Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılan timsahı yuttu. göbeginden çatladı..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ee ayağını yorganına göre uzatcan=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Mesaj tarihi:
aç hayvan işte nolacak

iftar da yakın ama[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Mesaj tarihi:
Oha şimdi o resimdeki koyu sarı şerit yılan, içinden Alien misali fırlamış şey de timsahmı:D

Bana küçükkene hep büyük lokma yeme gaz yapar çatlarsın derlerdi inanmazdım.Harbiden oluyomuş yani... Artık çinliler gibi çubukla yicem tırstım ben...[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?
Mesaj tarihi:
doyumsuz işte aç işte aç..yerse koca timsahı karnından da çatlar başka tarafından da..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Mesaj tarihi:
haftanin ohannesburgerlerine 1 numarali aday diorum =)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
Mesaj tarihi:
resmi çıkaramadım şu siteye bakın

http://members.fortunecity.es/207mj/Tierras/S_Palabras/CienciaFiccion/572pitonG.htm[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Mesaj tarihi:
ben o resimden bisi anlamadim ne war orda?
edit:seninkinde son savasci bey[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum

[Bu mesaj Anelor tarafından 10 Ekim 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tmm kardeşim ramazan ayında sahura kalkıyorsunuzda bu kadarı abartı değilmi..[signature][hline]Hayat asla sahnelenemeyecek bir oyunun sonsuz tekrarından ibaret!!
Mesaj tarihi:
said:
Voys, 09 Ekim 2005 20:43 tarihinde demiş ki:
yılan kardeş burdan sana sesleniyorum

Bİ SİE ALLASEN

HAAHH[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
MSN
g3nk
Mesaj tarihi:
Yılan
tiskiniyorum.[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Mesaj tarihi:
benim çıkmayan fotların birinde( buradan bakın diye link koydum) adamı yutuyor. meraklısına!!!!!!!![signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bu türleri tam bilmiyorum da şu zehirli yılanlardan insanlar daha çok korkar :)

Discovery'de izlemiştim zehirli yılanlar asla insana saldırmazmış.Yanı akıllı olduklarından.Bir kerede yutamayacaklarını bildiklerinden zehirlerini boşuna harcamaktan çekinirlerlermiş.

tabii insanlar yılanın kafasını bozmazsa :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 10 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
ülser böyle bişey olsa gerek.

AHaha işte bu çok güzel[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
  • Yeni Oluştur...