dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bildiğiniz gibi MYTHBUSTERS Dicovery Channel da yayımlanan bir belgesel. Ancak yerimiz vizyon değil, internet.. Neden? Çünkü bu adamların -haliyle- bir web siteleri var. Bu siteden belgeselde gösterilmeyen görüntüleri, kazaları ve hatta Adam'ın evini ve Jamie nin berelerini nereden aldığını vs pek çok videoyu izleme imkanına sahibiz. Sabahtan beri izliyip duruyorum.. Eğlenceli bi site Mythbusters sitesine ulaşmak için zıplayınız[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bu 2 herif tamamen boş insanlar. Devamlı salakça şeyler deniyolar hiçbirisinde de başarılı olamıyolar. Birde uğraşıyolar günlerce eheh[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 çok güzel şeyler başardıklarını gördüm hastaasıyım setuef pilize[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Aslında fikirler o kadar salakça değil ama uygulamalar fiyasko[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Ekim 2005 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Sensible, 10 Ekim 2005 00:25 tarihinde demiş ki: Bu 2 herif tamamen boş insanlar. Devamlı salakça şeyler deniyolar hiçbirisinde de başarılı olamıyolar. Birde uğraşıyolar günlerce eheh heh nesi boş ya ? adamlar şehir efsanelerini kanıtlamaya çalışıyorlar gerçekten efsane mi değil mi diye 2 durum var yani ya başarılı olacaksın ya da olamayacaksın.Çoğunlukla fos çıkıyor tabi doğal olarak ama boş olduklarını göstermiyor.Bilimsel bi sürü şey saklı programın içinde.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 deli para kazaniyorlar, deli para kazandiriyorlar kanallarina daha ne olsun :)[signature][hline]Muho, Boomer, Gamon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 eheh arkadaş konsepti kavrayamamış sanırsam.. Yalnız adamların olmayacak efsaneleri oldurmaya çalışması gibi bir durum da var.. Çabaları takdire şayan. Misal bugünkü elektrik süpürgesinden jet motoru yapma zorlamaları ve -2ay falan oluyor sanırım- önceki bir programda PVC boruyu zımparalayan adama elektrik çarpma hedesi... Hayvan zorlamışlardı kendilerini.. Olmayanı oldurmaya çalışmak desek daha doru olur sanırım hayvan zorlamak yerine.. Ama ikiside aşmış adamlar.. Ekiptedi genç eleman ILM'de çalışmış galiba bi süre.. Hepsi canavar yani =)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 süper güzel bi program.kızıl saçlı kızın ismi ne?(çok tatlı biri:D)[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Kızılsaçlı kızın ismi için siteye girip bio ları okuyoruz.. =) Ayrıca elim değmişken Adam Savage'in sitesi ve Jamie Hyneman'ın sitesi Kızıl saçlı kızın adı Kari Byron'muş.. Adamlar Star Wars ta falan bile görev almışlar, canavar elemanlar...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ayyyyy yerim ben Kari Byron u. bigün sokakta görürsem hemen evenme teklifi etcem. yada san francisco yada gidebilirim...[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ben bunların "kokarca kokusunu evdeki malzemelerle giderebilrimiyiz" efsanesine hasta olmuştum ya. 3 tane kokarcayı 2 gün boyuna dürtüp durdular. 3'üde kokutmadı bunları...[signature][hline]Polly http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 :D ilk defa geçenlerde izledim aklıma direk chemical geldi adama mesaj attım sen burdan ilham alıyosundur kesin diye :D polis arabasının arka dingili çıkarma denemelerine koptum, bi de şekerleri ısıtıp patlattıkları denemeleri de baya iyiydi :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Bende izlerken çok keyif alıyorum o programı. Hele tereyağlı ekmeğin random atıldığında hangi tarafı yere düşer kısmındaki icat ettikleri fırlatma aygıtlarını falan baya beğenmiştim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 valla dalıcam bi gün çekimlerine bödösleme:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 sesle bardak kırılabilirmi sorusunun cevabını verdiler. yükselticilerle yaptılar önce oldu tabi. sonra frekansı ölçüp mölçüp bi konservatuar son sınıf öğrencisine bağırttırdılar iyice sıkıldılar 20. denemede elinde patladı göbek attılar :D[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Çok güzel bir program. Severek izlerim. Türkiye'de de yapılsa. Şöyle türbeye gidip dua etseler, gerçek olmadığını kanıtlasalar da inanç soyguncuları durulsa. Buradaki batıl inançlar da çok. Mesela gece ıslık çalsınlar. Şeytan gelmesin falan :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 auhauhaa şeytan örneğine koptum.[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Hastasıyım o programın.Kızıl saclı olana daha da hastayım adam sıyırmıs resmen =)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Türkiye de benzeri var zaten :p Cenk ve Erdem beylerin yaptığı abesle iştigal ancak bunda şehir efsanelerini değil daha çok ata sözlerinin doğrulunu ispatlamaya çalışıyorlar eh işin içinde Cenk ve Erdem olduğuna göre programın %99 unun geyik olduğunu düşünürsek mythbusters daha sağlam.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Güzel program izliyorum.[signature][hline] Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Chemical, 10 Ekim 2005 00:26 tarihinde demiş ki: çok güzel şeyler başardıklarını gördüm hastaasıyım setuef pilize +11[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Odim, 10 Ekim 2005 17:02 tarihinde demiş ki: Hastasıyım o programın.Kızıl saclı olana daha da hastayım adam sıyırmıs resmen =) daaayyt o kız bnm!!![signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Kız??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 o tatlı yaratık yada hanımefendi[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Gülü susuz,seni aşksız bırakmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Kızıl saçlı adama demiş. Sen kız demişsin?? Ya da Odim bir kız ve sen onun için öyle söyledin??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar