Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara röntgende.........

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
, kendi kararlarınızı ailenize kabul ettirebilecek kadar karakteriniz oturmamışsa,

ailesini gerçekten üzebilme ihtimalini düşün çocuğun.

ya da takışıcak mecali olmayabilir adamın,öğrendikleri zaman geçiştiriveririm diye de düşünebilir.
herkes bir karakter değil.

her ailenin çocuğuna bir baskısı olur,kiminin daha az ,kiminin daha fazla.

baskıcı bir ailedeysen,çıkıp "lan ben sigara içiorum" diye atlamanın pek bi alemi yok mesela.zıpçıktılığa giriyor bana göre bu.
Mesaj tarihi:
qui'nin dediği gibi zaten o değişiklikler görünür hale gelince başka bir olay. ama tabii bunu düşünüp sigarayı erken bırakmak en güzeli olacaktır, kanser olduğunuzu yakınlarınız öğrenince ne hale düşeceklerini düşünün yardımcı olması için.
Mesaj tarihi:
buraya koymak istemiyorum ama bir arattırın, ağır sigara içicisi birinin ciğerinin resmini görmüştüm uzun yıllar önce. sigaraya başlamayacağıma yemin ettiren neden olmuştur. herkesin bir kere görmesinde fayda bar, özellikle başlamadan önce.
Mesaj tarihi:
Bir arkadaşım kalp çarpıntısı nedeniyle bişeyler çektirdiydi öyle, doktora sonuçları almaya gittiğinde sormuş "ne çıktı hocam" diye.
Doktor "deve çıktı" demişti.

Arkadaş o dönem günde 2 pakete yakın Camel içmekteydi.
Markasını bildi adam.
Mesaj tarihi:
orası kesin değil, babam 20yaşından beri içiyor günde 1paket+x kadar ancak check-up'a gittiğine tehdit verir bişi çıkmadı. Cigerleri sapasağlammış!?!?!?!?! Ulan dedim acaba kalıtımsal mı acaba bende çıkar mı?
  • Yeni Oluştur...