Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CE paketi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugün Bacheçelievler PC Gold a gittim 79 ytl +kdv (93 ytl) den wow satıyolar. Paketin heryerine baktım CE diye birşey göremedim. Gerçi anlamınıda bilmiyorum ya... :). onu yerine barkodu üzerinde LE yazıyodu.

Ayrıca güncel bir bilgi olaraktan hangi tür wow alırsam alayım 1 ay bedavası kesin var mı?[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum...
Mesaj tarihi:
orijinal kutulu aldığın her wow sana 1 ay bedava oynama süresi ile gelir. o kadar para vermişsin 1 ayı senden esirgeyecek halleri yok yani :)[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Mesaj tarihi:
Collector's Edition (CE) Türkiye'de satılmıyor. Senin orada gördüğün normal versiyonu, kredi kartı numarası vererek 1 ay bedava oynayabilirsin.
Mesaj tarihi:
ben ordan aldım hepsi aynı korkma us da getirtmemişler

Edit:gene normal wow 10 gün guest pass 1 aybedava vs vs si var yani us deiller ayrıca o konuda şüphelenme

[Bu mesaj _Rion_ tarafından 10 Ekim 2005 00:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya o CE o CE mi, belki avrupa standartlarında bahsediyordur arkadaş :D valla hacı, CE benimkinde de yok zaten. üstünde bak bandrol varsa, kabartmalı kutuysa felan al direkt.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
NERF SHAMANZzz
Mesaj tarihi:
son bi soru daha o guest pass ile kendi accountumu başlatıp sonra cd key ile devam edebilirmiyim 10+30 şeklinde? yoksa başka bi arkadaştanmı edinmek lazım guest pass[signature][hline]Varsayılan ayarlara dönmek istemiyorum...
Mesaj tarihi:
yok quest pass ın üzerine eklenmiyor oyun süresi 10 gün sonunda yeniden başlaman gerekir.yok yani 30+10 fln[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
  • Yeni Oluştur...