Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teknik Bir Sorun...

Alfheim

Öne çıkan mesajlar

Selam..Arkadaşım wow aldı ve bilgisayar özellikleri...P3 500 1024 ram GeForce 2 MX 200 64MB ekran kartı fln filan.. wow yükledik patchler fln herşey tamam..oyuna giricem bi error çıkıyor ve please make sure that your graphic card drivers up to date or you have directx v9.0c ve oyuna girmiyor.. hani dedik directx yoktur diye )çünkü driverı son sürüm) wow un 1. cd sinde directx 9.0c nin setup ı var onu çalıştırıyorum ama yükleme ekranı çıkmadan çat die finished nstalling successfully diyip çıkıyor ve oyuna girince aynı hata...Lütfen bilen falan varsa napcamı bi yardım edebilirmi..? Teşekkürler...

[Bu mesaj Alfheim tarafından 09 Ekim 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

baba, patch match yok aynı ekran kartı (sanırım) ben de vardı oynadım onla wow yani çalışiır. oyun ayarlarını çok düşüklere alman lazım ama.
yine de oyunun zevkini ramını 1gb+ yapıp ve yeni çıkanlardan en az 64mb, eskilerden ise en az 256mb olan (tercihen ati radeon) ekran kartları ile oynarsan alırsın. şimdi sana gereksiz gelecek ama ben de belli bi noktadan sonra gittim aldım ula nie daha önce almadım dedim :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
NERF SHAMANZzz
Sosyal ağlarda paylaş

Wow daha ziyade Nvidia grafik kartları için tasarlanmışdır arkadaşlar .Oyun girişinde bile yazar . Hatırlarsanız bir ara ciddi kavga vardı 24 bit mi 32 mi olmalı renkj palet standart diye atiyle nvidia arasında. Ati 32 bit standart hale gelsin derken , nvidia 24 bit görüntü kalitesi açısıdan yeterli diyordu .Sonuçta wowda nvidiada karar kılındı ve oyun 24bit olarak geldi elimize . Zaten şu ara En mantıklı alınacak kart 6600 ( fiyat performans).
Sosyal ağlarda paylaş

nvidia nın sitesinden son sürücüleri çekip öyle dene. directx versyonunu da windows'tan çalıştır'a dxdiag yazarak öğrenebilirsin. büyük ihtimalle mevcut directx in 9.0c oluğundan yüklemiyordur.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...