uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 off karıların dövüştüğüde feci bişeydi flash'a bakın belki vardır güreş.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 abimin çekip yolladığı vhs kasetleri var :) rock'un champ olduğu zamanlar bulursam yollarım eheh hatta mankind bile var be.. adam gaza gelip cactus jack karakterine bürünüyordu hatta maskesini çıkarıp :p ps:mankind haliyken rock'la falan tag team olurlardı hep,ingiltere deykene canlı izlerdim sky channelden.Adamın özel hareketi eline çorap geçirip adamın ağzına sokmasıydı ehaha [signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 özel harekete bak mzueha bu arada orda biri ayağını kırmıştı kimdi o kazma?[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 buda mankind'in resmi Buda cactus jack olduğu hali.Anılara dönmek güzel be. [signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı[Bu mesaj kingpin tarafından 21 Temmuz 2005 02:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mankind hala dovuşuyor..[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 nerde dövüşüyor ya adam bırakalı yıllar oldu.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 cactus jack'a taptım, idolüm artık :)[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mick Foley adında. ınanmassan bak..[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Name: Mick Foley Height: 6 foot 2 Weight: 287 pounds From: Long Island, New York Finishing Move: Mandible Claw; Double Arm DDT Career Highlights: WWE Champion; World Tag Team Champion; Hardcore Champion; WWE Commissioner; Co-General Manager of RAW Current Events: The bestselling author is touring for his newest book, "Tales from Wrescal Lane," which is now available everywhere. Buda resmi [signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 oha wwe demi dövüşüyor ? WWF izlerken eşim ve çocuklarım için bırakıyorum falan demişti.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 geri döndü sanırım işte :D adam super harbi çorap sokuordu..[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 özlemişim amcaları ya keşke canlı izleyebilme şansım olsa bunları sandelye kırsalar kafalarında, parçalar bana fırlasa, parçaları elime alıp havaya kalıdırı heyyo diye bağırsam ahhh ahhh[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Bende 2 tane wrestlemania dvd si var amerikadan almıştım super ha rock vs hogan fln :D[signature][hline]Amidala lvl 50 fire/devices-coh Helcaraxe lvl 34 Karate/Aikido Master-mxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: uncla, 21 Temmuz 2005 02:13 tarihinde demiş ki: big sexy diye bi herif gördüm direk gay herif. yok canım metalci o adam :P[signature][hline]beş hececiler Hiç Bitmeyen Efsaneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 bi uzasın öyle metalci ya gay herif :P[signature][hline]let's rock ! [Bu mesaj uncla tarafından 21 Temmuz 2005 12:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: uncla, 28 Ocak 2005 22:52 tarihinde demiş ki: yalan hepsi ya zırvalık. çocukkende çok severdim bi kanal veriyoduda unuttum adını flash veriodu geçen.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Flash Tv de izliorum yorumları filan süper.Ama bazıları da saçmalık yani 2 metrelik adama tokat işlermi ya akıl var mantık var.Adamlar koskoca güreşçi olmuş birbirlerine tokat atıolar. Bide şey var böyle dayak yiyen hemen kankalarını çağırıo sahaya çullanıolar orda dayak atan adama bi karambol çekiolar sonra sahadan çıkıp pis pis sırıtarak izliolar filan:D Acaip komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Gerizekalı Amerikalıları TV başında tutmak ve reklamları izletmek için olan programlardan biri işte.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 FlashTV'de gecenin bi köründe yayınlanıyo onlar. Hammer Jr. vardı , hastasıydım. Yalan dolan hepsi , şov amaçlı. Bi de pankart açıyolar maçlarda , "burdayım anne" filan diye.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Ya zaten 5 dakka önce ölecek sandığın adam 5 dakka sonra maçı alıyo genelde direk sıkış ama elemanların vücut iyi oluyo genelde[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 işte inandırıcılık falan. :)[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 gercek olurmu gozun sewım yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 yalan abi onlar yalan :horace: ama izlemesi bazen zevkli olabilior. zaten surat ifadeleribnden anlaşılıyor[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 adamların bu isler icin ozel okulları var :P discoveryde belgesel olarak izledim ben harbiden okulu var bu isin:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 said: Selamon, 28 Ocak 2005 22:57 tarihinde demiş ki: Ringde yaşanan tüm olaylar senaristler tarafından tasarlanıp ringde uygulanıyor. Bazen elbette kaptırıp acıtıyorlar birbirlerini canını ama temel amaç gösteri. aynen budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar