Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 hadi 10 büyüden 1-2 tanesi resist oluyor ona bile eyw da yahu bune bu hafta 2. keredir oluyor arti nerdeyse % 35-%40 Crit var deneme yaptik 100 üyüde 12 kere critledi bu patch itibari ile crit with spell hepten bi acayip oldu harcadiğim dkplara yaniyorum basicakdim dmg add i olacakdin frost kafa yokki..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 iyide hunter'in son patch'ten sonra boyle oldugu biliniyo zaten.. resist aldilar ki genelde fire ve shadow'a karsi oldukca iyiler... senin mage'liginle bi alakasi yok..[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ressit eden pet değil adam + istersen 1 trilyar milyar fire resistin olsun tamamiyle resist edemezsin base fire ressit (buffsuz) 300 = inmunue yazar ama o sadece moblar icin yani gene % 10 unu yersin bu salak dodge animasyonu yapiyor eşşek gibi ressist yazior yani büyü adami iskaliyor Chance to hit with spells bu yüzden cıktıda bu ne kardeşim bu kadar mı bahtsizlik olur..[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 herseye iskalama payi geldi hunterin agility sinin yuksek olmasi hele bide survival hunter ise pata küte atılan hersey ıska gecio bide ustune deterrence atmissa aoe bile ıskalar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Diyecek birşey bulamıyorum :) Allah kolaylık versin magelere[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Hehe gercekten üzüldüm magelere simdi elbet sizin günlerinizde yaklasacaktır sabretmek lazım:)[signature][hline]Human Rogue(60)Slaya Human Warlock(43)Calliandra Lowbie Mage(30)Xanax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bundan önce Hunter olarak ne acılar çektik :P Ama şimdide ben Hunterı bıraktım[signature][hline]MySpace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 benim petde 90 fire 90 shadow resistance var. o yüzden cogunu bloke ediyor bu tarz büyülerin. ama direk bana gelen büyüler çatır çutur patlıyor her tarafımda. bence senin karşındaki hunterın itemları iyi imiş, full protection vardır büyük ihtimal. sufer uber bir karakter olmadık yani, hatta blizzarda mail attım ben, bu gelen patchlerden sonra hunterı birazda su sekilde güclendiebilir misiniz diye. benim istegim lineagedeki soulshotların wowdakindede olmasını istiyorum, yine lineage'deki overpowered archerim gibi , oyundaki tüm yaratıklardan daha hızlı koşmak istiyorum (büyü ile degil pasif bir skill ile sürekli olarak yani) mesela epic binek hayvanları kadar hızlı koşsam, boylece epic binek hayvnıa verecegim 900 altınada daha guclu armor/silah alsam, hayt daha bi güzel olmaz mıydı? ahh lineage ahh, orada karşıma cıkacaktınız, overpowered archer class nası olur o zaman gösterecektim ben size :) *applayin soulshots(x4 arrow dmg) on arrows* [Bu mesaj innkeeper tarafından 05 Ekim 2005 09:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bu gayet "Working as intended" olan bir durum bildiğim kadarıyla. Blizzard oyuna son patchte eklediği "To hit with spells %" olayını entegre etmek için böyle bir yönteme başvurdu sanırım. Bu şekilde insanların bu itemlere yönelmelerini istiyor. Ne yazıkki, Netherwind'de sadece 1, Arcanist sette ise hiçbir itemde bu olay yok.[signature][hline]Elonia of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 E ben salak gibi undead mage actim?[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ben anlamadim simdi. Bir yerde aglayan Mageler. Diger yanda `hebele combomla 10 saniyede paladin alirim.` `hubele combomla 5 saniyede rogue alirim.` diyen Mageler.. Nasil bir is bu?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Denge :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 aslında birazda şans işi.gerci bende bu kadar resistlendigi pek olmadı arcane power acıp pyro fire blast salladıgımda falan resistledikleri oldu tabi ama cok nadir.ama genelde hep bi bölümünü resistliyolar büyülerin cok sinir bozucu bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 artik cogu kiside fire resist itemlar var.bu yüzden fire yerine frost gidilmeli bundan sonra benim görüsüm.[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Ehe gene lvl 60 karaktere atılmış büyüler bunlar, lvl 20 moblar bile rank10 frostbolt resistler oldu. Bir dahaki sefere ss alsam daha iyi olucak:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ya iyide fire'in en azindan resist ihtimali var.. holy buyulerin resist degeri olmamasina karsin resistlenmesi bizi cileden cikarmasi gerekirken biz sakin sakin oturabiliyoruz ki, bence siz de yapabilirsiniz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 biz hunterlar muthisiz canım[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: riglous, 05 Ekim 2005 16:09 tarihinde demiş ki: ya iyide fire'in en azindan resist ihtimali var.. holy buyulerin resist degeri olmamasina karsin resistlenmesi bizi cileden cikarmasi gerekirken biz sakin sakin oturabiliyoruz ki, bence siz de yapabilirsiniz. - belli bi yüzdeyle her spellin resist ihtimali var. Holy bile olsa - Benim spellerim % 100 critlemezken seninkiler melee gibi % 100 critlio - Fire,shadow,arcane sadece full değil aynı zamanda partial olarakta resistlenebilio Ben 3sn cast edip bi spell atiyorum. Öyle çat çut attığım bişeyim 1-2 tane. Ve sen beni hem tümden hemde partial olarak resist ederken ben cloth adamın senin melee dmgını düşürecek birşeyim yok. Moonkin formda adamların 10k armoru olacak o zaman görecem ben sizi. BEnim fireballumun yarı dmgı giderken ne hissettiğimi anlarsınız belki... Boş konuşmamak lazım önce öğrenmek lazım oyunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Gallant, 05 Ekim 2005 15:22 tarihinde demiş ki: Ehe gene lvl 60 karaktere atılmış büyüler bunlar, lvl 20 moblar bile rank10 frostbolt resistler oldu. Bir dahaki sefere ss alsam daha iyi olucak:) lvl1 critter resistliyor lvl20 resistlemiş çok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 fire resist itemlar büyüyü screen shotta görüldüğü gibi resistlemez hödö dmg taken hödö dmg resisted denir burdaki ise spell is resisted yani miss gibi birsey. fire resist itemlarıyla alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: cashar, 05 Ekim 2005 16:27 tarihinde demiş ki: said: riglous, 05 Ekim 2005 16:09 tarihinde demiş ki: ya iyide fire'in en azindan resist ihtimali var.. holy buyulerin resist degeri olmamasina karsin resistlenmesi bizi cileden cikarmasi gerekirken biz sakin sakin oturabiliyoruz ki, bence siz de yapabilirsiniz. - belli bi yüzdeyle her spellin resist ihtimali var. Holy bile olsa - Benim spellerim % 100 critlemezken seninkiler melee gibi % 100 critlio - Fire,shadow,arcane sadece full değil aynı zamanda partial olarakta resistlenebilio Ben 3sn cast edip bi spell atiyorum. Öyle çat çut attığım bişeyim 1-2 tane. Ve sen beni hem tümden hemde partial olarak resist ederken ben cloth adamın senin melee dmgını düşürecek birşeyim yok. Moonkin formda adamların 10k armoru olacak o zaman görecem ben sizi. BEnim fireballumun yarı dmgı giderken ne hissettiğimi anlarsınız belki... Boş konuşmamak lazım önce öğrenmek lazım oyunu... Sen kaç yıldır oynuyorsun oyunu yok gören oyunu sen tasarladın sanacak -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: -Wissy, 05 Ekim 2005 12:15 tarihinde demiş ki: Ben anlamadim simdi. Bir yerde aglayan Mageler. Diger yanda `hebele combomla 10 saniyede paladin alirim.` `hubele combomla 5 saniyede rogue alirim.` diyen Mageler.. Nasil bir is bu? Çok konuşuo onlar :)[signature][hline]Elonia of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Yahu ne diyeyim bendemi gudubetlik nedir anlamadim Demin Lock a daldim ab de sheep e bastim fire ball * resist fire ball - resist sheep-resist cs resist sheep resist deteck magic = sadece demonic skin /question /sleep Elderone has died Karmadiac spits on you o.O Page atiyorsun diyorki şans affedersin biz öküzüz 90-100 günonline var magede öğrenemedik oyunu page atiyoruz öküzüz ya biz niye hayatimizda söle bi 1-2 büyü ard arda resist etmiyoruz yani karşimizdaki büyüyü ıskalamiyor yahu durumu konuşuyoruz yandan bi öküz oğlu öküz geliyor cry me river lern to play your class noob ... adami tükürerekmi kesicem ? eşşeoğlu eşşek beş dakika cb evis missledim diye hüngür hüngür ağlıayan adam gelip böyle konuşuyor hepten deliriyorum chance to hit withspell ekliyelim dediler ellerine yüzlerine bulaştirdilar şerefsizim bune be[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Oha sacmalik olmus durum, umarim düzeltirler ya[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 lol. sondan basa dooru mu cevap vereyim bastan sona dooru mu karar veremedim. her neyse, "- belli bi yüzdeyle her spellin resist ihtimali var. Holy bile olsa" cumleyi biraz dusununce demek istedigini anladim. sorun fire'in resistlenmesi. ben diyorum ki insanlar uzerinde fire resist tasiyolar vs. resistlenmesi normal. ama sadece baslangic yuzdesiyle bile holy buyulerin resistlendigini gorebiliyoruz. o zaman fire'in resistlenmesi daha da normal gozukuyo. "- Benim spellerim % 100 critlemezken seninkiler melee gibi % 100 critlio" 10 aydir gormedim ben boyle bi sey. "- Fire,shadow,arcane sadece full değil aynı zamanda partial olarakta resistlenebilio" burda haklisin, adamin senin buyulerini partial olarak bile resistlememesi adamin uzerinde saalam fire resist oldugunun bi gostergesi olsa gerek bence... ikinci paragraf bana yonelik degil sanirim, hunter'lara sesleniyo olman gerek ki "ben cloth adamın senin melee dmgını düşürecek birşeyim yok." diyosun. son olarak, eyvallah arkadasim ogreniriz bi ara oynamayi da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar