Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spider 2 ->doktor aptopot

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
Süper ama ben venomu bekliyordum :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Mesaj tarihi:
adamın tipinin saçının uzaktan yakından otto ile alakası yok ve o kolların hali ne öyle farklı farklı başlıkları var aslında o fena olmamış bari ottoyuda green goblin gibi öldürmeseler adam kalmıyacak.
  • Admin
Mesaj tarihi:
Green goblinin ölmesi iyi oldu oğlu gelsin :)[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Cuce Berserker of mid/pry
Mesaj tarihi:
said:
aente, 22 July 2003 18:53 tarihinde demiş ki:
aaa doktor ahtapot :P[hline]aente is alone on this way..
aente aka banshee..
mycq:110299655

harbı lan[hline]Ben Salağım...[b]
[b]Metall Ethlos
Mesaj tarihi:
Böğk hiç benzememiş. O ne ya. Hani dr ahtapot sırıtışı. Hani şekil gözlükler. Ayrıca kollar öle halka halka diil kii... Amaaannn... Spider man bir nedir ki zaten film olarak.. Punisher çeksinler. Bi onu becerebilirler..[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz.
Mesaj tarihi:
said:
horacegoesskiing, 22 July 2003 23:14 tarihinde demiş ki:
Böğk hiç benzememiş. O ne ya. Hani dr ahtapot sırıtışı. Hani şekil gözlükler. Ayrıca kollar öle halka halka diil kii... Amaaannn... Spider man bir nedir ki zaten film olarak.. Punisher çeksinler. Bi onu becerebilirler..[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. [/quote
][hline]punisher zaten çekiliyor

[Bu mesaj behran tarafından 23 July 2003 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
venom örümceğin en baba düşmanı ama onun daha zamanı var önce klasik düşmanlarıyla kapışmalı green goblin ,otto ,akrep,lizad,şokçu,arımaya gibi onlardan sonra venom gelmeli doğrusu bu olur ve bence venom için bir hazırlık olarak birinci filmde addy broke karakteri olmalıydı.
Mesaj tarihi:
"akrep,lizad,şokçu"
bunnar olursa gitmem ben.venom gelsin direk süper olur
bak ozman hani çzgi filmdeki gibi gergedan ve şokçu yu araya sıkıştırabilirler....[hline]-->icq->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<--
Mesaj tarihi:
walla otto'yu da öldürecek bunlar.
bikere orda bitiyo olay.
marvel aleminde kimse ölmez...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
punisher'ın filmi çekilmesin!!spiderman'in çekildide nooldu,2.filmde düzeltirler dedim,ama bakım dr.octopus'a!.bazı şeyler deişmez,dr.octopus hafifgöbekli,mantar saçlıdır,ama adamlar herifi karizma yapmış,ilk eksisini aldı film benden(sanırım son olmuacak)Ama Frank Castle çr'lerde kalsın,sm gibi rezil etmesinler!!zaten peter parker'ı oynaması için Leonardo Dicaprio isimli rezil herifi teklif götüren yönetmenden bu çıkar!![hline]less talk,more glock!

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 24 July 2003 10:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ahtapot hakkaten en belalı düşmanıydı örümceğin. Kitap serisinde dediğiniz gibi hafif göbekli, pis görünüşlü saçları olan biriydi ama bazen seyirci etkenini düşünerek biraz tipi düzeltmek gerekiyor :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
  • Yeni Oluştur...