Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ben şimdi küfürmü ediyim ne yapim buff buff diye ağlıyımmi nebu!?

Regalya

Öne çıkan mesajlar

hadi 10 büyüden 1-2 tanesi resist oluyor ona bile eyw da yahu bune bu hafta 2. keredir oluyor arti nerdeyse % 35-%40 Crit var deneme yaptik 100 üyüde 12 kere critledi bu patch itibari ile crit with spell hepten bi acayip oldu harcadiğim dkplara yaniyorum basicakdim dmg add i olacakdin frost kafa yokki..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

Ressit eden pet değil adam + istersen 1 trilyar milyar fire resistin olsun tamamiyle resist edemezsin base fire ressit (buffsuz) 300 = inmunue yazar ama o sadece moblar icin yani gene % 10 unu yersin bu salak dodge animasyonu yapiyor eşşek gibi ressist yazior yani büyü adami iskaliyor
Chance to hit with spells bu yüzden cıktıda bu ne kardeşim bu kadar mı bahtsizlik olur..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

benim petde 90 fire 90 shadow resistance var. o yüzden cogunu bloke ediyor bu tarz büyülerin. ama direk bana gelen büyüler çatır çutur patlıyor her tarafımda. bence senin karşındaki hunterın itemları iyi imiş, full protection vardır büyük ihtimal.

sufer uber bir karakter olmadık yani, hatta blizzarda mail attım ben, bu gelen patchlerden sonra hunterı birazda su sekilde güclendiebilir misiniz diye. benim istegim lineagedeki soulshotların wowdakindede olmasını istiyorum, yine lineage'deki overpowered archerim gibi , oyundaki tüm yaratıklardan daha hızlı koşmak istiyorum (büyü ile degil pasif bir skill ile sürekli olarak yani) mesela epic binek hayvanları kadar hızlı koşsam, boylece epic binek hayvnıa verecegim 900 altınada daha guclu armor/silah alsam, hayt daha bi güzel olmaz mıydı?

ahh lineage ahh,
orada karşıma cıkacaktınız, overpowered archer class nası olur o zaman gösterecektim ben size :)

*applayin soulshots(x4 arrow dmg) on arrows*

[Bu mesaj innkeeper tarafından 05 Ekim 2005 09:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu gayet "Working as intended" olan bir durum bildiğim kadarıyla.

Blizzard oyuna son patchte eklediği "To hit with spells %" olayını entegre etmek için böyle bir yönteme başvurdu sanırım.

Bu şekilde insanların bu itemlere yönelmelerini istiyor. Ne yazıkki, Netherwind'de sadece 1, Arcanist sette ise hiçbir itemde bu olay yok.[signature][hline]Elonia of
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 05 Ekim 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
ya iyide fire'in en azindan resist ihtimali var.. holy buyulerin resist degeri olmamasina karsin resistlenmesi bizi cileden cikarmasi gerekirken biz sakin sakin oturabiliyoruz ki, bence siz de yapabilirsiniz.

- belli bi yüzdeyle her spellin resist ihtimali var. Holy bile olsa
- Benim spellerim % 100 critlemezken seninkiler melee gibi % 100 critlio
- Fire,shadow,arcane sadece full değil aynı zamanda partial olarakta resistlenebilio

Ben 3sn cast edip bi spell atiyorum. Öyle çat çut attığım bişeyim 1-2 tane. Ve sen beni hem tümden hemde partial olarak resist ederken ben cloth adamın senin melee dmgını düşürecek birşeyim yok. Moonkin formda adamların 10k armoru olacak o zaman görecem ben sizi. BEnim fireballumun yarı dmgı giderken ne hissettiğimi anlarsınız belki...

Boş konuşmamak lazım önce öğrenmek lazım oyunu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gallant, 05 Ekim 2005 15:22 tarihinde demiş ki:
Ehe gene lvl 60 karaktere atılmış büyüler bunlar, lvl 20 moblar bile rank10 frostbolt resistler oldu. Bir dahaki sefere ss alsam daha iyi olucak:)

lvl1 critter resistliyor lvl20 resistlemiş çok mu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cashar, 05 Ekim 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
said:
riglous, 05 Ekim 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
ya iyide fire'in en azindan resist ihtimali var.. holy buyulerin resist degeri olmamasina karsin resistlenmesi bizi cileden cikarmasi gerekirken biz sakin sakin oturabiliyoruz ki, bence siz de yapabilirsiniz.

- belli bi yüzdeyle her spellin resist ihtimali var. Holy bile olsa
- Benim spellerim % 100 critlemezken seninkiler melee gibi % 100 critlio
- Fire,shadow,arcane sadece full değil aynı zamanda partial olarakta resistlenebilio

Ben 3sn cast edip bi spell atiyorum. Öyle çat çut attığım bişeyim 1-2 tane. Ve sen beni hem tümden hemde partial olarak resist ederken ben cloth adamın senin melee dmgını düşürecek birşeyim yok. Moonkin formda adamların 10k armoru olacak o zaman görecem ben sizi. BEnim fireballumun yarı dmgı giderken ne hissettiğimi anlarsınız belki...

Boş konuşmamak lazım önce öğrenmek lazım oyunu...

Sen kaç yıldır oynuyorsun oyunu yok gören oyunu sen tasarladın sanacak -,-
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ne diyeyim bendemi gudubetlik nedir anlamadim
Demin Lock a daldim ab de sheep e bastim
fire ball * resist
fire ball - resist
sheep-resist
cs resist
sheep resist
deteck magic = sadece demonic skin
/question
/sleep
Elderone has died
Karmadiac spits on you
o.O
Page atiyorsun diyorki şans affedersin biz öküzüz 90-100 günonline var magede öğrenemedik oyunu page atiyoruz öküzüz ya biz niye hayatimizda söle bi 1-2 büyü ard arda resist etmiyoruz yani karşimizdaki büyüyü ıskalamiyor
yahu durumu konuşuyoruz yandan bi öküz oğlu öküz geliyor cry me river lern to play your class noob
...
adami tükürerekmi kesicem ? eşşeoğlu eşşek beş dakika cb evis missledim diye hüngür hüngür ağlıayan adam gelip böyle konuşuyor hepten deliriyorum chance to hit withspell ekliyelim dediler ellerine yüzlerine bulaştirdilar şerefsizim bune be[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Antuan
Ashkar
Shadowthief
Sosyal ağlarda paylaş

lol. sondan basa dooru mu cevap vereyim bastan sona dooru mu karar veremedim. her neyse,

"- belli bi yüzdeyle her spellin resist ihtimali var. Holy bile olsa"
cumleyi biraz dusununce demek istedigini anladim. sorun fire'in resistlenmesi. ben diyorum ki insanlar uzerinde fire resist tasiyolar vs. resistlenmesi normal. ama sadece baslangic yuzdesiyle bile holy buyulerin resistlendigini gorebiliyoruz. o zaman fire'in resistlenmesi daha da normal gozukuyo.

"- Benim spellerim % 100 critlemezken seninkiler melee gibi % 100 critlio"
10 aydir gormedim ben boyle bi sey.

"- Fire,shadow,arcane sadece full değil aynı zamanda partial olarakta resistlenebilio"
burda haklisin, adamin senin buyulerini partial olarak bile resistlememesi adamin uzerinde saalam fire resist oldugunun bi gostergesi olsa gerek bence...

ikinci paragraf bana yonelik degil sanirim, hunter'lara sesleniyo olman gerek ki "ben cloth adamın senin melee dmgını düşürecek birşeyim yok." diyosun.

son olarak, eyvallah arkadasim ogreniriz bi ara oynamayi da...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...