Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Çoğunuza komik gelecek ama insanlar 7 saatte level 20 olduklarını söylüyorlar, ben ise 15 saatte level 14 falanım , gnome mage için bir leveling rehberi var mı? Burda aradım fakat bulamadım, google da da göremedim karşısına öle rast gelmiş biri varsa çok sevinirim...[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 7 saatte level 20 sanmıyorum. ama 7 gün 10 saat gibi bir sürede level 60 olunuyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya ilk defa oynuyorsan fena değilsin. 7 gün 13 saat bilmem kaç dakkada lvl60 troll mage kasmış bi uyuz koreli :D rekor sanırım... eğer normal oynarsan 2 aya kalmaz 60 olursun ama hızlı kasıyorsan 8günde olursun :P yani nasıl diyim ben lvl59dan 60 a 12 saatte atlamıştım, ondan önceki lvlleri (50-59) 16şar saatte kastım. ama şöle diyim eğer 59-60daki hızımda olsam 8-9 günlük playtime ile atlardım ki yani sana örnek teşkil etsin diye yazıyorum hava atmıyorum :P benim kişisel tavsiyem en azından lvl40 dan sonra "sadece grinddir" yani ben lvl48-49 gibi başladım ama daha önce denemeye cesaretim olsaydı redridge günlerinden itibaren grind yapardım ki kendimi buldum grind yaparken. bütün gün aynı yerde aynı mobları (en verimlisi +/-1 lvl aralığındaki moblardır) kestim hem para hem xp yani şöle diyim quest yapmak canını sıkıyor, seni dellendiriyor, aynı questte kafayı yiyip saatlerce inat edip kasmana neden oluyorsa GRİND derim :D asıl cevabına gelirsek wowvault sitesinin masterleri çok büyük ihtimalle everquestten gelmişler ve wowda mageler :D çünkü everdan gelenler için wow guide, mage guide, fire mage guide vb. mage guideleri var ama asıl ihtiyacın olan senin bu ahada umarım yardımcı olmuştur[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage NERF SHAMANZzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 tamamen senin oyuna ayırdığın zamanla alakalı. mesela temmuzun başından beri oynuyorum yeni 53 oldum. sindire sindire gidiyorum anlıyacağın =) ama aşşağıdaki sitelerde aradğın guide lar ve sana yardımcı olabilecek biçok şey var (bilmeme ihtimalinin olabileceği üzerine yazıyorum) http://wow.allakhazam.com http://www.thottbot.com[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al [Bu mesaj horten tarafından 09 Ekim 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simulation Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bende mayıstan beri oynuyorum daha level 48 im bende bir sorun var galiba tanıdığım herkes level 60 oldu alt char açıp onları da level 40-45 yaptılar.Şöyle benim levelimda yapılacak bir şey var mıdır instance falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 13 gun playedle sanirim level 60 yaptim ki 57 den sonra ubrs felan basladim ondan yavasladim baya ama cinlilerin 4 gun playedle 60 olduklari soleniyo ki dogrudur[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 02.09.2005 -BonePART bizim neden kız arkadasımız yok. Bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 cin işi japon işi manyak bu cekik gozluler cogu troll galiba benzemedikleri solemez :) ama biraz daha kısa bişi olsalar daha ii amerikanlara orc türklere de her bişi gider valla :)[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ya bide level kasarken solo çok zor oluyor beraber kasacak adam da az o kötü...[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ben 48 saatte lvl 30 olmuştum we bütün questleri bildiğim.. 3-5-6 lvl grind yaptıgım halde.. bazı adamlar 1 ay olmus oynayalı hala lvl 25 idiler.. 7 saatte ben lvl 20 yaparım diyene = kiss my ass diorum.. cafeye gidelim parasını ben vericem.. bi de üstüne 1 ay beleş wow unun parasını ödicem..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 3 gun kusur rekor 60 olmada.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: Absolut, 10 Ekim 2005 11:29 tarihinde demiş ki: 3 gun kusur rekor 60 olmada. 3-5 kişi dönüşümlü kasar ama bir adam solo 7 saatte lvl 20 ben gormedim duymadım bilmiyorum..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom - Equniox - --Ya baba bi itemlerine bakimmi ? -- Bak Canım bak ====> Altug (inspect) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 edit: tmm dönüşümlü olur.[signature][hline]Film dl ediyom [Bu mesaj SoulCube tarafından 10 Ekim 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SoulCube tarafından 10 Ekim 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Dönüşümlü olmadan imkansız zaten.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 westfall görevleri tam senin lvlin icin ideal[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir'' Çin atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Bir warrior olarak 20 gun play time ile 60 olmushum az once baktim. Ama 40 oldugumda atimi almishtim , 60 olduktan 3 gun sonra epic atimi aldim esslarim o zamana gore gayet hostu.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 /played time bazında dönüşümlü oynamaya gerek yok ama real time olarak 3 günde tabiki hiçbir insan ayakta duramaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar