Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 18 yasindakı kadın futbol topu gibidir pesinden22 erkek kosar,30yasındakı kadın baseboll topu gibidr pesinden8 erkek kosar,40yasındakı kadın golf topu gibidir pesınden 1erkek kosar,50yasındakı kadın pinpon topu gibidir 2 erkek birbirine atar:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 :D[signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 eheh güzelll[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 dfsfdg[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 guzel diilsen ondandir 1 tanesiyle idare et kesin cikar bi tane dfg[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: thug_life, 07 Ekim 2005 17:05 tarihinde demiş ki: eheh güzelll +1[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 eheh :D güzel yazı[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 16 yaşında kız offfhhssss!! nedir b@b ? =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yeni konu açmayayım dedim ©ihtiyacimiz var. (ISTIYORUM) © Ne istiyorsan onu yap. (NASILSA BEDELINI ÖDETECEGIM) © Konusmaya ihtiyacim var. (ONAYLANMAYA IHTIYACIM VAR) © Konusmaya ihtiyacim var. (SIKAYET EDECEGIM) © Sinirli degilim. (ELBETTE SINIRLIYIM APTAL HERIF) © Romantik olup da su isigi söndürür müsün? (SARKAN YERLERIM VAR DA !) © Bu mutfak cok kullanissiz. (YENI BIR EV ISTIYORUM) © Yeni gece ayakkabisina ihtiyacim var. (ÖBÜR 60 CIFT TOZLU) © Beni seviyor musun? (PAHALI BIR SEYLER ISTEMEK ÜZEREYIM) © Beni ne kadar seviyorsun? (BUGÜN BIR HALT KARISTIRDIM) © Bir dakika icinde hazirim sevgilim. (KALINCA BIR KITABA BASLAYABILIRSIN) © Popom biraz büyük mü? (BANA GÜZELSIN DE) © Bir iletisim problemimiz var. (BENIMLE HEMEN UZLAS) © Hayir bagirmiyorum. (BENIMLE HEMEN UZLASSAN COK IYI EDERSIN)[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ehe iyimiş[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: lilynessy, 07 Ekim 2005 17:11 tarihinde demiş ki: hehe saol ya:) bak doğru söylüyorsun kesin ondandır.. ama yukarıda belirtilmemiş ki güzeller içindir diye:) Takma sen kafana guzellık falan hıkaye gonul neyı sevıyosa guzel odur :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Savascı sen kadınların dılınden ıyı anlıyorsun galıba :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 kim anlamış ki ben anlayayım. anladıklarım oluyor. olmuyor. .....[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyagi Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 son savascı haklı valla arkadaslar adam özetlemiş olayı[signature][hline]ddr2621 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoonZ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bence iiiiirenç benzetmelerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 güzelmiş(zegnanınki)[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 heheh güzelmi$ :D[signature][hline]Don't you cry to night..I still love you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 guzel tespit[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 arkadaşlar ben yazdıklarımı bir siteden aldım. ve genelinde aynı psikoloji var . biraz ağır olacak ama kabl edin. kedi ulaşamadığı ciğere................[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: SON_SAVASCI, 07 Ekim 2005 22:26 tarihinde demiş ki: biraz ağır olacak ama kabl edin. kedi ulaşamadığı ciğere................ Abi bari kızlara belli etme yaw!!Rezil edecen bizi![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: lilynessy, 07 Ekim 2005 17:07 tarihinde demiş ki: ben 18 ime girdim sayılır nerde 22 erkek? yalan bu yalan!! :) super ya...:-)[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Peki ZEgnajım Bowling topu ne oluo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Moderatörr Abimiz bütün geyiklerimizi kesmiş. Ağlayayımmı güleyimmi?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 güzel bir yazı..ama pinpon topu olmak kötü olurdu herhalde..neyse ki erkeklerin öyle bi sorunu yok, rahatız :)[signature][hline]bir dokun bin ah dinle, döner dünya dert içinde ademoglu nisyan ile, biz isyan ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar