Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanrı Neden Doçent Olamadı?

Estel_Anorien

Öne çıkan mesajlar

bence edilmeli. din gibi önemli bir konunun içine, yazıdada dalga geçildiği gibi dogmatik ve cahilce şeyler katılmamalı. katanlarada anca gülünüp geçilmeli... yoksa daha çook mollalarla(kötü anlamda söylüyorum aslında islam alimlerine denir biliyorum yanlış anlaşılmasın) misyonerlerle uuraşırız biz...[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Ophelia Quel. Elven Sorcerer (Fifth Age)
Elastros Silverblade Moon Elf Arcane Archer (FR)
Lia Silverblade (Daughter of Elastros) Harper Agent (FR)
Kith-Karus Human Monk (FR)
Sithas-Silvanos CG/CE Darkelf (Ultima Online)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cenx, 05 Ekim 2005 20:45 tarihinde demiş ki:
bence edilmeli. din gibi önemli bir konunun içine, yazıdada dalga geçildiği gibi dogmatik ve cahilce şeyler katılmamalı. katanlarada anca gülünüp geçilmeli... yoksa daha çook mollalarla(kötü anlamda söylüyorum aslında islam alimlerine denir biliyorum yanlış anlaşılmasın) misyonerlerle uuraşırız biz...

+sonsuz kere sonsuz:P[signature][hline]Gerçekler acıdır... O zaman bu dünyada tek gerçek şey biber!
Sosyal ağlarda paylaş

burda alay etmedne dalga gecmeden öte bi iğneleme var ironiye dikkat cekme var bunu muhaha gülelim gülelim diye yazmamış can yücel, bazı şeylere dikkat cekmek için oldukca sert bi kara mizah yapmış aslında.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 05 Ekim 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
pek desteklemedigim bir yazi. bu tip konular bence pek alay konusu edilmemeli.

aynen bence de böyle böyle bozulur kültürler gelenekler bence[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer bu yazıdan rahatsız olcaksa inançlarınız bence onları kontrol edin.Eğer kültürünüz , inançınız böyle basit şeylerden bozulcağını düşünüyorsanız da onlara gerçekten güvenmiyorsunuzdur sadece korkudan inanıyorsunuzdur bence o zaman vazgeçin onlara inanmaktan.
Sosyal ağlarda paylaş

inanclarim sarsiliyor demedi ki kimse. Dini konularin alay konusu olmasi hosuma gitmiyor sadece onu soyledim. Aman okumayin yaziyi kafir olursunuz mu dedim :)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night
God it hurts, give a name to the pain
Our primrose path to hell is growing weed
Sosyal ağlarda paylaş

12. Ilk iki ogrencisini, cok fazla ogrendiler diye okuldan atti.

derste yemek yediler diye atilmadi mi onlar?[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 05 Ekim 2005 21:52 tarihinde demiş ki:
burda alay etmedne dalga gecmeden öte bi iğneleme var ironiye dikkat cekme var bunu muhaha gülelim gülelim diye yazmamış can yücel, bazı şeylere dikkat cekmek için oldukca sert bi kara mizah yapmış aslında.

+1
bencede dalga geçme amaçlı değil...[signature][hline]Yıldızlarla süslenmiş kalın siyah göğü üzerimize aldık. İki küçük parıltıya baktık ısınmak için. Etrafımıza kalın surlar bulduk. Sonra duygu denilen o garip şeyde kaybolduk...
Sosyal ağlarda paylaş

benim inancım böyle saçma şeylerle bozulmaz merak etme sen.

bi de bu kara mizah değil "karalama mizah" ve açık söyliim hiç tebessüm etmedim aksine endişe ettim okurken[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieye
Sosyal ağlarda paylaş

allahın öyle şeyler yaptığını zannedenlerle dalga geçebilirim ama bu benim hakkım deilmi ?[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Sosyal ağlarda paylaş

dalga gecemezsin yanı "höhöhö ansıda yanıcak kıcları cehennemde höhöhö" diyemezsin =)

Ha sende can yücel kadar ince noktalar yakalarsan tabiki iğnileyie bilirsin sarkastık yaklaşabilirsin bu benim hoşuma gider acıkcası, cunki "inanan"lar o kadar ciddiye alıyorki durumu artık ciddiye almaktan öte yobazlığa giriyor durum ve inanclarına ters düşüyorlar.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

cüce haklısın tabiki o kadar abartmayı kastetmemiştim. ama bu gibi yazılara tü kaka denmesi bence topluma zararlı, can yücelde nası bi adamdı hiç tanıyamadım valla. lemanda falan ha bire veriolardı onun şiirlerini ama pek sevmem ben leman tayfasını. (penguen rulle) nese konuyu daatmiim...[signature][hline]Yerde Cenx
World Of Warcraft Cenx

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...