adonis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bugün Bacheçelievler PC Gold a gittim 79 ytl +kdv (93 ytl) den wow satıyolar. Paketin heryerine baktım CE diye birşey göremedim. Gerçi anlamınıda bilmiyorum ya... :). onu yerine barkodu üzerinde LE yazıyodu. Ayrıca güncel bir bilgi olaraktan hangi tür wow alırsam alayım 1 ay bedavası kesin var mı?[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 orijinal kutulu aldığın her wow sana 1 ay bedava oynama süresi ile gelir. o kadar para vermişsin 1 ayı senden esirgeyecek halleri yok yani :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Kutunun üstünde yazar " 1 ay bedava oyun süresi dahil " diye Included 1 month free vs vs vs vs[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Collector's Edition (CE) Türkiye'de satılmıyor. Senin orada gördüğün normal versiyonu, kredi kartı numarası vererek 1 ay bedava oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ben ordan aldım hepsi aynı korkma us da getirtmemişler Edit:gene normal wow 10 gün guest pass 1 aybedava vs vs si var yani us deiller ayrıca o konuda şüphelenme [Bu mesaj _Rion_ tarafından 10 Ekim 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya o CE o CE mi, belki avrupa standartlarında bahsediyordur arkadaş :D valla hacı, CE benimkinde de yok zaten. üstünde bak bandrol varsa, kabartmalı kutuysa felan al direkt.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 son bi soru daha o guest pass ile kendi accountumu başlatıp sonra cd key ile devam edebilirmiyim 10+30 şeklinde? yoksa başka bi arkadaştanmı edinmek lazım guest pass[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 yok quest pass ın üzerine eklenmiyor oyun süresi 10 gün sonunda yeniden başlaman gerekir.yok yani 30+10 fln[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bu arada hala CE bulabilir miyiz?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 anca ikinci el thelegbra[signature][hline]Lianna Human Paladin Gloria Honorifice Pralium Facio Animus Gradior Quo Prodo, In Excelsis Precedo Bellator Decerte Adversa Incurro Invadoria Desideratus Fatum! Desideratus Bellum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 eminmisiniz 10+ nın üstüne eklenmediğine.. benden gün sonra cd-key istedi tekrar..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 10 gün sonunda oyunu alıp normal serial verince o charlarla devam edebiliyosun diye biliyorum[signature][hline]Mekteb-i Sultani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ce yi bulursam ustune atlıyacam :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar