adonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bugün Bacheçelievler PC Gold a gittim 79 ytl +kdv (93 ytl) den wow satıyolar. Paketin heryerine baktım CE diye birşey göremedim. Gerçi anlamınıda bilmiyorum ya... :). onu yerine barkodu üzerinde LE yazıyodu. Ayrıca güncel bir bilgi olaraktan hangi tür wow alırsam alayım 1 ay bedavası kesin var mı?[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum...
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 orijinal kutulu aldığın her wow sana 1 ay bedava oynama süresi ile gelir. o kadar para vermişsin 1 ayı senden esirgeyecek halleri yok yani :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Kutunun üstünde yazar " 1 ay bedava oyun süresi dahil " diye Included 1 month free vs vs vs vs[signature][hline]
Seru Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Collector's Edition (CE) Türkiye'de satılmıyor. Senin orada gördüğün normal versiyonu, kredi kartı numarası vererek 1 ay bedava oynayabilirsin.
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben ordan aldım hepsi aynı korkma us da getirtmemişler Edit:gene normal wow 10 gün guest pass 1 aybedava vs vs si var yani us deiller ayrıca o konuda şüphelenme [Bu mesaj _Rion_ tarafından 10 Ekim 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya o CE o CE mi, belki avrupa standartlarında bahsediyordur arkadaş :D valla hacı, CE benimkinde de yok zaten. üstünde bak bandrol varsa, kabartmalı kutuysa felan al direkt.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz
adonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 son bi soru daha o guest pass ile kendi accountumu başlatıp sonra cd key ile devam edebilirmiyim 10+30 şeklinde? yoksa başka bi arkadaştanmı edinmek lazım guest pass[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum...
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 yok quest pass ın üzerine eklenmiyor oyun süresi 10 gün sonunda yeniden başlaman gerekir.yok yani 30+10 fln[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bu arada hala CE bulabilir miyiz?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 anca ikinci el thelegbra[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum!
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 eminmisiniz 10+ nın üstüne eklenmediğine.. benden gün sonra cd-key istedi tekrar..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 10 gün sonunda oyunu alıp normal serial verince o charlarla devam edebiliyosun diye biliyorum[signature][hline]Mekteb-i Sultani
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ce yi bulursam ustune atlıyacam :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Öne çıkan mesajlar