Polly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 konu dışında attığımız mesajlar "post " hanemize ekleniyor deil mi? yoksa dedim ya millet herşeyi ne kadar bilio girmedikleri topik kalmamış..[signature][hline]Against the odds.. Dark Polly Dawn of a new day never looked good as this.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 muhabbet de serbest galiba?[signature][hline]Against the odds.. Dark Polly Dawn of a new day never looked good as this.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ekleniyoda ne bu şiddet bu celal..?[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Her$ey serbest.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulfly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 evet suan senın yaptıgın eklendı bnımkıde :D bide cokmu onemli fazla postu olmak? fazla mesaj atmak? şaşırıyorum[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ekleniyor ama muhabbet derken mirc gibi kullanıldığında zaten uyarı geliyor adminlerden. En azından öyle duydum. Neden sinirlendin ki bu kadar? En güzel bölüm bence konu dışı. Bir sürü konuyu konuşabiliyorsun.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yok herkes ne konu açılmışsa mutlaka o konuda "master" yapmış çıkıo resmen sinir oldum içimden geldi ve konuştum.[signature][hline]Against the odds.. Dark Polly Dawn of a new day never looked good as this.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ab ile konu açıldımı illa politikacı mı olmak lazım cevap vermek için[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** EL DEĞMEMİŞ TEMİZ BİR LİG İSTİYORUZ !!! www.edepom.com www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 POST KASIIIIN!!! Patinin tek amaci bu... Yoksa guzel guzel konusmaya ne gerek var...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 yorum yapmak pek hoş karşılanmıodu hayrola deişti mi? "bilmeden konuşuosun" oluodu (=[signature][hline]Against the odds.. Dark Polly Dawn of a new day never looked good as this.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 dorsia nın demek istediği ile aynı şeyi diyor olmayayım?[signature][hline]Against the odds.. Dark Polly Dawn of a new day never looked good as this.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 ah şu post kasma kavramını bi anlasam. içimden gülmek geliyor sadece güldüğümü belitriyorum post kasmış oluyoruz. Yahu muhabbet var.Siz arkadaş ortamında fazla laf etmeyeyim kasıyorlar zannetmesinler diye mi hareket ediyorsunuz ? Kassanız nolur kasmasanız nolur allahaşkına ya[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Bence Paticik gayet güzel bir konuşma ve tartışma alanıdır. Post kasmak neye yarar. Söyleyecek ya da öğrenecek bir şeylerin olması demek Paticik. Bazı post kasanlar yüzünden genelleme yapmayalım.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 "post kasma" olayını da gelince gördüm..ah insanlar neler icad ediolar..[signature][hline]Against the odds.. Dark Polly Dawn of a new day never looked good as this.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 güzel ve birşeyi "bilerek" konuşanları çok ayrı yerde tutuyorum, zırvalayıp saçmalayanları da ayrı yerde[signature][hline]Against the odds.. Dark Polly Dawn of a new day never looked good as this.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Post kasma da madalyalar ve az postu olanları adamdan saymayan bazı kendini bilmezler yüzünden oluştu. Az postu varsa ya da yeniyse bu bişey bilmez, salaktır butarzı düşünenler var.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Ben madalyami ebayden satisa cikaracagim... Dorsia account unu 50 YTL den baslatiyorum MAdalya krizi tutanlara duyrulur. Bu gereksiz script parcasina hayatini endeksleyen arkadaslarimiza simdiden gecmis olsun diyeyim[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 evet ve konu dışında "aptal aptal" topikler gelio sık sık ve hiçbişi olmamış gibi tartışılmaya dvm edio..garbage ile konu dışı arasındaki fark azalıo.. (tüm yazdıklarım benim yorumumdur)[signature][hline]Against the odds.. Dark Polly Dawn of a new day never looked good as this.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 öyle her içinden geleni sölemek iyi değildir kimi zaman heh[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 sanırım zaman iyi...[signature][hline]Against the odds.. Dark Polly Dawn of a new day never looked good as this.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 post[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 garbage ye de bekleriz[signature][hline]Against the odds.. Dark Polly Dawn of a new day never looked good as this.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2005 said: Polly, 07 Ekim 2005 19:52 tarihinde demiş ki: muhabbet de serbest galiba? sakin ol heryazdığın hanene ekleniyor. senin her nereye yazdığını biz görebiliriz.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 İyi madem psot kasmaya sinirleniyosun 50-60 tane ard arda mesaj atma ozaman!!![signature][hline]Janitschar, 11 Eylül 2005 23:58 tarihinde demiş ki: Orkun konu dışının içine ettin gerçekten, o kadar da konu dışı değil burası ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 said: Polly, 07 Ekim 2005 19:55 tarihinde demiş ki: yok herkes ne konu açılmışsa mutlaka o konuda "master" yapmış çıkıo resmen sinir oldum içimden geldi ve konuştum. sen de bu konuda master yaptin heralde[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar