Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 diyorumki, Raidle çıktık ragnarosh u kestik, earthfury çıktı, item bop, masterlooter lootladı bop olan bi itemi sora nasıl veriyo başkasına ? bu masterloot olayı nedir bir açıklık getirebilirmisiniz?[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum
Phlox Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 master looter iteme sağ tıklayıp istediği kişiye gönderiyo.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 lootlamıo sadece acıo isteyen olursa soruo isteyene yolluo o itemi ben hiç kullanmadım ama olay bundan ibaret master lootcu lootlamıo lootlasa zaten bidaha kimseye veremez sadece acıp bakıo linkliyo itemleri
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 masterlooter olduğu zaman roll falan çıkmıyor, ne rollaması.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 O kişinin ama belli bir mesafede olması gerekiyor sanırım. Bu yüzden pekçok problem yaşadık.[signature][hline]Elonia of
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: thelegbra, 10 Ekim 2005 15:51 tarihinde demiş ki: masterlooter olduğu zaman roll falan çıkmıyor, ne rollaması. çok merak ettim kimin mesajına göre yazdın bunu? senden önce hiç kimse "roll" dememiş ki?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Truwan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Aynı soruyu ben de soracaktım. Kim rollamadan bahsetmiş ki?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Batido Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bence nomal loottan farkının roll olmamıs oldugunu anlatmaya calısmıs ama devrik bi cumle olmus herhalde :)[signature][hline]Bole okula kafam girsin bole okulu kurana kafam girsin bole okulun acılmasına izin werene kafam girsin
yevaud Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 peki konuyu saptırmanın anlamı ne adam yanlış anlamış işte siz soruya cevap versenize
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 soruya da cevap verilmis iste abi, ne eziorsun cocuklari :)[signature][hline]
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 anlaşılan denemeden anlaşılmıcak.[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum
Krmz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Loot'u açıyosun , item a sağ tıkladığın anda karşına ufak bir menü geliyor. Group 1 , Group 2 ... herhangi bir gruba tıklayıncada o gruptaki 5 kişinin isimleri geliyor karşına. İsme tıklayıncada adama yollamış oluyorsun..[signature][hline]...
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ragnaros u da kesmişsiniz ha altını çizim :D[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ayıp ettin, baktım ağlıyo altını bile bağladım :)[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum
Öne çıkan mesajlar