Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage Leveling

Dregoth

Öne çıkan mesajlar

Çoğunuza komik gelecek ama insanlar 7 saatte level 20 olduklarını söylüyorlar, ben ise 15 saatte level 14 falanım , gnome mage için bir leveling rehberi var mı? Burda aradım fakat bulamadım, google da da göremedim karşısına öle rast gelmiş biri varsa çok sevinirim...[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki:

Burada herşey var ama bi kerhane yok...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ilk defa oynuyorsan fena değilsin. 7 gün 13 saat bilmem kaç dakkada lvl60 troll mage kasmış bi uyuz koreli :D rekor sanırım...
eğer normal oynarsan 2 aya kalmaz 60 olursun ama hızlı kasıyorsan 8günde olursun :P yani nasıl diyim ben lvl59dan 60 a 12 saatte atlamıştım, ondan önceki lvlleri (50-59) 16şar saatte kastım. ama şöle diyim eğer 59-60daki hızımda olsam 8-9 günlük playtime ile atlardım ki yani sana örnek teşkil etsin diye yazıyorum hava atmıyorum :P
benim kişisel tavsiyem en azından lvl40 dan sonra "sadece grinddir" yani ben lvl48-49 gibi başladım ama daha önce denemeye cesaretim olsaydı redridge günlerinden itibaren grind yapardım ki kendimi buldum grind yaparken. bütün gün aynı yerde aynı mobları (en verimlisi +/-1 lvl aralığındaki moblardır) kestim hem para hem xp yani şöle diyim quest yapmak canını sıkıyor, seni dellendiriyor, aynı questte kafayı yiyip saatlerce inat edip kasmana neden oluyorsa GRİND derim :D

asıl cevabına gelirsek wowvault sitesinin masterleri çok büyük ihtimalle everquestten gelmişler ve wowda mageler :D çünkü everdan gelenler için wow guide, mage guide, fire mage guide vb. mage guideleri var ama asıl ihtiyacın olan senin bu ahada

umarım yardımcı olmuştur[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
NERF SHAMANZzz
Sosyal ağlarda paylaş

tamamen senin oyuna ayırdığın zamanla alakalı. mesela temmuzun başından beri oynuyorum yeni 53 oldum. sindire sindire gidiyorum anlıyacağın =)
ama aşşağıdaki sitelerde aradğın guide lar ve sana yardımcı olabilecek biçok şey var (bilmeme ihtimalinin olabileceği üzerine yazıyorum)
http://wow.allakhazam.com
http://www.thottbot.com[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al

[Bu mesaj horten tarafından 09 Ekim 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben 48 saatte lvl 30 olmuştum we bütün questleri bildiğim.. 3-5-6 lvl grind yaptıgım halde.. bazı adamlar 1 ay olmus oynayalı hala lvl 25 idiler.. 7 saatte ben lvl 20 yaparım diyene = kiss my ass diorum.. cafeye gidelim parasını ben vericem.. bi de üstüne 1 ay beleş wow unun parasını ödicem..[signature][hline]Little Gnome Mage - Altug in The MealStrom

- Equniox -

--Ya baba bi itemlerine bakimmi ?
-- Bak Canım bak ====> Altug (inspect)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...