Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanrı Neden Doçent Olamadı?

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

hakaret var mı? yok.
hor görme, veya alçaltıcı bir söz var mı? yok
çok rahatsız oluyorsanız şikayet butonu orda yok yere gerginlik çıkarmayalım.
herşey siz hoşlanın diye yazılmıyor.
benim hoşuma gitti, ama can yücel'in olduğuna dair pek bi kuşkularım var.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

sadece şikayet butonuyla olmuyo bazı şeyler..
sıkıldıysam bundan bildirmek benim hakkım ayrıca o buttona da basmam çünkü herkes istediğini yazar. ben de yazarım[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

bu banamıydı banaysa o msjı bidaha oku çünkü ifade etmesinden hoşlanmıyorum demedim, aksine herkes ifade etsin dedim.. içeriğini beğenirim beğenmem o benim bileceğim bişey[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

ha o yazdigim kimseye karsi degildi, bilen anlar zaten olayi...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel olmus, lakin söz konusu sey herhangibisey degil,Dunyada cok sayida insan icin kutsal olan bir varlik olunca böyle bi ozgurlugun var olmadigini dusunuyorum.
Patatesi ti'ye alabilirsin, patates sevenler sana kizdiginda, oo benim ozgurlugum var demekle ayni degil sanki. :) Nasil dusunursunuz bilmem[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılanları okumadım ama din tartısması çıkacağını (belki de çıkmıstır :) ) tahmin edebiliyorum.
Yazı hoş olmuş bence :) Zaten Can Yücel'in hangi yazısı kötü ki...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc, 05 Ekim 2005 23:38 tarihinde demiş ki:
..Dunyada cok sayida insan icin kutsal olan bir varlik olunca böyle bi ozgurlugun var olmadigini dusunuyorum.
Patatesi ti'ye alabilirsin, patates sevenler sana kizdiginda, oo benim ozgurlugum var demekle ayni degil sanki. :)
aslında aynı şey, herkesin herşeyi hakaret etmeden, hor görmeden ti ye alma hakkı vardır. kaldı ki benim hayatıma çizdiğim yolu bu ülkenin büyük bölümü küfür olarak kullanıyo hehe. umrumda mı.. değil tabi ki. özgürlüğün sınırları, üslubla çizilir, içerikle çizmeye başladığınız da despotluk ve biraz da yobazlık yapmış olursunuz. (aslında söylemek istediklerimin hepsi bi önceki cümlede)

@fede: ortamdaki mesajların geneline hitaben söyledim daha çok, sen tepkimi neden direkt üstüne alındın çözemedim.benim derdim özgürlüğü kısıtlamak isteyenlerle onlardan biri değilsen, zaten tartışacak bir şeyimiz yok.
neyse ben yatıyorum kavgasız, hır gürsüz günler geceler efem.[signature][hline]Try Reality!
the invisibile and the non-existent look very much alike!
Sosyal ağlarda paylaş

Başka espriş konusu yapılacak şey kalmadıda mı dın ve ınanc konusunda bu tarz yazılar buraya konuldu "eglencelık" ıcın.Gereksiz bence.Kimine hoş gelir kimine gelmez ama hassas bır konu ve forumda tartısma potansıyelı yuksek olabılecek bır yazı.Bunu bıle bıle koymak ne kadar dogrudur buun otesınden buna ızın vermek ne kadar dogrudur o da sevgılı moderatorlerın bılecegı iştir[signature][hline]Savaşacak gücün yoksa,silahını düşmanına ;
Yönetebilecek kudretin yoksa,beynini sana boyun eğdirene ;
Uğrunda ölebilecek bir amacın yoksa,aşkını nefretine sat...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mephinx, 06 Ekim 2005 00:11 tarihinde demiş ki:
Başka espriş konusu yapılacak şey kalmadıda mı dın ve ınanc konusunda bu tarz yazılar buraya konuldu "eglencelık" ıcın.Gereksiz bence.Kimine hoş gelir kimine gelmez ama hassas bır konu ve forumda tartısma potansıyelı yuksek olabılecek bır yazı.Bunu bıle bıle koymak ne kadar dogrudur buun otesınden buna ızın vermek ne kadar dogrudur o da sevgılı moderatorlerın bılecegı iştir

+1
Komik olabilir, ama hassas bir konu olduğu için kurcalanmaması kanaatindeyim.[signature][hline]Acıların Patisiyim...
Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum....

[Bu mesaj LordOfBlood tarafından 06 Ekim 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

siz farkıdna değilsinzi sanırım durumun, bu komik olsun diye yazılmış bir yazı değil toplumu eleştiren bi yazı hatta bir cok madden Allah'ı değil docentliğin şartlarını ve universitelerdeki isitemi irdeliyor.

eleştirel bir yazı bu fıkra değil, Can Yücel, cem yılmaz değl.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 06 Ekim 2005 00:19 tarihinde demiş ki:
siz farkıdna değilsinzi sanırım durumun, bu komik olsun diye yazılmış bir yazı değil toplumu eleştiren bi yazı hatta bir cok madden Allah'ı değil docentliğin şartlarını ve universitelerdeki isitemi irdeliyor.

eleştirel bir yazı bu fıkra değil, Can Yücel, cem yılmaz değl.

Abi haklısın ama insanımızda genellikle o bakış ile değil makara olarak görülür.[signature][hline]Acıların Patisiyim...

Sosyal ağlarda paylaş

Ha ayrıca "yanında hiç bir referans yoktur" baya allah tektir demek hadı bakalım, =)
"Elde ettigi sonuclari bilim dunyasi ondan bagimsiz tekrarlamada zorlandi. Koyunlar cabuk yaslanip olduler." buda baya baya bilimin aslıdan düşüncenin
önünü tıkadığına dağir bir madde, bunun yanında "güçünün tekrarlanamadığında bahsediyor"

Muhtemelen bütün maddeler üzerinde düşünmeden konuşuyor herkez. "Tanrı nasıl bir şeyi beceremez" başlığına takılıyor. Tanrı insanda olamaz değilmi =)

Can yücel bir ateist evet bunu aksini söliycek değilim bu yorumlarımda Can yücelin allaha olan inancını belirtmiyor zaten.

Sadece bunun dalga gecmek gülmek için bir yazı olmadığını ve irdeldiği tek şeyin tanrı olmadığını anlatmaya calışıyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

dinin tartismasi olmaz, kaynagi kitabi belli. ne yaziyosa o...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)

Sosyal ağlarda paylaş

said:
burninglife, 06 Ekim 2005 00:42 tarihinde demiş ki:
ya ben bu forumda çok fzla din tartışması gördüm açıkcası daa yeni girmiş olmama rağmen..bu tür tartışmalr genellikle bi sonuca varmaz lütfen herkes istedii şeye inansın ve başkalarının düşüncesine saygı göstersin..ama şunu da demeden geçemicem ben bu ülkede din in bazıları tarafından kötü bi kavram olarak görülmesini istemiorm şahsen..bu kötü görüşler hurafeler ve kaynaı yanlş olan söylevlerden doğdu..onları dikkate almayın ama bişi hakkında yorum yapmadan önce de okuun ne blm eer evrime inanıyorsn evrimle ilgili araştırma yaptısan kur'an ı da oku..yada Allah a inanıyorsn evrimi de ararştr...
ayrıca çok dolduum bi anda yazmştm bkz:http://forum.paticik.com/view.php?id=143172&page=5

Abi okudum çok güzel yazmışsın ellerine sağlık doğrusu.

Tebrikler...[signature][hline]Acıların Patisiyim...

Sosyal ağlarda paylaş

e ben tartisma olmaz dedim, senin yazdigin biraz alakasiz olmus. demek istedigim bi tarafin alkolun yasak oldugunu bi taraf yasak olmadigini savunup tartisamaz, cunku kitapta yasak yaziyo (ornek bu kuran okumadim, bilmiyorum, alakam yok)...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)

Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaşlar bilimle dini karıştırmak için elinizden geleni ardınıza koymuyorsunuz pes yani. kim bu yücel. bilimin dini olmaz bu gitmiş hristiyanlığın felsefesinden alıntılar yapmış pes yani tanrının oğluymuş. peki karısı kim miş. töbe töbe. dine saygı azaldı artık. bu yazı çok aptalca ve kasti olarak yazılmış. ben burda nasıl ki hristiyanlık ateistliğe laf atmıyorsam böyle yazılarda beni gercekten üzüyor. yücel ne bu misyoner mi?[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 05 Ekim 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
pek desteklemedigim bir yazi. bu tip konular bence pek alay konusu edilmemeli.
[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...