CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 allahın bildiğini kuldan saklasan ne olur sdsfsd.
BoaCh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 gözükmez...ama doktor anlar...elinden falan anlar yani
malik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: , kendi kararlarınızı ailenize kabul ettirebilecek kadar karakteriniz oturmamışsa, ailesini gerçekten üzebilme ihtimalini düşün çocuğun. ya da takışıcak mecali olmayabilir adamın,öğrendikleri zaman geçiştiriveririm diye de düşünebilir. herkes bir karakter değil. her ailenin çocuğuna bir baskısı olur,kiminin daha az ,kiminin daha fazla. baskıcı bir ailedeysen,çıkıp "lan ben sigara içiorum" diye atlamanın pek bi alemi yok mesela.zıpçıktılığa giriyor bana göre bu.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 qui'nin dediği gibi zaten o değişiklikler görünür hale gelince başka bir olay. ama tabii bunu düşünüp sigarayı erken bırakmak en güzeli olacaktır, kanser olduğunuzu yakınlarınız öğrenince ne hale düşeceklerini düşünün yardımcı olması için.
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 aga kotü ornek oluyosunz.11 yaşındayım ben burda sigara içiliyo rontgende cıkmıyo ee iiçim bari asfas.
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 buraya koymak istemiyorum ama bir arattırın, ağır sigara içicisi birinin ciğerinin resmini görmüştüm uzun yıllar önce. sigaraya başlamayacağıma yemin ettiren neden olmuştur. herkesin bir kere görmesinde fayda bar, özellikle başlamadan önce.
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Bir arkadaşım kalp çarpıntısı nedeniyle bişeyler çektirdiydi öyle, doktora sonuçları almaya gittiğinde sormuş "ne çıktı hocam" diye. Doktor "deve çıktı" demişti. Arkadaş o dönem günde 2 pakete yakın Camel içmekteydi. Markasını bildi adam.
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ahaha süpermiş deve. bende ciğerde çıkmıyor. kanda da çıkmamıştı.7 yıldır falan içiyorum galiba. 8 de olabilir. bi yerden patlak vericek ama hadi bakalım
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 orası kesin değil, babam 20yaşından beri içiyor günde 1paket+x kadar ancak check-up'a gittiğine tehdit verir bişi çıkmadı. Cigerleri sapasağlammış!?!?!?!?! Ulan dedim acaba kalıtımsal mı acaba bende çıkar mı?
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 kalbe giden damarları da saglam mıymış?
Öne çıkan mesajlar