fede Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bence ikisi de kötüdür. ama madem içiyosunuz ( genel olarak ) sapıtmayın bari ya da halka açık yerde sapıtmayın[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Dun gece alkol komasina giriodum etoile die bi yerde .. Ramazan ayinda icersem olucai budur , gece nefes alamiodum .. Dedim ölüorum heralde ..[signature][hline] Chiculata Chiquita Chici Chici Chiquita Hadi Mare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 böyle göz kaymasıydı, mide yanmasıydı, kafa bulanmasıydı, ifrit oluyorum. zaten içmezdim, tadını sevmezdim. yeni yeni başlamıştım bi birayı 1,5 saatte içer durumdaydım, mide rahatsızlanınca doktor da yasakladı yok içki diye. iyi tamam dedim heh. bahanem de var hiç içmiyorum artık. ice tea rulz :D ha içkili ortama girerim o ayrı. zaten arkadaş çevremde şansıma işin suyunu çıkarmıyor genelde. içki kötüdür ehueheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyagi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 böle olacaksa bu kadar içmenin bir anlamı yok bence[signature][hline]ddr2621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ortam var deli gibi sohbet dönüyo durup da içmiceksin olacak şey değil. aslında gece çok kötü bitebiliyo böyle zamanlarda ben en son çıktıgımda abimin üzerinde yangın söndürme tüpü kullanmışlardı şaka yapmak amacıyla. alkol kötü şey :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Zegnaaaaa Salata akşamları mı başlasın diosun şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o berk memet doplarını toplayıp ramazandan sonra (berkler gelirse) bi olay mı patlatsak ya çok iyi olur abi ya evren vs gidelim şu an oruç bozar abiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: -Nae, 07 Ekim 2005 20:36 tarihinde demiş ki: said: Zegna, 07 Ekim 2005 20:32 tarihinde demiş ki: salakmiyim ben bu kadar cok ictim , bu iskenceye degermi diye soylenerek geri yataga yattiniz.. bu repligi 3-5 kez kullanmış biri olarak, İçki kotudur.. diyorum.. bu repliği sayısız kez kullanmış biri olarak icki kötü değildir diyorum sadece biz kötüyüz[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: SeLDoM, 08 Ekim 2005 00:16 tarihinde demiş ki: Zegnaaaaa Salata akşamları mı başlasın diosun şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii o berk memet doplarını toplayıp ramazandan sonra (berkler gelirse) bi olay mı patlatsak ya çok iyi olur abi ya evren vs gidelim şu an oruç bozar abiiiiiii playboy adamın hali baska oluyo nerden anladin len salata oldugunu :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 o kadar absolut redbull başka nerede tüketilicek yaaaaa olm bide totoş olduk ankarasosyetede resimler çıktı seninle kamufle olmaya gidelim abi oraya :P yada ben en sakin zeki bar diorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sen kötüsün abi içkiye laf etmeyin :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ilk resmi gördüm acıktım.[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: SeLDoM, 08 Ekim 2005 00:22 tarihinde demiş ki: o kadar absolut redbull başka nerede tüketilicek yaaaaa olm bide totoş olduk ankarasosyetede resimler çıktı seninle kamufle olmaya gidelim abi oraya :P yada ben en sakin zeki bar diorum :P ankara sosyete de resimler çıkınca totoş mu olunuyor olmadı bak :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ben bi arkadaşın sözü baya kulladım çok hoşumada gitti Alkol kötülüğün anasıdır.Ana gibi yar olmaz. Daha ne denilir ki.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ilk resmi gördüm pipim şişti. aynısını bir ara yapmayı planlıyorum. ancak absolut şişesini clubta degilde bir rock barda açtırmayı planlamaktayım. saygılarımla.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 huleaaaaaaaayn ramazan ramazan yapma bunu be. rakı delisi olduumu unuttu =( ölecem burda. ramazan bitinje tüm patiyi toplucam eve ahhah atıcam hepinizi. esas masa nası yapılır görceksiniz. zegna sana yok sen kazana düştün asfhs[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: SeLDoM, 08 Ekim 2005 00:22 tarihinde demiş ki: o kadar absolut redbull başka nerede tüketilicek yaaaaa olm bide totoş olduk ankarasosyetede resimler çıktı seninle kamufle olmaya gidelim abi oraya :P yada ben en sakin zeki bar diorum :P AHAH Zegna, ankarasosyete.com'un gözdesisin şerefsizim.[signature][hline][b]Kralla Tartışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 abi kolunu cekseydin de kızın yüzünü görseydik beaa :-)[signature][hline]wel gala alan hasana, velakat aha vele aloku gemme alen üç kaze bealllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aslında içkinin ne kadar kötü olduğu tartışmalıdır, yaşanmış bir olayla özetlersek; bir gün derste öğretmen çocuklara içkinin zararlarını anlatmaktadır, bir öğrenci parmak kaldırır ve der ki, -öğretmenim cennet annelerin ayakları altındadır demiştiniz geçen ders -evet yavrum demiştim -bugün de içki bütün kötülüklerin anasıdır dediniz -dedimse ben dedim ne ki? -o zaman içki iyi bir şeydir öğretmenim... -fa faaaa...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 içki iyidir de içmeyi bilmemk kötüdür[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
letscry Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 lan zegna o gozu kayan arkadas pek alkolden gozu kaymisa benzemiyor bence ama neyse:) adiler izmir e geldik siz neler yapiyonuz oralarda:P[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid Elturco warlock rr6l1 excal/mid Arikan hero rr3 pryd/hib Kokokoko rr3 friar/camlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 yazık günah gaza gelmeyin arkadaşlar :)[signature][hline]:utaniem: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 MAsa güzelde alem sonrası toplanması imkansız masalardan biri. Direk örtüyü bohça yapıp çöpe atmak lazım toptan :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 aa iyi fikir plastik bardak çatal bıçak vs örtüyü de kağıt havludan yaptıkmı tamamdır süfersin abso[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Ve genelde bu tip akşam sonunda biri evin gizli bir yerine kusar veya elindeki içkiyi bırakır sabah uyandığında bunlar mayın gibidir. Bizdeki bi alemden sonra kuzeni klozete sarılı halde uyurken bulmuştuk, o sırda da arkadaş sırtımdaki kusmuklar için özür diliyordu. Bir başkasıda kırılan kaykayım için kendi kaykayını teklif ediyordu hehe. Evet bazen işin boku çıkıyor. [Bu mesaj Absolut tarafından 08 Ekim 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 icki iyi falan degildir . ister tadinda ister degil . beyin ve karaciger hucrelerini oldurur cok guzel . ha iceriz ama iyi oldugu icin degil . icki iyi falan demeyin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar