nameless Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: xrex, 10 Ekim 2005 12:52 tarihinde demiş ki: böyle yorumlara hastayim bende.shaman yetenek gerektirmiyor özürlüler oynuor shaman i. özürlüler oynuyor diye birşey demiş miyim? sadece yetenek ihtiyacı yok dedim, bende oynadım şaman baktım çok rahat oynanıyor; ben iyi oyuncu olsamda çok güçlü olmasamda...[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım... ...ayrıca tükürdüğümü de yaladım gizli lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: nameless13, 10 Ekim 2005 23:35 tarihinde demiş ki: said: xrex, 10 Ekim 2005 12:52 tarihinde demiş ki: böyle yorumlara hastayim bende.shaman yetenek gerektirmiyor özürlüler oynuor shaman i. özürlüler oynuyor diye birşey demiş miyim? sadece yetenek ihtiyacı yok dedim, bende oynadım şaman baktım çok rahat oynanıyor; ben iyi oyuncu olsamda çok güçlü olmasamda... ne kadar oynadin?[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Valla her class yetenek istiyor bana göre en fazlada rogueler ama pvp de shamanların sadece shock spam drudlerinde moonfire yapmaları insanı düşündürüyor yani sadece "3" tuşuna basmak ne kadar yetenek ister gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Olivies, 10 Ekim 2005 11:52 tarihinde demiş ki: kişiye göre pvpde ezici olmak istersen priest ac.holy priest git sonra shadowa dönünce pvpde hayvani oluyor. pvm dersen mage ile başla.pvpde de iyidir "holy ol 60 kadar bağır ben eziğim ben dmg vuramam gelin beni gebertin, dağıtın de sonra shadow ol varmı lan beni öldürebilecek diye bağır"öle yasan daha mantıklı olur çünkü holy priestin türkçesi ben eziğim pvp beni aşar dmg nedir bilmem demek.Shadow priest geliyo Mind blast yapıyo targetin tepesinde kocaman 750 sayısı çıkıyo kendine kızıyor nasıl az dmg vurdum diye holy priest geliyo mind blast yapıyor crit 600 vuruyor OOOBBAAA 600 crit vurdum bea diye seviniyor :D . Hehe ama Holy priest heal yapıyor 1200 civarı heal sevmiyo shadow 1000 healda dünyalar onun oluyor :D[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria [Bu mesaj slayer77 tarafından 11 Ekim 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj slayer77 tarafından 11 Ekim 2005 00:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: slayer77, 11 Ekim 2005 00:47 tarihinde demiş ki: said: Olivies, 10 Ekim 2005 11:52 tarihinde demiş ki: kişiye göre pvpde ezici olmak istersen priest ac.holy priest git sonra shadowa dönünce pvpde hayvani oluyor. pvm dersen mage ile başla.pvpde de iyidir "holy ol 60 kadar bağır ben eziğim ben dmg vuramam gelin beni gebertin, dağıtın de sonra shadow ol varmı lan beni öldürebilecek diye bağır"öle yasan daha mantıklı olur çünkü holy priestin türkçesi ben eziğim pvp beni aşar dmg nedir bilmem demek.Shadow priest geliyo Mind blast yapıyo targetin tepesinde kocaman 750 sayısı çıkıyo kendine kızıyor nasıl az dmg vurdum diye holy priest geliyo mind blast yapıyor crit 600 vuruyor OOOBBAAA 600 crit vurdum bea diye seviniyor :D . Hehe ama Holy priest heal yapıyor 1200 civarı heal sevmiyo shadow 1000 healda dünyalar onun oluyor :D daha pvp yi teke tek üstünlük olarak algilayan bir zihniyet.1 yil oldu cikali bu oyunun daha anlayamadiniz bunlari[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 pvp ve gvg arasındaki farkı mı göstermeye çalıştın da ben görmedim anlamadım.[signature][hline]The sickness that you are A plague that made me starve Do you think you can show me How I come this far? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 @xrex: PvP ne demek biliyosundur Player vs Player hali ile teke tek üsütlük oluyor.Ama sen pvp fark anlamda kulanıyosan bilemem.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria [Bu mesaj slayer77 tarafından 11 Ekim 2005 02:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Arkadaş tarafsız bılgı ıstemıs ama herkez kendı classını övmüş birazcık ki doğal bişey bu.Shaman kabiliyet gerektirmez tarzında veya bu manaya gelen bi cümle için ufak bı sey demek ıstıorum.Mesela 2 tane mage le olan duelımden bahsedıcem biri bi kaç saniye sürdü ground totemım dıkılı eşşek kadar hala pyro kasıo hehe bu örnek a idi...bide diktiğim her toteme wand atıp ben aciz bırakan mage var idi hal böle olunca yetenekli/yeteneksiz shamandan ziyade yetenekli yeteneksiz veya akıllı akılsız rakip oluo...Sımdı konu sahıbıne bılgı verme kısmına geceyım Ilk karakterını ally ac bı kere bence neden dersen tarafsız bölgelerde rahat edersin :) tarafsız bolgeler yuzde 80 allylerındır :) Irk konusunda ıstedıgını sec asla cok muazzam bı fark yaratmıor Irk olarak hord ırklarının bariz bi küvveti var nedense hord faction ırklarındaki racial özellikler daha kullanıslı (bence) Bı cok kısı priest önermiş ama Priest olma ben tek paladini oynadım şu oyunda adam gibi inan bana priest olma yani istisna bi kişiliktir insanlara heal atmayı seven bi kişilik shadow pri olcam dersende priest acma pvp amaclı ıcın karakter kasacaksan daha uygun classlar var bu olaya.. Benim sana tavsıyem ılk karakterın kendıne heal atabılen bı karakter olsun cok rahat olur bu senın ıcın Druidi tavsiye ederim oyunda çok haz alırsın shaman acarsan 60 olunca tıkanırsın resto gıtmek zorunda kalırsın sonra ben heal atmak ıcınmı shaman actım dersın...Ve malasef bırazda oynayarak ogrenecek ve kendıne uygun karakterı secıceksın.Hoşgeldin bol şans[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 kabiliyet nedir? hicbi sekilde kabiliyetiniz olmasi gerekmiyo oyun oynamak icin. hizli dusunup hizli hareket etmen lazim. ya da onceden dusunup belli bi yol izlersin. sonucta pespese tuslara basicaksin...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Evet sonuçta burda oyun oynuosunuz. Yaptıgınız işi önemli kılmaya neden çalışıosunuz hehe Kabiliyet gerektirecek şeyler arıosanız gidin gitar davul vs vs çalın[signature][hline]Durgun sular , derin akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Vallahi bi sordum Susurluk davasının cevabı çıkıcak birazdan sanki :O valla herkes farklı düşünceye sahip sehsininde eçerli sebebi var . dwarf rogu açmıştım lvl 8 yaptım ama bırakıcam onu .Sabah başka bişey açıcam.. Sabah ola hayrola.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ya herkes kendi classını ovmus. ben de shamanım. pvp de veya bglerde cok rahat dereceye girersin hatta biraz taktik belirlersen 1. filanda olursun. ben bg lerde cok gordum adam paladinle mageleri gecmis.shamanla olan ilk kendimi gordum:)(ha bu arada milletin killlerini calanlardan bahsetmiyorum) o yetenek olayıda yanlıs bence. shaman gercekten cok guclu bir class ama bazı eksik tarafları var. iste bunları bulan kisiler yenio zaten shamanı. eh adam yetenekliyse 1 vs 2 bile alabilir bence. bide herkes shock dio ya. 4-5 frosttan sora immune oluo. hem zaten sırf shock olursa mana yetmez. eger dersen ben onume geleni kesmek istiyorum shaman ac. her bisiyi yapmak istiyorum dersen druid ac.(yenemedigim tek class, sinir oluom adamlara:)) yanımda bole ufacık demonlar dolastırıyım. sıkıldıgımda dusuk levelların basına salıp eglence yapiim diosan warlock ac(hakkaen dusuk levellar icin atraksiyon oluo:)) falan filan. yani her classın eglenceli yanları var ve herkes herkesi yenebilir. shamanı acmamdaki neden thrall ve far seer gibi herolar. ve ayrıca shamanda hem melee hem caster oynayabiliyorsun+heal,totem filan dikiosun. ben bu yuzden acmıstım shamanı.sonradan druidin ve rogue un da cok eglenceli oldugunu gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Oyuna yeni bashlayan kisilere warrior oneren zihniyeti kiniyorum. Oyundaki supesiz en zor oynanan class ve en cok `klavye kavgasi` yaptigin class. Bunun nedeni oyundaki her ama her class icin bir counter vurusunun olmasi. Ranged mesafesine girdiginde o sn yanina charge edip seni stun edebilen mlee rangede seni `diminishing return` suz snare edebilip oldugu yere root eden feari kirdigi halde fear atabilen mlee class oldugu halde aoe si oyudnaki en guchlu class olan (evet dogru duydunuz. Ravager in kuvvetini ve istediginde proclatmayi bilemeyenlere /wave) plate giyip bufflandiginda 8 k hp ye ulashabilen oldugunde kimsenin ona donupte neden oldun diye sormayacagi aksine priestlerin fircalandigi ters bir durum oldugunda tum raid arkadashlarinin senin arkana sigindigi oyle siradan bir class ishte. Kotu yani ise su , cok fazla zaman ,hizli dusunme ve cok yuksek apm istiyor. 4 Ay once oyunda warrior bulamazdin simdi elini sallasan warriora caripiyor ama hala bir ustte yazdigim ozellikleri tasiyan waririorlara 1 spot fazladan garantili bir sekilde var.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Stance Dance yapamayan Warrior yaramaz zaten. Ilk karakterde daha diger classlarin ozelliklerini bilmediginden onlara karsi hangi Stance'deki hangi ozelligini kullanacagini tutturman da haliyle zor. Ama pve'de tanklik yapmak en azindan oyunun baslarinda cok zorlamaz, iki uc sey kullanirsin priestlere kizar durursun. Bu sure icinde de ogrenebilirsin.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 aynen ben valla warrioru adam gibi lvl 45 te öğrendim ilk charımdı cok zor geldi ya warrioru gelistirirken yanında alt char die actıgım karakterler onu gecti cok basımı agrıttı ama warrior gercekten zevkli heyecanlı bi okadarda zor bide hunter var ondanda cok keyif alıyorum lvl 60 yaptım daha ms ye giremedim ama 15-20 kisilik raidlerde cogu zaman tek kaldım sanırım bnm sansıma :D ve itemleri ben aldım haliyle belkide ondan seviom hehe ama patch ten sonra gercekten cok gülendi dersenki hayvan severim ac bi tane hunter derim ama Warrior rulez :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ahah warrioru oyunu baya bir ogrenince ac bence, hala stance keybindingleri nere koysam da ,klavye de movement key leri üzerinde kontrol kaybetmeden , stance değiştirsem diye düşünüyorum , ikide bir de değiştiriyorum, (hep bir şeyler eksik kaliyor ) ,en son verdigim karar gidip şu yandan 3-5 tuşlu mouselerden alacam.Onlara atamak için stance düğmelerini. Sapık mıyım neyim bir oyun için oynayamiyor diye mouse alan var mı başka ya ?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 said: Lind3r0th, 11 Ekim 2005 00:41 tarihinde demiş ki: Valla her class yetenek istiyor bana göre en fazlada rogueler ama pvp de shamanların sadece shock spam drudlerinde moonfire yapmaları insanı düşündürüyor yani sadece "3" tuşuna basmak ne kadar yetenek ister gibi :P hehe harbi moonfire a oldunmu yaw. tipini beğendiğin bişi aç[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Supreme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar