Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Ne guzel şeydir valla ben çok seviom bole takımca iyi anlaşan hatta arklarınızla oynuorsanız cok feci zevk veriyor baya neyse oynayan varmı bi gun bole oynayak hep beraber ?[signature][hline]Dj Funky C İn Da Place To Be
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 2, 2005 bugün oynayabiliriz eurobattle dan[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
mutos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ben oynamak isterim.bana saat soleyin :).uygun ise gelirim hemen ehe acayip zevkli oluyor 3-4 saat bitirmek icin ugrasıyorsun
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 arkla bu cuma oynamayı duşunuoz ? tabi host da bulmak lazım
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Bu arada böyle populer haritaların bulunacağı bir adres verirmisiniz? Worldofwar.net kullanıyorum ama bazı haritalar olmuyor.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM
mutos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 cuma gunu oynarım bende. tam saat verirseniz super olur walla :).bi oturduk mu uzun surcek ehe ondan yani
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 bende gelirim[signature][hline]Old Kingdom...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 cuma bende oynarım.saat verin.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 valla cuma gunu ogleeden sonra 2 den 7 ye kadar zamanım var ama host bulmak lazım lag yapmiyacak :D
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 cuma saat 2 de eurobattle da paticik kanalında buluşalım derim. Kanalı ben açarım.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
mutos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 bos gunum oldugundan sorucam :). varmıdır su anda acacaklar.ogleden sonra ne olur bilemiyorum:)
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Eve yeni geldim : / ama 2 sattim kaldı :D[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
mutos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 eheh.walla oynıcanız zaman yazıverin girelim.cok canım istiyor wallahi xhero eheh
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 bugün gelmek istiyen varsa oynarım ben ozelden yada burdan msj atsın yeter[signature][hline]Old Kingdom...
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Bende oynarım ama 1.20 euroya bağlanmadı nedense.[signature][hline]"Efendiler! Avrupa'nın bütün ilerlemesine, yükselmesine ve medenileşmesine karşılık Türkiye tam tersine gerilemiş ve düşüş vadisine yuvarlanmıştır. Artık vaziyeti düzeltmek için mutlaka Avrupa'dan nasihat almak, bütün işleri Avrupa'nın emellerine göre yapmak, bütün dersleri Avrupa'dan almak gibi birtakım zihniyetler belirdi. Halbuki hangi istiklâl vardır ki, ecnebilerin nasihatleri ile ecnebilerin plânları ile yükselebilsin. Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir." - Mustafa Kemal Atatürk 6 Mart 1922, TBMM
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Evet hadi oyniyalım kimler gelebilir bide ben server açamıom portlar fln kapalı kim server açıcak.Serverı acan ismi X hero paticik yapsın ki gorelim. ?[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki: bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Helcaraxe said: Dj Funky C İn Da Place To Be MGSDFSKLDFGNSDFGS
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 ahahahahaha bu ne lan olm yemek ağzımdan fırladı
Rynza Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 her insan geçmişinde bazı hatalar yapar
hat Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Xaenin said: Helcaraxe said: Dj Funky C İn Da Place To Be MGSDFSKLDFGNSDFGS HAAHAHAHAHAHAHHAHAHHA
Öne çıkan mesajlar