Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ve Tanrı Alex'i yarattı...

Eternal

Öne çıkan mesajlar

said:
PiNg, 06 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
said:
PiNg, 06 Ekim 2005 13:41 tarihinde demiş ki:
said:
SON_SAVASCI, 06 Ekim 2005 12:59 tarihinde demiş ki:
forumu okumadım. ne alakası var?şimdi aziz ruahni birsey mi ona küfür edilmesin. ben gs liyim. tromso macında her gs liyi düz geçtim. fb li olsam. pendik,zaragoza,m.und,diyarbakır..... düz gecerdim.

yorum yok yaa seviyeni kendin belli etmissin ztn..

sen benim seviyemi nasıl ölçebilecek kadar tanıdınmı? tanımıyorsun ve benim hakkımda nasıl hüküm verebiliyorsun. tek lafa bakarak bana hüküm verme . küfür ederim . çünkü o takıma gönül vermişim. ama bunu hava atma amaçlı yapmıyorum. veya buraya yazıp başka yerde söyleyip rezillik etmiyorum. benim kisi küfür den öte kötü eleştri. sen bunu anlayamazsın. tek kelime ile kişiliği ben de okuyabilirim. senin hakkındaki hükmüm ise: hanım evladı. bir daha bana böyle sataşma[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SON_SAVASCI, 07 Ekim 2005 15:17 tarihinde demiş ki:
...sen benim seviyemi nasıl ölçebilecek kadar tanıdınmı? tanımıyorsun ve benim hakkımda nasıl hüküm verebiliyorsun. tek lafa bakarak bana hüküm verme ....

said:
SON_SAVASCI, 07 Ekim 2005 15:17 tarihinde bu sefer de demiş ki:
...tek kelime ile kişiliği ben de okuyabilirim. senin hakkındaki hükmüm ise: hanım evladı. bir daha bana böyle sataşma

maşallah paragrafın başı batıya bakıyo sonu doğuya
kişisel çatışmaları özel mesaj yoluyla yapalım mümkünse, ama orda da mümkünse küfürleşmeyelim çünkü bazıları özel mesajdan istediğini söyleyebildiğini sanıyor...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Half_Cow, 07 Ekim 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
http://img267.imageshack.us/img267/4431/alex16ml.jpg

öeh yani bu kartı aziz yıldırım bile oynayamaz, yoktur onda bu kadar beyaz mana :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 07 Ekim 2005 15:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 02 Ekim 2005 19:52 tarihinde demiş ki:
...Ve Tanrı Alex'i yarattı

Fenerbahçe'nin geçen yılın Şampiyonlar Ligi yarı finalisti PSV'yi darmadağın ettiği günün ertesinde,
Galatasaray'ın Tromso gibi sıradan bir takıma elenmesi, çok şeyin ifadesidir.

...ve Tanrı Alex'i Yarattı

Fenerbahçe'nin geçen yılın Şampiyonlar Ligi yarı finalisti PSV'yi darmadağın ettiği günün ertesinde,
Galatasaray'ın Tromso gibi sıradan bir takıma elenmesi, çok şeyin ifadesidir. Galatasaray'ın UEFA Şampiyonu olduğu yıllarda Fenerbahçe'nin canını yakan kader, bugün Cimbom'un canını yakan kaderdir.
Ama Fenerbahçe taraftarı, hiçbir sonucun bedeli olarak, başkanını ve yönetimini istifaya davet etmedi.
Yöneticisini dövmeye teşebbüs etmedi.
Titanic batarken gemi orkestrasının sonuna kadar çaldığını bilen Fenerbahçe taraftarı, takımının her türlü şartta "büyük kalmasını" sağlayan çok özel bir taraftar topluluğudur.
Sonuç: Hagi bir aslandı. Ondan sonra, oturduğu yerden kükreyen bir aslanın yeleleri kaldı.
Elenince, başkanını istifaya davet eden tribünler kaldı. Ve berbat bir "bitirim tayfası" kaldı, hakemin , birbirine kafa atan...
Bugün Hagi'yi eski bir sevgili olarak hatırlatan, o kadar çok şey var ki. UEFA Kupası'nın yanında.

Alex'e gelince... Eski İstanbul terbiyesinin temsilcisi gibi duran bu "yabancı", Türkiye'de ırmakların tersine akmasının sebebidir.
Alex'in ayakları, "zaferin el yazısıdır!" Alex, iğne deliğinden fil geçirmenin sihirbazıdır. Onu vazgeçilmez kılan sayısız özellik vardır.
İmparatorluğun sudan ucuz olduğu bir ülkede, Alex, "Sol ayağın tanrı siluetidir!"

Elmas'ı Elmas'tan başkası çizemez. Alex de Hagi gibi bir Elmas'tır. Çamura batmamış.
Ve değerini herkesin "anlayamayacağı!" Hagi militandı, sadece kazanmak için eğitilmişti, kaybederken kendini de kaybederdi.
Alex ihtiraslı, kaybederken bile zarafetini yitirmiyor.
Ayaklarını kalbiyle terbiye ediyor. Hagi'nin frikiklerinde şiddet vardı, bazen hızını hesaplamakta güçlük çektiğimiz.
Alex'in frikiklerinde, desenlerini iz diye bırakan bir kelebeğin süzülüşü var...
Hagi her yerden vururdu. Alex hep aynı köşeye atıyor. "Göstere göstere...!"

Hagi uyanıktı, sportmenliğin luzumu yoktu. Alex utangaç! Hagi cinnet haliydi, Alex cennet hali...
Hagi, kendi külüne bile saldıran yangındı. Alex, bir kibrit kutusunda yaşamanın zarif işçisi.
Hagi, Mastika'ydı...
Alex, Portofino...
Bugün kaderi yolundan çeviren Fenerbahçe'nin, Türkiye'de rolleri değiştirmesinin sırrı buradadır.
Galatasaray'ı kalemiyle yönetenler, Fenerbahçe tribünlerindeki "yüreği" görebilse, Galatasaray bu hallere düşmezdi zaten.
Herkesin bumerangı kendine dönüyor.
Bugünkü kahır, dünkü altın sırmalı kibrin kardeşidir.

Bugün Fenerbahçe'de rakibin hayatıyla oynayan sihirli pabuçlar vardır. Alex gibi... Tıpkı geçmiş yılların Hagi'si gibi..
Hagi'deki sol ayak, betona bile direnen sol ayaktı. Alex, alçıya direnen sol ayak...
Hagi'deki bitirimlik, çiçekleri çamurlu postalla ezmenin ta kendisiydi. O yüzden ülkemizde artan küfürbazlığın temel taşlarından biri oldu.
O yüzden Hasan Şaş bir gurur heykeli gibi duruyor sahanın ortasında.
Alex, bir çiçek en narin yerinden nasıl tutulursa, öyle tutuyor çocukların elinden. O yüzden şimdiki çocuklar Fenerbahçeli doğuyor.

güzel yazı paylaşmak istedim.
Sabote etmeyin konuyu yeter..

ya arkadaşım rezil olmayın ne psv si ne dünya devi ya ne sayıklıyon afedersin kıytırık takım dünya devi olurken uefa ya tesadüf diyonuz ne bu ya allah allah yeter be

DÜNYA DEVİYMİŞ...

PEHHH.......

*!.......VE TANRI KADINI YARATTI

SONRA DA ERKEKLERİN SİNİRLERİNİ DÜŞÜNÜP ATARAX HAPINI:D*
Sosyal ağlarda paylaş

LoL Alex Hagiden üstün tutulmuş

koptum ya.

Barcelonada son demlerini yaşayan bir adam.Sayısız başarılara imza atmış bir adam.
Türkiye de 7 den 70 e fenerlisini beşiktaşlısını golüyle sokağa döken adam.

Bir yandada takımlar 10 kişi kaldığında ortaya çıkan , basit markajlarda kaybolan
Önceki maç ne iş yapar bu denen
ve daha sonra iyiki tanrı yarattı denen

Alex.

Helal Olsun vallahi helal olsun[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu

[Bu mesaj bLackcha0s tarafından 07 Ekim 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 07 Ekim 2005 19:54 tarihinde demiş ki:

koptum ya.

Barcelonada son demlerini yaşayan bir adam.Sayısız başarılara imza atmış bir adam.

Bir yandada takımlar 10 kişi kaldığında ortaya çıkan , basit markajlarda kaybolan

Alex.

Helal Olsun vallahi helal olsun

zilyon kere haklısın işte bu yüzden adam olamıyor taraftarlar (ara sıra bende)
Sosyal ağlarda paylaş

said:

koptum ya.

Alex.

ben daha ne diyeyim.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SON_SAVASCI, 07 Ekim 2005 21:51 tarihinde demiş ki:
said:

koptum ya.

Alex.

ben daha ne diyeyim.

ne anlamda?bence çok haklı.alex in sadece fenerbahçeye deil TÜRKİYE'ye kazandırdığı başarı war mı

HAGİ'nin kazandırdıklarının konuşmayalım isterseniz?

*!.....VE TANRI KADINI YARATTI

SONRADA ERKEKLER İÇİN ATARAX HAPINI*
Sosyal ağlarda paylaş

Alex kariyerinin başlarında yaşı genç.Ama zannetmiyorum ki Hagi kadar profosyonel bir futbolcu olsun.

Hagi zaten kariyer olarak Alex den kat kat üstün.
Hagiyi geçtim
Alex genç kariyer nasıl yapsın derseniz.
Kleberson Dünya Kupasını kaldırdı
Alex Copa America yı[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 08 Ekim 2005 12:58 tarihinde demiş ki:
Alex kariyerinin başlarında yaşı genç.Ama zannetmiyorum ki Hagi kadar profosyonel bir futbolcu olsun.

Hagiyi geçtim
Alex Copa America yı

Alex 28 yaşında.(yani yaşı o kadar genç değil)

Bu arada Alex rakip 10 kişi kaldığında meydana çıkar sözüne katılmıyorum.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you

[Bu mesaj WinterWolf tarafından 08 Ekim 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
WinterWolf, 08 Ekim 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
said:
bLackcha0s, 08 Ekim 2005 12:58 tarihinde demiş ki:

Hagiyi geçtim
Alex Copa America yı

Alex 28 yaşında.(yani yaşı o kadar genç değil)

Bu arada Alex rakip 10 kişi kaldığında meydana çıkar sözüne katılmıyorum.

+ 1 ne lan bu süperman felan mı allah allah ya maç 11 kişiyle devam ederse he?çıkmıcakmı ortaya?
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bana

Fenerbahçe nin büyük takımlar karşısında dişe diş bir mücadele sergilerken o maçta alex in performansını söylermisiniz.

Sizden tek bir maç istiyorum.

Sebata karşı olan maçlardan bahsetmiyorum.Avrupa da tek maç! Alıp götürdüğü bir maç istiyorum ben.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

hah! =) espiri yapmıyalım yahu.

11-11 diyoruz algıda sorun mu var ?
Karşı takım 9 kişiyken bizim Gökhan Zan oluyor Roberto Carlos.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu

[Bu mesaj bLackcha0s tarafından 08 Ekim 2005 22:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

birkaç gün öncesine kadar 2.başkanımızın objektifliğine hayran kalan fb li arkadaşlarıma sesleniyorum düşünün ve karar verin FUTBOLLARINI KIYASLAYIN, hagi mi büyük alex mi lütfen iyi düşünün[signature][hline]Taçsız Kral METİN OKTAY
Tek Aşkıydı GALATASARAY
Senin Gibi Cimbomluyu
Unutur mu bu Taraftar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...