vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 LOL YA.. ölücem simdi bu nedir ya.... demin msn'de arkadasin tekiyle konusuyordum , önceden cok bunalim hallerini gördügüm birisi .... ama son zamanlarda düzeldigine seviniyordum... herneyse.. webcam acmisti.... birden su asagida ki muhabbet gelisti aramizda. geyik yapiyorduk ikimizde... ona git öl dedim , ne kadar geyik oldugu ortada sonucta. kim ciddi söyler bu lafi ki. birden usturayla elini kesti !!! =/ niye yaptin diye sordugum da sen dedin ben de yaptim dedi OHA yaaa olamaz bu kadari da.... sonra da saka dedi , gercekten saka yaptigini sandim ama sakinlesmem ,korkmamam icin söylemis... simdide kanamayi durduramiyormus , basi dönüyormus ama eczaneye veya doktora gidemezmis polislerle ugrasmak istemediinden... ya bu kadar psikopatina rastlamamistim. hala $oktayim... =(( ve bunlari yazdiktan 5 dk sonra gercekten saka yaptigini ögreniyorum. bayilicakmis gibi rol yaparken , birden kalkti ve pis pis siritmaya basladi . bir de bu geyik muhabbetinden önce ben yine bunalgüllük yapip , öliyim de kurtuliyim gibi salakca bir cümle kullandim . ama tabii ki ciddi degildim laf olsun diyeydi. kabus gibiydi. helal olsun cok güzel rol yapti... boyayla yapti sanirim off offf .. ne denyo insanlar var, ölüyordum resmen =/ adam gercekten ölecek falan sandim. sunu anladim ; inanmicam bi daha , adam gercekten ölene kadar .. peh [spo1=OKUYUN LÜTFEN PSIKOPATLIGIN BU KADARI....]Solitude says: nerde bu add Solitude says: ya nasdı yapıyom bunu Solitude says: bulamıyom Solitude says: ühüüü Solitude says: birde bilğisayar yazılımları ile uğraşıyoz nilstein says: yaaa nilstein says: sag tiklican nilstein says: smileynin üstüne nilstein says: sonra nilstein says: add nilstein says: diceksin Solitude says: daha önce desene Solitude says: kızım iki saat başka yerlerde add arıyom Solitude says: Solitude says: nilstein says: ahahahaha nilstein says: denyosun iste be Solitude says: ne yapalım denyoysak Solitude says: suçmu nilstein says: basska nerde add arican be nilstein says: mantiksis nilstein says: :D Solitude says: bneide tanrı böle yaratmış nilstein says: evet git öl nilstein says: eheueu Solitude says: ila hatamı yüzümemi vuracan Solitude says: görüyormusun nilstein says: görmüom nilstein says: efkarlanicam nilstein says: türkce müzik . NAPIOSUN *!sok olur elini keserken gördügü icin ...* nilstein says: LAAAAN nilstein says: d Solitude says: sanıım birazdan bayılıerım nilstein says: naaptin ki sen be nilstein says: sakami yapiosun nilstein says: göstersene ??? nilstein says: lan nooldu birden bire öle nilstein says: lann aloooo Solitude says: canı Solitude says: m Solitude says: yanıyor nilstein says: SALAK YAAA SAKAMI YAPIOSUN nilstein says: KENDINE GEEL Solitude says: birde başım dönüyr Solitude says: ben nilstein says: GÖSTERmessen inanmam Solitude says: gid Solitude says: kösdfgvxz nilstein says: yaaaa nilstein says: YAAA CVP YAZZ KAHRETSIN BAK BU KONULARDA BANA SAKA YAPMA Solitude says: canım yanıyo nilstein says: NIE yaptin öle bisi ... ??????? nilstein says: yaaa bi gitt bileklerini kesmedin dimi ?? nilstein says: göstersene Solitude says: sen dedin nilstein says: oha manyakmisin nilstein says: =//// Solitude says: fena değilim nilstein says: LAN BEN DEDIM DIEMI YAPTIN Solitude says: derine girememişimi Solitude says: evet nilstein says: yaaa sen manyakmisinnnn Solitude says: gbırakamıyorum nilstein says: yaaaa gitt bisiiyle sar orayi bisi dök ??? eczaneye falan git Solitude says: kanam arytıyor Solitude says: ben iyleşirim ü Solitude says: lışk bünyem Solitude says: nilstein says: ya cüss beeee nilstein says: hayir git eczaneye doktora falan nilstein says: lütfen yaaaa Solitude says: ŞAKA nilstein says: ne sakasi-?????? nilstein says: HAYWANNNN YAAAA nilstein says: nasi yaptin onu Solitude says: ŞAKA KORKMA ŞYİYİM nilstein says: nasi yaptin ama nilstein says: onu Solitude says: neyi nasıl yaptım nilstein says: kanattin ?? nilstein says: gercektenmi kanattin nilstein says: yoksa Solitude says: yok bişeyim nilstein says: ya sölesene nilstein says: yalanci Solitude says: iyişyim dedim ya nilstein says: ya sen sölesene Solitude says: ne söliyim nilstein says: ya gercekten mi kanatttin nilstein say Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 kein Kommentar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sorunluymuş azcık. O.o[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 psikopatlik parayla değil, annem o yuzden düzgün arkadas bul diyor, bence sen de cevabını verseydin ne biliyim asırı heyecandan kalp krizi numarasi yapsaydın da akli basına gelseydi denyonun, eşek şakalarını sevmiyorum insanları korkutarak saka olmaz bence bu arada vanille,gecmiş olsun =P edik: imla [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. [Bu mesaj dory tarafından 05 Ekim 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 senin alışık olman lazım benim ölü rollerimden *!yarılır*[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... [Bu mesaj Messor tarafından 05 Ekim 2005 17:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 öeh yani Sorunlu biri daha.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 [Bu mesaj LordOfBlood tarafından 05 Ekim 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 saol dory .. yaa.. bu kadar profesyonel olamazdi ama ya... eline ketchup s1ksa onuda onlardim ama basbaya kan gibi gözüküyodu, belki de hafifce kesmistir bi yerini. ve daha önceden intihara kalkistigini da biliyorum. bu konularda yapilan sakalardan hoslanmiyorum gercekten. mal insan ya =P @messor : sen bayilma numarasi yapiyodun bi kere , üstelik cin taklitlerinden de bikmistim! =P bi insan b.kunu cikarmamali di mi ama..![signature][hline]lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 oha şakaya bak mallık bu ya.. ben kesin kalpten giderdim heralde[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 cocuk sana ders vermeye calısmıs son diyaloglardan anlasıldıgı gibi. depresif dana seni[signature][hline]Horrible bir gün demiş ki: ben bikere kavga ettim.. dayak yedim, ama bende bikere vurdum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 lan ben bi kerecik geyigine , öliyim de kurtuliyim dedim laf arasinda. adamin basinin etini yemedim intihar edicem kendimi diye. o geyik olsun diye yapti . ders vermek icin degil. psikopat iste... bunun sakasi olmaz cík cik cik[signature][hline]lylide.. [Bu mesaj vaniLLe tarafından 05 Ekim 2005 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 geçmiş olsun[signature][hline]El deymemiş,temiz bir lig istiyoruz... Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Arkadaş az bi sorunlu.. Geçmiş olsun..[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 derhal bulunduğu yere gidip ağzını burnunu kırardım ya, böyle şaka mı olur?cidden kafayı yerdim ben, en çok korktuğum şey zaten yakınımı kaybetmek..[signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ahahah cidden psikopat bi arkadaşın varmış... Gerçi bnm arkadaşlarımdan biri yapsa,ii geber napiim fln derdim heralde heueh :)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 sakasi kotu birsey. ck ck ck[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Hasta..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 cıdden ıı pıskopamış takılma sen bunla ya!!!!!!!!!!!![signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 vageçtim asfsaf[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum [Bu mesaj Mike tarafından 05 Ekim 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 oo o nası kullanılır var yaa:) olum hocaya şunu at bunu at.. delimisinizi abi psikopat lazım her eve..bütün psikopat arkadaşlarım olgunlaştı be ben dahil..lazım oluo arada bi bunlardan..[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 kotu saka...[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 baya eğlenmiş muhtemelen =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Horrible, 05 Ekim 2005 18:27 tarihinde demiş ki: Ahahah cidden psikopat bi arkadaşın varmış... Gerçi bnm arkadaşlarımdan biri yapsa,ii geber napiim fln derdim heralde heueh :) biliyordum![signature][hline]Hasan şaş 2005-09-28 07:12:30 tarihinde demiş ki: Kaç gündür bu maçı bekliyorum. Tromso'yu sahadan sileceğiz Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 nie süper yaratıcı adam, o anı hazırlamış resmen. bende yapcam hatta :)[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bu eşşek şakası değil eşşooole...k şakası olmuş bea..[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar