Amaranth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bugün 17:05 sıralarında 4 arkadaş bir cafede otururup havadan,sudan,derslerden muhabbet ederken cafede çalışan 19-20 yaşlarında bir genç gelip "Gençler extacy falan duydum ne iş?" dedi. 4 ümüzde şaşırdık. Sonra devam etti "Extacy falan dediniz." dedi. Sonra "yok ya ne işimiz olur" dedik biz. Arkadaşlardan biri "sadede gel" dedi. Eleman "Yok extacy hap falan duydum da ondan dedim" dedi. Arkadaş "ayarlıyım sana istersen" diyerek dalgaya vurdu. Sonra eleman "ha yok ya kullanmayın sakın öyle şeyler, Ben extacy duydumda uyarayım dedim. Sakın bulaşmayın öyle şeylere" dedi. Sanırım extacy satmak için geldi ama müşteri ayarlayamadı. Ayrıca o cafeye haftada 2-3 kere gidiyoruz ilk defa oldu. Yorumlar size kalmış.[signature][hline]i have kept it the amaranth symbol hidden inside the golden shrine until we rejoice in the meadow of the end [Bu mesaj Amaranth tarafından 09 Ekim 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya hakketen dıkkatlı olmak lazım iyice artmıs busıralar aman dıkkat !!!![signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amaranth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ayrıca bilinçlendirmek,uyarmak ve yaşayanlardan görüşlerini almak için paylaştım.[signature][hline]i have kept it the amaranth symbol hidden inside the golden shrine until we rejoice in the meadow of the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 dikkatli olmak lasım bilinçli olmak lasım vs vs[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] [Bu mesaj Cintonik tarafından 09 Ekim 2005 18:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amaranth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Cintonik yaşını merak ettim. Zekada önemli tabi...[signature][hline]i have kept it the amaranth symbol hidden inside the golden shrine until we rejoice in the meadow of the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amaranth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Extacy satmak için mi geldi yoksa extacy duyar gibi olduda uyarmak için mi geldi onu anlayamadım tam olarak ve yorumlarını bekledim adam "ok" diye cevap attı. Sanal alemde zeka seviyesi düşük insanlar yazılarıyla belli oluyor işte...[signature][hline]i have kept it the amaranth symbol hidden inside the golden shrine until we rejoice in the meadow of the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Çok var artık, her tarafa sıçradı.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ya zaten böleleri cafelerde türüo.İnşallah bi gün biri bana denk gelmez .[signature][hline]Goin to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bi de normalde salağın teki olduğu halde sanal alemde akıllı davranan tipler var o da ayrı bi konu. neyse herşey bir tanecikten başlar dikkatli olalım .[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ne dio la bu =) kafa ii sanırım.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 o değil de, gazetede okudum, ex kullanma yaşı 13e kadar düşmüş. durum vahim. amaranth gül demek ayrıca.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 13 yaşındaki çocuğun kukusundan ne gelcek ki anlamam ne diye exctacy alırlar. garip tabi görsem o 13 yasında exctacy alan cocukları döve döve ağlatır babasına sölerim =)[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Aynen bunu kolasının içine atmışlar galiba bir tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amaranth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 hiç kimsenin başına gelmedi mi? yani bu şekilde mi satıyorlar yoksa adam uyarmak için mi dedi?[signature][hline]i have kept it the amaranth symbol hidden inside the golden shrine until we rejoice in the meadow of the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amaranth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: Cintonik, 09 Ekim 2005 18:21 tarihinde demiş ki: ne dio la bu =) kafa ii sanırım. hayır sen zeki olduğunu düşünüp editlemeden önce atmıştım o mesajları. Akıllı mısın sen? Editlemiş şimdide hiçbirşey olmamış gibi takılıyor eheh[signature][hline]i have kept it the amaranth symbol hidden inside the golden shrine until we rejoice in the meadow of the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ya bizim burdada var öle 2-3 tane 13-14 yaşlarında çocuklar.Birileri veriyor bunların eline bebe aspirinlerini sonra içip uyuşturucu moduna giriyorlar. Bi tanesini dövdim bu yaz ama akıllandı sonra töbe töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 O şekilde satmaz merak etme, ancak o satıcının "mal" olması lazım o şekilde satması için. Cafe de zor o işler, ama kesin yapanlar vardır. Şahsen bana denk gelmedi.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 09 Ekim 2005 18:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Taksimde barlardan birinde herifin ısrarı üzerine adama extacy yerine benaljin sattık tanesi 10milyondan 4 tane En son duyduğumda herif bizi arıyormuş =) Napıcaksa gittim bara herif ortalarda yok not bıraktık hala gelen giden yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bizm arkalr cafede oturuken bunlara bi tane torbacı gelmiş fln bunu çok pis dövmüşler sonra tabi bi daha o cafeye gidemedik arkım gitmiş işte yer varmı fln die çalışanda yok mok derken demişki sizn dövdüğünüz adam sizden bi gün sora 30 kişiyle geldi allahtan yoktunz fln demiş. Ayrıca bunları satanın allah belasını versin ölsünler gebersinler[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: bLackcha0s, 09 Ekim 2005 18:40 tarihinde demiş ki: Taksimde barlardan birinde herifin ısrarı üzerine adama extacy yerine benaljin sattık tanesi 10milyondan 4 tane En son duyduğumda herif bizi arıyormuş =) Napıcaksa gittim bara herif ortalarda yok not bıraktık hala gelen giden yok =) lol iyilik mi etmişiniz kotuluk mu bilemedim[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: bLackcha0s, 09 Ekim 2005 18:40 tarihinde demiş ki: Taksimde barlardan birinde herifin ısrarı üzerine adama extacy yerine benaljin sattık tanesi 10milyondan 4 tane En son duyduğumda herif bizi arıyormuş =) Napıcaksa gittim bara herif ortalarda yok not bıraktık hala gelen giden yok =) oldu adam sakat biri çıkarsa görürsün ..[signature][hline]Film dl ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ya yok niyetimiz yoktu tabiki.Bizim hapçı bi arkadaş var o kullanıyor ben ve çocukluk arkadaşım sigara bile içmeyiz. Gittik işte bu çocuğun tanıdığı geldi hap istedi dedik yok falan dinlemedi tartakladı hafif kafam attı gittik arabadan aldık ilacı dayadık buna. İyi ettik yani =) sakat çıkarsa düzeltiriz merak etme =) Biz gittik bara bizi arıyormuş falan gelsin görelim dedik gelen giden olmadı bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 olayın aslı, sadece senın yazdıklarından yola çıkan 3. şahısların fikirleriyle mi ortaya çıkacak? yani burada herkes extacy satıyordu dese, işin aslı böyle mi olacak? neye yorum yapalım yani?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 amerik da 15 e düşmüş. yani 15 civarı öğrencilerin yarısı ....[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Size hap ot vs. kullananlar hakkında biraz bilgi vereyim bari .Lise 1 de sigara içerek başlıyorlar , sonra ot kulanıyorlar , ot artık kafa yapmamaya başlıyor ve hap kullanmak istiyorlar . Ne kadar yazıktır ki , bahsettiğim insanlar 15-16 yaşlarındaki insancıklar . Aileleri ders çalıştıklarını sanıyor ama onlar taksim'in arka sokaklarında minicik gotikcik tavırlarında dolaşıyorlar . Çok yazık yaa.Valla...[signature][hline]paticiksel kızsal BASKET MAÇI..hadi kızlar gösterin kendinizi..müracaat : basketbol .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar