Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Amon Amarth : Grubun ismini ne yapsak acaba diye düşünürken Ted'in "Silmarillionu şöyle bi karıştırdım, Amon Aamrth güzel gibi" demesi üzerine Johan'ın "Olur mu öyle şey. Viking mitolojisinden isim bulalım" demesi ve diğer elemanlardan destek bulamamasıyla kabul edilen, Kıyamet Dağı anlamına gelen, yüzüğün yok edildiği dağın ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: dream theater ise: Mike Portnoy'un babasının California'daki bir sinema salonun da görüp grup elemanlarına önerdiği isim ben petrucci'nin babası diye biliyodum..[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 depeche mode=fashion magazine fransada çıkan bi derginin adını gruba koymuş adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 anathema: aforoz etme, lanetleme lanetlenmiş şey gibi galiba edik: kokeni, ben anlamını yazdım gibi oldu[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. [Bu mesaj dory tarafından 09 Ekim 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ehöh ben ana fikir gibi bi izlenime sahiptim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Fransuxa, 09 Ekim 2005 19:59 tarihinde demiş ki: Kargo : Babası yurtiçi kargonun sahibi olan bi eleman babasının zorlamaları uzerıne reklam yap kemüünü gırarum lafının ustune bu ismi koyar . ekümekeüekmü diye gülen çocuklar sonunda kendını of laya puflaya bu ısmı koymaya ıkna eden babasını öldürürler sonunda annelerı de bu acıya dayanamayıp kendını dark metale verdı dark metal ugruna ölen annenin anısına da solist sacını annesının kı gıbı yaptı ve hiç yıkamadı 15 senedır aynı sacla dolastı sonunda yurt zorunlu olarak yurtiçii kargoda calısmak zorunda kaldı ne döktürdüm be :D [signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan.. [Bu mesaj Fransuxa tarafından 09 Ekim 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: elesso, 09 Ekim 2005 23:09 tarihinde demiş ki: ehöh ben ana fikir gibi bi izlenime sahiptim ;) hehe:P[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bunu yazmazsam çatlarım ahah. Gorgoroth: Middle-Earth'teki bir yaylanın adı. Gorgoroth yaylası :D[signature][hline]Shattered hope became my guide, Pain and grief my friends... In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 İron Maiden ; ortaçağda kullanılan içi 30 cmlik çivilerle dolu tabutlara verilen isim işkence aleti olarak kullanılırmış ama bilgi alındıktan sonra :) .Grup da buradan esinlenmiş. Overkill ; Metallica fanları olan arkadaşlar onların bir şarkısı olan overkillden esinlenmişlerdir. Rammstein ; Rammstein almanca da kiliselerdeki kutsal bir taşa verilen isimdir... Ophaned Land ; Yanlış düşünmüyorsam serbest bölge gibi bir anlama gelmesi için kullanılmış keza grup üyeleri filistinliler almanlar ve israillilerden oluşmuş ; ülkeler ırklar ve kültürler arası barış isteyen kişilerdir. Nu.clear.dawn ; İlk kez RtN de fotolarını çektiğim ve kanka olduğum grup üyeleri ortadoğunun ilk metal gruplarındandır.İsimlerinin anlamı Nükleer Şafak'tır.Ve adamlar konser öncesi içip kaza geçirecek sora solistlerini bu kazada hastanelik edecek kadar başarılı bir grupturlar.Ama baya samimi arkadaşlar... "Hayy Long One take a photo pleazze" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Therion, Celtic Frost'un to mega therion albümünden gelyor isim.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 said: NoS, 09 Ekim 2005 21:56 tarihinde demiş ki: manga=elemanları bu anime çizimi çok sevdiklerinden öyle koymuşlar Yaptıkları müziğin manga veya anime ile alakası olduğunu düşünmüyorum ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Müzikle alakası yok ki zaten. Grubun adını manga koymuşlar çümkü bu türü çok seviyolar...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ya orası tamam da yinede yaptıkları müziğin türü ile manga/anime felsefesi bana biraz ters kaçtı. Anime'yi mi sevmiyorum. Hayır aksine adamların yaptığı müziği sevmiyorum. Neyse daha fazla saçmalamadan sustum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Manga güzel de , Manga kötü diyorum ben bu durumda.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bence de saçmalama. yaptıkları müziği beyenmiosun anladık da sırf laf etmek için isimleriyle müziklerini bağdaştırmak komik olmuş.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 guzel bır topıc konusunu sevdım ısımlerının nerden geldıgını bılmedıgım baya grup vardı saolun :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 overkill'ın öyle olduğunu sanmıyorum nitekim metallicanın overkill şarkısı motörhead coverıdır. bu coverı da 1998 yılındaki garage inc. albumunde yayınladılar, overkill zaten asırlar önce kurulmuştu. motörheadden görüp beğenip koymuş olabilirler ama overkill zaten ondan önce de bilinen güzide bi isimdi.. başka bi neden olması çok muhtemel[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Theatres Des Vampires'i bulabilecek var mı ? :9 merak ettim de.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Interview with the vampire'da geçiyodu ama grubun adı burdan mı bilmem.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar