Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X Hero Siege

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ne guzel şeydir valla ben çok seviom bole takımca iyi anlaşan hatta arklarınızla oynuorsanız cok feci zevk veriyor baya neyse oynayan varmı bi gun bole oynayak hep beraber ?[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be
Mesaj tarihi:
Bu arada böyle populer haritaların bulunacağı bir adres verirmisiniz? Worldofwar.net kullanıyorum ama bazı haritalar olmuyor.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Mesaj tarihi:
Eve yeni geldim : / ama 2 sattim kaldı :D[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Mesaj tarihi:
Bende oynarım ama 1.20 euroya bağlanmadı nedense.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir."

- Mustafa Kemal Atatürk

6 Mart 1922, TBMM
Mesaj tarihi:
Evet hadi oyniyalım kimler gelebilir bide ben server açamıom portlar fln kapalı kim server açıcak.Serverı acan ismi X hero paticik yapsın ki gorelim. ?[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
  • 4 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...