Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Selam..Arkadaşım wow aldı ve bilgisayar özellikleri...P3 500 1024 ram GeForce 2 MX 200 64MB ekran kartı fln filan.. wow yükledik patchler fln herşey tamam..oyuna giricem bi error çıkıyor ve please make sure that your graphic card drivers up to date or you have directx v9.0c ve oyuna girmiyor.. hani dedik directx yoktur diye )çünkü driverı son sürüm) wow un 1. cd sinde directx 9.0c nin setup ı var onu çalıştırıyorum ama yükleme ekranı çıkmadan çat die finished nstalling successfully diyip çıkıyor ve oyuna girince aynı hata...Lütfen bilen falan varsa napcamı bi yardım edebilirmi..? Teşekkürler... [Bu mesaj Alfheim tarafından 09 Ekim 2005 18:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Up...!! la bi allahın kulu yokmu yardım edecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ekran kartı suruculerini güncelle, ama o sistemden fazla verim alamazsın :([signature][hline]Dennis Burning Legion - Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Evet çok dengesiz bir sistem. Ram yüksek digerleri zayif. Ram den dahi tam verim alamazsin bu sistemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ya adam oynasın yeter verimi salla :D bu arada bi ricam olacak bana NVIDIA GeForce Mx 200 64MB ekran kartının son driver downloadı olan linki bulabilecek biri varsa buraya yazabilirmi? Bulumadım dı:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 www.nvidia.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 baba, patch match yok aynı ekran kartı (sanırım) ben de vardı oynadım onla wow yani çalışiır. oyun ayarlarını çok düşüklere alman lazım ama. yine de oyunun zevkini ramını 1gb+ yapıp ve yeni çıkanlardan en az 64mb, eskilerden ise en az 256mb olan (tercihen ati radeon) ekran kartları ile oynarsan alırsın. şimdi sana gereksiz gelecek ama ben de belli bi noktadan sonra gittim aldım ula nie daha önce almadım dedim :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ya Benim sorun directx 9.0c yi yükleyemiorum setupı var basıorum bişi yüklemeden setup has finished diyor ya napacam kafayi yicem drivirıda indirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Wow daha ziyade Nvidia grafik kartları için tasarlanmışdır arkadaşlar .Oyun girişinde bile yazar . Hatırlarsanız bir ara ciddi kavga vardı 24 bit mi 32 mi olmalı renkj palet standart diye atiyle nvidia arasında. Ati 32 bit standart hale gelsin derken , nvidia 24 bit görüntü kalitesi açısıdan yeterli diyordu .Sonuçta wowda nvidiada karar kılındı ve oyun 24bit olarak geldi elimize . Zaten şu ara En mantıklı alınacak kart 6600 ( fiyat performans). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya tamam da hala son sorunuma yardım alamadım ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Microsoftun sitesinden directxi indirip kurmayı denedin mi ?[signature][hline]Go! Godon Onerous // www.GO-tr.org [Bu mesaj DasDa tarafından 10 Ekim 2005 03:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Alfheim, 09 Ekim 2005 21:44 tarihinde demiş ki: Up...!! la bi allahın kulu yokmu yardım edecek :( O sistemle allah bizzat tamirci avatar gönderse yardimci olamaz sana[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 nvidia nın sitesinden son sürücüleri çekip öyle dene. directx versyonunu da windows'tan çalıştır'a dxdiag yazarak öğrenebilirsin. büyük ihtimalle mevcut directx in 9.0c oluğundan yüklemiyordur.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 9.0c sorunu bende de cikmisti. sistem kuruldu diye algiliyor ama oyunlar kurulmadi diyor. windows`u yeniden kurmustum diye hatirliyorum ama emin degilim onun cozum olduguna.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zepan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ayni şey 3 gün önce benim başıma geldi windows kurduktan sonra düzeldi dostum E:/ format c/q[signature][hline]-Türk'ler en iyisi -Neden? -No comment... Aradan bir eğitim yılı geçer -Türk'ler en iyisi -Biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar