Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

master looter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diyorumki,
Raidle çıktık ragnarosh u kestik, earthfury çıktı, item bop, masterlooter lootladı bop olan bi itemi sora nasıl veriyo başkasına ? bu masterloot olayı nedir bir açıklık getirebilirmisiniz?[signature][hline]Realm: Shadow Moon
Class: Orc Shaman
Nick: Redbullah
Guild: Obscurum
Mesaj tarihi:
lootlamıo sadece acıo isteyen olursa soruo isteyene yolluo o itemi ben hiç kullanmadım ama olay bundan ibaret master lootcu lootlamıo lootlasa zaten bidaha kimseye veremez sadece acıp bakıo linkliyo itemleri
Mesaj tarihi:
masterlooter olduğu zaman roll falan çıkmıyor, ne rollaması.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Mesaj tarihi:
said:
thelegbra, 10 Ekim 2005 15:51 tarihinde demiş ki:
masterlooter olduğu zaman roll falan çıkmıyor, ne rollaması.

çok merak ettim kimin mesajına göre yazdın bunu? senden önce hiç kimse "roll" dememiş ki?[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
Aynı soruyu ben de soracaktım. Kim rollamadan bahsetmiş ki?[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
bence nomal loottan farkının roll olmamıs oldugunu anlatmaya calısmıs ama devrik bi cumle olmus herhalde :)[signature][hline]Bole okula kafam girsin
bole okulu kurana kafam girsin
bole okulun acılmasına izin werene kafam girsin
Mesaj tarihi:
Loot'u açıyosun , item a sağ tıkladığın anda karşına ufak bir menü geliyor. Group 1 , Group 2 ... herhangi bir gruba tıklayıncada o gruptaki 5 kişinin isimleri geliyor karşına. İsme tıklayıncada adama yollamış oluyorsun..[signature][hline]...
  • Yeni Oluştur...