IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 uzun süredir bi sevgiliniz var.ama artık sizi sevmiyor.en azından öyle davranıyor. her gece üzülüosunuz bu yüzden falan filan.nolurdu bu durumda merak ediyorummmmm[signature][hline]ı know the pieces fit Cause ı watched them fall away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Telefon açıp buluşmaya çağırır sonra da bu tavrını uzun uzun konuşur ona göre önümü aydınlatıp geleceğimi(zi) belirlerdim...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 @rewendor: +1[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 hmm sonunda olucagi buydu :D paticik vasitasiyla millet birbirine laf sokuyor galiba :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 peki konuşulmuosa adam gibi??[signature][hline]ı know the pieces fit Cause ı watched them fall away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 yoksa tunca seni sevmiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bunlarun hepsini tunca mı yapıyor[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ben başkasından bahsediyorum ama bu olay başkasının arasında geçio.tuncayla benim deil[signature][hline]ı know the pieces fit Cause ı watched them fall away.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Bu arada bu sevmiyor durumlari genelde yanlis anlasilmalar yuzunden olur vede ciddi sonuclari olur. Sonra ayrildiktan 4 ay sonra sorarsin -Benden niye sogudun -Ne?!?! Ne alaka?!?! benden sen ayrildin -Ama benden sogumustun davranislarin fln -Ama ama?!?! O siralar .... gibi bir sorunum vardi o yuzden oyle davraniyordum senle alakasi yok vs vs vs gibi[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 ilacına içki katarım[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Konuşamıyorsan zaten bir anlamı yok beraber olmanın. MSN'den falan da konuşamıyorsanız bir yolunu bulup ayrıl ve yeni aşklara yelken aç ;) daha mutlu olabilirsin[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Okumamışım tamamını pardon.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space [Bu mesaj Antimodes52 tarafından 06 Ekim 2005 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 çeker giderim[signature][hline]<C & E> 30.07.05 www.hadescik.com Yakinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 aynı benn aynı biz :([signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ... i am from garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 herşeyden önce sevmediğinden emin olmak lazım, yani o sırada başka bi sorunu olup olmadığını öğreniceksin. arkadaşlarıyla filan konuşup bilgi almak mümkün olabilir. ha davranışlarıyla belli eder zaten genelde, babay dersin o zaman.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? [Bu mesaj Saeros tarafından 06 Ekim 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 zorla güzellik olmaz valla. sevgi bitmişse ilişkiyi uzatmanın manası yok. oturup karşılıklı konuşmak lazım.[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 senden kaciyorsa, ille bu seni sevmedigi anlamina gelmez ... bazi seyler cok monotonlasmistir belki .... kafasinda bazi soru isaretleri vardir... birazcik zamana ihtiyaci olabilir , o yüzden üzerine fazla gitmemek gerekir bu gibi durumlarda... hem sen üstüne gittikce kendini yüzsüz gibi hissedersin hem de perisan olursun , o da daha cok kacar... ama sen üzerine gitmedikce , o gelir...[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 romantik bi ana getirirdim. güzel bakışlarınıza, sözlerinize karşılık geliyorsa seviyordur kanımca. kimsenin sevmezken romantik bir anda güzel şeyler yapabileceğini pek sanmıyorum. sonra da zaman verirdim elbet, belki dert ettiği birşey var, belki de ilişkinin geleceği hakkında düşüncelere kapılmış olabilir.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 büyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Arkana bakmadan çekip gitmek de var tabi, mesajlarına cevap yazma. Neden yazmadığını sorarsa da "sen beni artık sevmiyosun1 diye naz yap. Seviyorsa kuzu kuzu gelir. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Aşk doktoru diye bir fake açıcam artık.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 sonra banlarsin kendini =)[signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 eğer soğumaya başladığını düşünüyosan kesinlikle bişey vardır ama çifler hiçbizaman bunları konuşmak istemezler istemeyen kişide soğuyan kişidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 eğer bi soğuma varsa gerçekten bunu konuşarak halledemssin sadce sabretmen gerekiyo olayları akışına bırak[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 bas tekmeyi ;) :-P[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar