Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 çok saçma geldi bana.. fakire para vercek olan adamın zaten karnı toktur. açlık hissini bilmesi gereken asıl o değilmidir? fakir zaman zaman aç olabilir zaten.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn...
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: arina, 05 Ekim 2005 21:05 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 05 Ekim 2005 20:30 tarihinde demiş ki: öf elinizden gelse forumda namaz kildirtacaksiniz. ne alakası varki,niye öyle yapılmak istensin??? burada dinle alakasiz tartisilirken , durmadan dini araya katmaya calisanlaraydi benim lafim. cünkü kac kere söylendi , din kismi tartisilmiyor , sadece ''saglik acisindan oruc '' tartisiliyor diye. yani tip. din degil.[signature][hline]lylide..
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 insan toplum için değil kendisi için oruç tutar . gerisi düşünen birisi için çorap söküğü gibi geliyor.[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 en çok kızdığım nokta ise her negatif şeylerle dini bağdaştırmaya çalışmanız. bunu da başarabilirsiniz. biraz daha gayret[signature][hline]iki sey sonsuzdor. insanların aptallığı ve evren ama ikincisinden o kadar emin değilim (einstein)
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 En son orucu 5-6 sene once tutmustum... Onu da 1 gunlugune... Simdi kalkip da oruc falan tutmaya baslasam bayilirim, kahvem sigaram olmadan gecmiyor gun... Hele ki aksamin 9 una kadar ders oldugu zamanlar.... argh[signature][hline]Bal adam...
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 gel pessimist gel de dextra hayırdır noldu yaw?[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu
McFrenzy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bütün topici okudum. hep aynı noktada dolanıp durulmuş bana göre. oruç depo besinlerin yenilendiğinden ve yağda çözünüp saklanan toksitlerin (bunların başında çok zararlı olan ağır metaller geliyor) temizlenmesine yardımcı olduğu için yararlı diye biliyorum. Bide bizim forumumuzda yobazlar kadar anti-yobazlar da var. Dinin haklı gibi göründüğü heryerde direk vatan elden gidiyor irtica geldi diye panikleyip kötülemeye komik duruma düşmeye başlıyolar. said: sir, 05 Ekim 2005 19:21 tarihinde demiş ki: ömür boyu oruç tut o zaman madem sıhhat ve direnç sağlıyo. bi de şu 14 sayfayı da oku doğru düzgün. O zaman sen de şarabın bi kadehi yararlı diye günde 2 şişe iç. oruç yararlıysa bi dönem yapılırsa yararlı yanlış anlaşılmalar olmasın :) said: Messor, 05 Ekim 2005 21:13 tarihinde demiş ki: çok saçma geldi bana.. fakire para vercek olan adamın zaten karnı toktur. açlık hissini bilmesi gereken asıl o değilmidir? fakir zaman zaman aç olabilir zaten. O tutamayacak durumda olanlar için geçerli. yoksa ben rahat rahat tutarken sıkıntıdan kaçmak için para verirsem kurtaramayız durumdan :) said: vaniLLe, 05 Ekim 2005 20:30 tarihinde demiş ki: öf elinizden gelse forumda namaz kildirtacaksiniz. namaz kötü bişey mi??[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Yaa kardesmmm!11 dinden imandan cikarmayin beni ramazan ramazan. o anlamda söylemedim. gecen sayfada söylediydim. kötü birsey degildir. caizdir hatta.[signature][hline]lylide..
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: vaniLLe, 05 Ekim 2005 20:30 tarihinde demiş ki: öf elinizden gelse forumda namaz kildirtacaksiniz. ayıp! hiç yakıştıramadım.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 allahım ya, şarabın 2 şişesi değil 1 kadehi yararlıdır dedik, hergünde içmek iyidir o kadar[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn...
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 [signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana
Messor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ayrıca o vucudun yenilenme olayı ingilizcede fasting le olur. fasting diyet demektir, ama oruç anlamı da var. ingilizce makaleleri kendilerine göre çevirip oruç vucudu temizler diye yazı gönderiyorlar ortaya.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn...
sir Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 mcfrenzy ben de onu demeye çalışıyodum orda, iyi söylemişsin işte :) hem asıl sağlıklı olanı rakı. [signature][hline]Xaenin, 26 Eylül 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Yat Lütfen [Bu mesaj sir tarafından 05 Ekim 2005 23:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: sir, 05 Ekim 2005 23:20 tarihinde demiş ki: hem asıl sağlıklı olanı rakı. Yaw de get bi yaw :D[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ne cins insanlarsınız ya,hadi yazdığım şeyi okumadınız hani demiştim ya tutamayacak olup kendisini zorlayanlar için yazmıştım bunu.Hadi onu okumadınız,ulan başlığıdamı okumadınız " Öğrencilik ve Oruç "
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Olay çeşitli boyutlar kazandi..:)[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Yine mi din tartısmasına döndü LOL :D[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
unac Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 öğrenci oruc tutmasada bişi olmaz(bence)[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar..
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: unac, 05 Ekim 2005 23:47 tarihinde demiş ki: öğrenci oruc tutmasada bişi olmaz(bence) Yaw kardeşim bir insan eğer bulüğ çağına girmişse o kişinin oruç tutması farzdır.Bu kadar basit yaw anaaa ne kadar evirdik çevirdik şu konuyu.[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Evet olay gelişimi Öğrencilik ve oruç ile başladık Öğrencilik - Oruç Oruç - Din Oruç - Besin Besin - Besin Değerleri Besin değerleri - enerji Enerji - Oruç (burda fonksiyon oldu geriye dönüş) Oruç - Din Şarap/Sigara - Din Hede Hödö - Din Hede - Hödö Hödö - Hede Din - Hede Din - Oruç Ama harip birşey var.Öğrencilikti asıl konu fakat o başında fakirleşti
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya ramazan da alkol almak daha mı gunah peki ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 tabi ki hayır. alkol kullanıp da inancı olan insanların "bari bu zamanda biraz kendimi tutayım, hem biraz kendimi toplarım hem de etrafıma saygı göstermiş olurum" düşüncesiyle yapmış olduğu, sonradan da "höyt kafir, ramazanda içki mi içiyorsun" haline gelmiş olduğunu tahmin ettiğim bir davranış. hiçbir islami yorum sistemi, özel zamanlarda günahların katlandığına dair bir yorum getirmemiştir.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Zaten günlere özel anlam yüklemek de bir nevi putlastirmadir, bu tür seyler Islamda yoktur, yasaktir. Ramazan olayinin bile abartildigini düsünüyorum ben yani tarafsiz acidan duruma bakan bi insan olarak[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 alkol kanda kaldigi icin o galiba, gunah icin degilde orucu bozar manasinda seettim ben... [Bu mesaj aquila tarafından 06 Ekim 2005 02:24 tarihinde değiştirilmiştir]
GE-TA Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Tarafsız yorum diye birşey yoktur Penthesilea, bir konu hakkında tarafsız olan kişi yorum yapmaz. ;)[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Öne çıkan mesajlar