Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

saçıma şekil veremiyom

DioNea

Öne çıkan mesajlar

kirli tut biraz.Her gün şampuan kullanma.
En guzel çözüm [eskiden ole yapardım]
Temiz saça jöle sur bıraz kurusun bekle sonra yıka.Elinde pis bir saç var şimdi şimdi jöledir başka bişidir surup şekil verebilirsin[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz

Supreme
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar bişey bilmeden uzat uzat demeyin rica edicem ince telli ve düz ise saç uzayınca da bir halta benzemez kısa oluncada (misal benim) o yüzden sadece wax kullanıcaksın dax değil wax ya da schwarzkopf'un mess up diye bir ürünü var onu kesinlikle kullanmanı öneririm.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

çok paalı o be.Bak diyorum pisken jölele[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz

Supreme
Sosyal ağlarda paylaş

@suark pahalı mahalı o türde bir saça başka hiç bir şekilde hacim veremessin.Bir zamanlar bizde deniyorduk o yolları ama bi süre sonra saça zarar veriyor.Önce yıka sonra jöle sür hemen kurutma makinasıyla kurut biraz hacim ver sonra sprey sık e yuh :) tutkal sür daha iyi.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...

[Bu mesaj kingpin tarafından 09 Ekim 2005 15:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bence dağıt saçları,millet laf edersede bnm gibi ;
''ben sizden farklıyım taam mı?Siz fix hepiniz klonlanmış koyunlar gibi aynısınız.Ben bu aynılığa baş kaldırıyorum ve farkşlılık yaratıyorum.Ama sizin gibi insanların yeniliklere böle bakması normal.Aslında bu saç bi yaşam tarzı'' de olsun bitsin :)
(bnm kahkülüme,kendin mi kestin,yamuk sanki biraz diolardı da o bakımdan)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bi kuaföre git.
güzel bi şekil yapsın sana.[signature][hline]
Bağlılık, riyad, itaat etmek; bu üç zor fiili gerçekleştirmenin en şaşalı yolu, dervişin mürşidine sunduğu bir zarftır. Boş bir kağıt, bir kalem, bir de silgi. Kağıt ömür demek. Kalem ile silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek. Ben hiç azametin karşısında acziyetimin bilincindeyim. Sen ne yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel demek; istediğin gibi yaşat istediğin gibi öldür demek.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...