Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 burda olsa aynısı izlenmeyecek sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 arkadas dogru diyo cok aptal bu amerikalilar. simdi gidip biraz dizi izliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Ben küçükken gerçek sanırdım bunları, hayran hayran izlerdim. Gerçek olmadığını öğrenince nayırrrr, nolamazzz nidalarıyla kapatmıştım. O gün, bu gün bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 biz en azından bir basamak daha yukardayız. Ali Kaptan'ın geçmişini sorgulayabilecek ve çıkarımarda bulunabilecek düzeydeyiz. Ömre bedel'in ynei bölümü düştü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Aluriel said: burda olsa aynısı izlenmeyecek sankizaten fox ta denediler böyle bişi ama tutmadı sanırım.hala gösteriyorda olabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Cok yapmacik geliyor koca koca adamlarin kiz gibi dovusmeleri. Kiz gibi derken herbiri tek elle yer beni elbette ama bir tokat atip 5 dakka dans etmeleri falan sama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar