Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ah huley ah!!


Prawler

Öne çıkan mesajlar

Yeşilköy'den ataköy'e evime gidiyordum..
8.5 senelik Bianchi bisikletimle dönüyorum takmışım vitesimi 24 e abanıyorum pedala . Tam gaz yani.. Kaldırımdan hızlı hızlı gidiyorum. Sonra bir baktım arkadan HINNN HINNNNN diye bi ses geliyor kafamı çeviremeden Kırmızı bir ferrari makas yapa yapa geliyor...

Ya TR de fazla ferrari yok diye biliyorum heh acaba kimindi kim bilir. Ama aleti süper bağırttırıyordu. Çıldırdım adeta ya .. Tozunu attı yolların..

Sizin de varsa böyle kötü anıalrınız annatın :([hline]mix edebiyat & oyun sitesi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eski iş yerinin mühendislere tahsis ettiği evde arkadaşlarla kalıyordum. Birde işe gidip gelebilmek için araç tahsis edilmişti. Çok eski model bir toros steyşın. O aralar egzostu patlamıştı ortalığı inletiyordu.

Sabah iş yerine gidiyoruz. Tersaneler sapağına döneceğiz. Bizim arabanın o gümbürtüsünü ezen bir hırlama sesi geldi. Sadıkoğlunun ferrarisi. Tersanesine ferrarisi ile gitmeyi tercih etmiş o gün. Bizim arabayı kullanan arkadaş ara gaz vererek sanki kapışıyormuş havası verdi ortama. Hadi şef(o arkadaşa hep böyle hitap ederdim, hala da öyle) dedim ezelim şunu.

Komik olma demeyin tersaneler yoluna değil ferrariyi bizim kullandığımız arabayı bile sokmaya insanın vicdanı elvermiyordu. Heryer delik deşik, sac taşıyan kamyonların inanılmaz ağırlıkları yüzünden suni tepecikler oluşmuş bir yol. Arabayı kullanan arkadaş tamam dedi, 1. vites 2. vites... Ferrari nerede?!? O gün ferrariye değil ama paraya geçilmiştik. Amcam yolun bozukluğuna hiç aldırmadan uzamıştı. Biz bizim iş yerine geldiğimizde belkide sabah kahvesini yudumluyordu bile ferrari sahibi.

Bir başka gün Tuzla'da dolaşırken beyaz bir porsh ile karşılaştık. Karşı yönden yavaş bir hızla geliyordu. Yanyana iken aynı arkadaş aragaz verdi yine ve porsh'un arkasına kırdı direksiyonu. Porsh anında uzadı tabi. Arkadaşın tepkisi hehe gördünmü korktu bizden oldu. Onun şeridinde ilerlemeye başladık. Bir süre sonra yine ters istikametten aynı porsh göründü. Bizim arkadaş sellektör ve aragaz ile selamladı. Porsh korna çalmakla yetindi. (Hep düşünürüm acaba gerçekten kormuşmuydu :D)


Ve son macera gece vakti gezmiş eve dönüyorduk. Tuzla e-5 sapağına girecekken siyah bir corvette arkamızda belirdi. Sonra yanımızdan usulca geçti. En fazla 70-80 ile gidiyordu. Aradaki mesafe açılınca arkadaş buna sellektör attı. Adam hiç alınmadan sağ şeride geçti. Dahayla 70-80 gidiyordu ama bizim külüstürün kadranı 60'i bulduğunda dua ediyordu. Adam baktı geçen yok yine sol şeride döndü. Benim arkadaş yine sellektör attı. Bu sefer kafası bozulmuş olacak ki uzamaya başladı. Aradaki mesafe iyiden iyiye arttı, neredeyse kaybolacak. Bizim arkadaş yine sellektör attı. Gördünmü nasıl korktu bizden dedi arkadaş. Kafayı yemiştir herhalde. Ama ben bunu geçerim biliyorsun değilmi dedi. Gülüştük. Ve inanılması zor bir olay gerçekleşti. Tuzla içinden geçerken arabayı bir evin önünde park edilmiş olarak gördük. Arkadaş yanından geçerken sana geçebileceğimi söylemiştim di mi dedi.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

senin son macera olayın benimde başma geldi ama corvette. deil şahinle (100 anca yaapan) viper geçtik köprü yolunda kadıköyde yanımızdan geçti oda sakin sakin orta şeritten 120 ile falan gidiyo (tabi biz 100 zor yapıyoz 80 küsür model şahin)
sonra çamlıca sapağından çıktık aha viper kırmızıda duruyo yanına gelip yeşil yandıktan sonra bi 3 saniye falan önde gittik
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşla bi yerde otutuyoduk bi 355 GTS gördüm. Homurdayarak oturduumuz yerin karşı tarafında durdu (cadde var arada :P) daa sora ben araca hayran hayran bakarken şöför indi, sağ tarafa gelip kapıyı açtı ve ufak bi kız çocuu indirip kapıyı kapadı, gitti. Tabii ben bu arada "nie ben deilim o beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" şeklinde isyan ediodum :)

Ayrıca babamın şirketinin ön camdan baktıımda istediim aracı görebiliorum :) baadat caddesi halt etmiş... tüm boaz falan görünüo her araba geçio burdan 3 porsche üst üste gördüm üstüne bi de uçuk metalik mavi 355 f1 gördüm porschelerden biri yeni 4Sti... Daa ne istiyognus :-)[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BOccOB, 15 July 2003 21:58 tarihinde demiş ki:
Bizim evin önü ferrari, aston martin, porsche, bmw ve mercedes dolu. Ankara'da ki tüm marka mağzaları ve kazık cafeleri bizim buralara yığıldığı için durum böyle birazcık.

Hatta geceleri caddede spin atanlar vs. oluyor onları izliyorum.[hline]The Uncaring God of M a g i c. . .
||Merlin'in Kazanı||DoD Forums||
ICQ||

Ankarada Aston Martin hiç görmedim. nerde oturuyorsun?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O ayrı da dün modifiyeli bi Corvette C5 gördüm (evet evet Corvette C5) hayvan herif ya biz daha araba almadık ahah millet palioma hava filtresi takiim dio bu corvette modifiye edio war mı böle bişey yaaaaa[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Admin
heryer ferrari dolu yaf
caddeye gittim arabayla ark ile birlikte ara sokaklardan geçiyom kenara ferrari modena parketmiş yol kenarına bole köşeye dogru kimselerde yok ulu orta duruyo alet..

ben ferrari deilde seye gıcık oldum sahilden gelirken ondeki x5 i sollayım dedim adam en bas izin vermedi sıkıstırdı falan sonra ben sollarken eli ile pardon işareti yaptı ısıklara geldik bu yanımda ben solda herif bi kalkıs yaptı direk zıpladı namussuz :P
rol kesiyomus eleman sırf kalkısta suna bi toz yutturayım diye pardon ayakları falan yapıyomus :)[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşıma sözüm vardı onu bir gün subaru impreza ya bindireceğim diye sözümüde tuttum güzel bi subaru ayarladım 2001 model gts(olmalı tam olarak modellerden anlamam)(350 beygir) ve hürtlü- modifikasyon yapilmis silindir basıncı olceri valve controller vs vs birde tam adini bilmiyorum ama halk arasında cuf cuf deniomus turbodan fast and furious filminde duyduğumuz tadda super sesler getirio.Bu arac ile yardıra yardıra giderken yanımıza bir modena geldi bunun diğer anlatilan olaylara göre ilginc tarafi kalkis sirasinda gaz yapan modenanin 4 ceker olmamasindan dolayi bu kalkisi kaybedip geride kalarak tüm karizmayi dagitmis olmasi idi.Bu arada kesinlikle bir subaru imprezza kullanin kendinizi cennete sanacaksınız.Çok mükemmel bir duygu.[hline]Under Construction

[Bu mesaj KARAMURAT tarafından 23 July 2003 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...