Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Hay allahım ya bende beşiktaşlıyım ama saçmalamada çığır açıyorsunuz cidden.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 @:Thug_life: Yavaşş...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... [Bu mesaj nileppezdel tarafından 08 Ekim 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ahahah şaka yaptım ama imkansız diye bişey yoq kleberson u aldık backham ı neden almayalım yada nuriyi[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 transferleri transfer topiğinde konuşsakta , 17 yaşındaki DÜNYA STARImızı konuşsak? bırakın 17 yaşını , almanyanın genelinde yıldız olma potansieyeli bu kadar yüksek olan başka bir futbolcu yok... gurur duydum , golü attığında gözümden yaş geldi hatta :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Kuzenım Borissa B takımında oynuyor.Geçen Sene birlikte oynuyorlarmış. o anlatıyor işte Nuri benden kötü oynuyor falan diyordu.Adam Bourissa nın bi maçında harika oynamış ondan sonra çok beğenmişler üst üste performans çıkarınca çok sevilmiş almanyada. Türkiye de birkaç gazetede çıktı Beşiktaş ta seneye diye. Ama Chealse ve Arsenal 5m euro vermiş Bourissa vermemiş.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: nileppezdel, 08 Ekim 2005 23:03 tarihinde demiş ki: Zamanında Hakan Şükür yerine İlhan Mansız oynasaydı (GSliyim) aeheh güzel mesaj :) arnavutluk maçında da aynı sonucu isteriz.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 borussia ekonomik olarak cok zor durumda. nuri yakin zamanda satilir iyi para verene. gerci kendisi gitmek istemiyor ilk 11 de oynamak istedigi icin ama borussia para icin bi sekil yapar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ayrıca adam röportajında galatasaraylı olduğunu söylemiş ben de böle bi gurur duydum adam diyorum ya yaşıtız adamla hehe[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 turkiye ye gelmesin. dortmund da ilk 11 de oynuyoken milli takıma secilmisken formunu yakalamısken awrupada inatla dewam etsin. henuz 17 yasında olan birisi 5-6 sene sonra awrupanın ust duzey takımlarında banko oynayabilir. helal olsun gurur duydum[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 e blek kuzenin de oynasaymış.. işin aslı dünyada ve türkiyedfe bi sürü adam var öle kıymeti bilinmeyen.. türkiyeye bile baktığında bi timuçin örneği var mesela. veya beşiktaşa geldikten sonraki ilk milli maçta kadroya çağrılan koray avcı.. futbolculuk biraz da şans ve vitrin işi..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Almanyada Ballack yoktu.Bi kaç tane daha as yoktu galiba,yani yenmemiz güzel ama pek bi anlam ifade etmiyor :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 nuri gol attı ya öyle gogsum kabardı ki öyle sevındım ki nazar degmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 onu bende atardım ne var boş kale ben cok attım öle gol[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 dogru o golu atmak is degil ama o yasta oraya kadar gelip onu atmak zor be dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 beşiktaşa gelsin ben de isterim böyle iyi futbolcunun ama kendine yazık eder bence Türkiye'ye gelerek o yüzden ne kadar para teklif edilirse edilsin bence Avrupa'da kalmalı...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archibald Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Bence Bun Başarının Arkasında Fatih Terim Yatıyor..!![signature][hline] **Archibald** >>>Athena Uo Shard<<< www.athenauo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Ben bu gün CS nin alman serwerlerinde deli ettim almanları ehüheüheüheüheü TÜRKİYE TÜRKİYE.... :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: SeaGle, 09 Ekim 2005 19:04 tarihinde demiş ki: TÜRKİYE TÜRKİYE.... :tebrikz: [signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 viva nuri!!![signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar