri de baya iyiydi :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

sesle bardak kırılabilirmi sorusunun cevabını verdiler. yükselticilerle yaptılar önce oldu tabi. sonra frekansı ölçüp mölçüp bi konservatuar son sınıf öğrencisine bağırttırdılar iyice sıkıldılar 20. denemede elinde patladı göbek attılar :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel bir program. Severek izlerim. Türkiye'de de yapılsa. Şöyle türbeye gidip dua etseler, gerçek olmadığını kanıtlasalar da inanç soyguncuları durulsa. Buradaki batıl inançlar da çok. Mesela gece ıslık çalsınlar. Şeytan gelmesin falan :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye de benzeri var zaten :p Cenk ve Erdem beylerin yaptığı abesle iştigal ancak bunda şehir efsanelerini değil daha çok ata sözlerinin doğrulunu ispatlamaya çalışıyorlar eh işin içinde Cenk ve Erdem olduğuna göre programın %99 unun geyik olduğunu düşünürsek mythbusters daha sağlam.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel program izliyorum.[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Odim, 10 Ekim 2005 17:02 tarihinde demiş ki:
Hastasıyım o programın.Kızıl saclı olana daha da hastayım adam sıyırmıs resmen =)

daaayyt o kız bnm!!![signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz...
Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...