Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yılan timsahı yuttu. göbeginden çatladı..

Cintonik

Öne çıkan mesajlar

Oha şimdi o resimdeki koyu sarı şerit yılan, içinden Alien misali fırlamış şey de timsahmı:D

Bana küçükkene hep büyük lokma yeme gaz yapar çatlarsın derlerdi inanmazdım.Harbiden oluyomuş yani... Artık çinliler gibi çubukla yicem tırstım ben...[signature][hline] zamo, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki:
Genelde basketçilerin çoğu da zencidir.Ee basket adamı zenci mi yapar diyceksin?
Sosyal ağlarda paylaş

ben o resimden bisi anlamadim ne war orda?
edit:seninkinde son savasci bey[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum

[Bu mesaj Anelor tarafından 10 Ekim 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yılan
tiskiniyorum.[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bu türleri tam bilmiyorum da şu zehirli yılanlardan insanlar daha çok korkar :)

Discovery'de izlemiştim zehirli yılanlar asla insana saldırmazmış.Yanı akıllı olduklarından.Bir kerede yutamayacaklarını bildiklerinden zehirlerini boşuna harcamaktan çekinirlerlermiş.

tabii insanlar yılanın kafasını bozmazsa :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...