Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 p4 2.66 ,1gb ddr ram ve gforge 6600gt olan bir sisteme sahibim çok kişili mekanlarda mc bg vs lerde lag sorunu yaşıyorum ama sorun bağlantımdan değil evdeki diğer makinalardanda test ettim kendi bilgisayarımda 2000küsür latency görürken logout oldum diğer bilgisayarlan girdim onda 200 300 latency gördüm.Bilgisayarda spyware ve virus taraması yaptım hiçbirşey çıkmadı aklıma ramden veya hd den kaynaklanabilecek bir sorun geldi sizce sorunun sebebi ne olabilir? Bunun yanında pluginleride silip denedim hiçbirşey değişmedi. İmdak![signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Hdd olabilir bence[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Sistemin gayet yeterli bence. Sorun ethernet kartında olabilir. Veya goruntu ayarların abartı yuksek ayarlı ise belki ondandır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 oda arkımda 3.2 ghz p4,1ghz ram,6600 var ironforge en dolu zamanında bıle full ayarlar açık kasmıyor. Bende 3.2 ghz p4,512 mb ram,6600 gt var eşşekler gibi kasıyor kafayı kırıcam.Hayır en sonunda 800 600 de oynuyorum gene kasıyor yuenı bı yere gırdımmı deliricem yaw.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bence ram :P[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 allah allah aynı sorunlar bende de var. sistem şoyle amd 64 3000+ 2gb ram , 256 mb ati x700 pro agp 80 gb hdd ama ogrimmara girince 3 fps ye dusuyor oda ayrı mesele bilen varsa sorun nedir anlatsın . Ati ekran kartlarında sorun var zannediyordum ama Nvidia 6600 den bahsediyor millet demek ki bana özel bir sorun degil .[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcimasizKemal Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bende 2024 ram x800xt 3.4 var ama ifye ilk girdiğimde kasıyor adamlar görünmüyor sonra ortaya cıkınca düzeliyor sanırım hdd den kaynaklanıyor.Bağlandım 128 kablo ping yeşil[signature][hline]Turkish Airlines Cabin Chief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 amd 1.8 ghz, 512 ram ve ati 9550 256 ddr var. orig. de feci kasıyo normal mi? =) *hınzır hınzır gülmektedir.*[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Eskiden Ati vardı onu değiştirdim yine aynı sorunu yaşıyorum baglantı 1024 diğer bilgisayarlarda 50küsür latency bile gördüğüm oluyor ama ilginçtirki bunda böyle bir sorun var ethernette sorun olacagını tamin etmiyorum çünkü ana bilgisayar benimki ethernet kassa diğerlerinin bağlantısınıda etkiler.Hdd ye Defrag attım bakalım işe yarıyacakmı.[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 iyi de ben ciddiyim dalga gecmiyorum. Virus Defrag atınca duzelirse haber ver. neyse dur bende atam bari arada.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Ben dun format attım hala kasıyor.Yok böle bişi ya.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Driverlarınızı update edin[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Nerf Shaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 dun ettim hepsini.Şimdi bide şu var benim wow oldugu klasor epey dolu bundan kaynaklanıyo olabilirmi[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 virüs 1gb ram kasmaması lazım kassada latency ile alakası yok makinanın kasmasının bende 512ddr var arada bir kasılıyorum ama latency oynamıyor valla senin sorunu anlamadım ama sen bi format çek virüs olabilir :D bu arada diğer arkadaş 256ddr kasıyo normalmi demiş bence oyunun açılması bile anormal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 768 ram p4 2.0 64 mb geforce mx 400 Oyun düşük ayarlarda ama kasmıyo hatta av de bile pek kasmıyodu... Bütün olay bilgisayarın smooth olması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 su an dusurdum bi suru seyı ıyı durumda.Ama abi bu sistemle wow un 3 katı grafıklerle rahat oynamam lazım annamıyorum yaw. gidip ram alim[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz [Bu mesaj Suark tarafından 07 Ekim 2005 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Derdime çare bulabilmiş değilim hala zaten grafik ayarları en düşükte normal şartlarda kasmaması gereken bir sistem bundan daha kötü donanımlarlan daha iyi sonuc alırken bu makinada böyle birşey yaşamam cok saçma bgye sadece bilgisayar testi yapmaya girer oldum yarında ramleri değiştirip öyle deniyecem.Bunun yanında driver upgrade ve formatı cook daha önceden yaptıgım şeylerdi şuan windows oldukçada rahat calısıyor durumda kastıracak hiçbirşey yok.[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 harddist yada int girisinden kaynaklanabilir[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 nası yanı açarmısın? bu arada kasmak derken latency değil frame den bahsediyorum. acaba diyorum 512 ram daha alsam olurmu? cunku oda arkım 3.0 ghz ht,1ghz ram ,6600 le full açık herşey IF de 100 kişi varken teklemiyor bile.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 internet girişinden olacagını tamin etmiyorum bahsettiğim makine evdeki diğer 5bilgisayara internet dagıtıyor bu makinede 2k lag görürken onlarda 200 300 latency oluyor. Buyuk ihtimal ya hdd yada ramlerden kaynaklanan bir sorun.[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
overdose Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 tam olrak böyle olmasa da ben de ciddi mana da kafayı yedirtecek bi sorunla karsılasmaktayım... internet baglantımda bi sorun yokken saat bası ya da 2 saatte bir disconnect oluyorum... ama makinam res atmiyor. 768 ram, amd 2000den 2600e overclock... ramler farklı marka. bu ya da overclock olabilir mi buna sebep ? böyle sorunla karsılasıp cözen varsa tavsiyeye ihtiyacım var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Benzer bi sorunlada ben karşı akrşıyayım p4 2,8 1gb ram ati 9800pro 128mb ekran kartı olmasına rağmen MC-BG gibi çok kişinin olduğu ortamlarda 1fps hatta 0.5fps ye kadar düşüyo oynamak imkansız hale gelio, bilgisayar servisine sorduğumda olayın monitör-hdd veya işlemciden kaynaklanabiliceini söylediler. Ben en kısa zamanda götürücem başka bi monitör ve farklı bilgisayara hdd yi takarak çalıştırdım bi sorun çıkmadı.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: overdose, 07 Ekim 2005 06:23 tarihinde demiş ki: tam olrak böyle olmasa da ben de ciddi mana da kafayı yedirtecek bi sorunla karsılasmaktayım... internet baglantımda bi sorun yokken saat bası ya da 2 saatte bir disconnect oluyorum... ama makinam res atmiyor. 768 ram, amd 2000den 2600e overclock... ramler farklı marka. bu ya da overclock olabilir mi buna sebep ? böyle sorunla karsılasıp cözen varsa tavsiyeye ihtiyacım var... Bu bendede vardı ama çözüldü.Yurtta kaldığım için yurdun netinde saat başı upload duruyordu.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bukadar sorun yaşayan varsa ebnce gm lere bi ticket açıp sorun. belki onlara daha öncede gelmiştir bu tarz şşikayetler ve çözümü biliyolardır. burda kendinizi yemekten daha iyi bence en azından denemeye değer.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Virus bilgisayarın özelliklerini yazarsan daha iyi olur çünkü mc de değilde AV ve Orgrimmarda veya bu tip çok kalabalık yerlerde lag sorunu var bende de...[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar