zydar Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Türkiye'de rock, punk ve metalin para kazandırabilceğini keşfeden yapımcıların keşfettikleri ve bizlere profosyonelce sunmuş oldukları birbirinden muhteşem 2 grup.. Her ikisininde orj. cdlerini aldım ve gerçektene son birkaç gündür yabancı müziklerimi açtırmıyorlar bana.. Umduğumdan çok daha kaliteli olmuş albümler. Grbular farklı sound larıyla gerçektende dikkate değer olduklarını kanıtladılar. en azından bana ve arkadaşlarıma. Her iki grubuda almış ve dinlemiş olanlar veya netten indirmiş olanlar varsa düşüncelerini merak ediyorum. Cd lerini alan varmı?[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Çilekeş über de , Deja-vu'yu sevmedim.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bende Çilekeş i dinledim.. bi de abuk bi kanalda dinledim.. ilk tepkim 'lan bu kanal yabancı mı çalmaya başladı' olmuştu[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Deja vu - Kendin Coş. Mükemmel olmuş bana kalırsa. Sadece bu şarkısını dinleyebildim ve günlerdir de durmadan dinliyorum. Çilekeş'i dinleyemedim henüz. Albümlerini alıcam ama madem sen de bu kadar ballandırdın (:[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Rock yada vs. neyse de metal'in türkiye de para kazanabileceğini düşünen yapımcıların olduğunu sanmıyorum. Bir kaç isim dışında (Pentagram , Cenotaph) yurt dışında duyulmuş bir örneğide yok zaten..
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Çilekeş - y.o.k şarkısı çok güzel .. Dejavuyu sevmedim ben açıkcası ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Iyilik yap,iyilik bul ..
Soulfly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 iki grubunda tek şarkılarını dinledim cilekeş-yok dejavu -kendin çoş ikiside iyi bence devam etsinler ;);)[signature][hline]you'll hear my cries on the wind... [Bu mesaj Soulfly tarafından 16 Eylül 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Succubus Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Tavsiyen üzerine gittim çilekeşin cd sini aldım ve gerçekten çok güzelmiş.. Ama deja vu almam ona para vermem daha kendin coş şarkısına alışamadı kulağım bi garip gelio bana[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key
irin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 ikisini de aldım. ama albumler doyurmuyor adamı..cok guzel sarkılar var,cilekeste: yok,siyah,yetmiyor,kendimden geriye dinliyorum sadece diğerleri gercekten sevmedim.. aynı sekilde de dejavu,kendin cos (zaten roxyde dinleyip,albumleri cıkınca kesin almalıyım demiştim),oha,kargasa.. uzun lafın kısası guzel sarkılar var..ama albumler en fazla ardarda 2 kez donuo benim cd calarda..tabiki desteklenmeleri lazım tam performanslarını gorelimm[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:..........
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 çilekeş güzel dejavuyu dinleme şansım olmadı detaylıca featurinj Fuat lı gözaltı, yok, kendimden geriye ve siyah çok güzel parçalar[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 iki grup da cidden ama cidden çok iiler.. balııııkk baştaaaaaaan kokaaaaaaar kendin çoşş!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Üstüne Şehir Örten Şehir [/b]
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 çilekeş 10 numara. dejavuya ısınamadım.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 İkisi de süper. Balık baştan kokar, kendin coş![signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 cileks i dinlemedim dejavu yu begenmedim[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 çilekesi dinlemedim dejavu süper[signature][hline]Kısalttım :D
arian Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Deja-vu iyi gibi ama çilekeşi gerçekten sevdim.Çilekeşi zaten albüm çıkarmadan önce demolarıyla ve canlı performanslarıylada biliyorum yeni çıkan gruplar içerisinde en iyiler arasındalar aslında...[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!*
Succubus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 balık baştan coşar kendin kok!!!! dejavunun hala ii oldunu düşünmüorum en güvendikleri şarkı olan oha yı da dinledim oda hoşuma gitmedi.. vokal deişmeli bence.. çilekeşin albümü baya güsel..[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key
Hardter Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 çilekeş saglam grup 3 sarkısını dınlıorum kürar yetmiyor yok bunlar dejavuyu sevmedım :([signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Succubus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 çilekeş in albümde siyah parçasıda güsel[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key
LoWNeR Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Dejavu'dan roxy muzık gunlerınden bıle nefret edıyorum kanalda yada roadyoda cıkarlarsa da degıstırıyorum.Cok ıtıcıler bence.. Cılekesh super...Devam etsınler
Famy Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 çilekes cok ii bence dınlemeyenler bi göz atın
Lixad Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Çilekeşi canlı dinledim ve beğenmedim açıkçası.[signature][hline]Elleme orama burama ya!
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Bende çilekeşi canlı dinledim ve beğendim... Deja-vu'yu da canlı dinleme şansım vardı da ne biliim sevmedim,sevemiyorum... Çilekeş güzel ama...[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Çilekeşin solist ayrı bi tip gitaristde bi havalarda..Valla sahnede bana pozitif bir elektrik vermediler.Mangadan bi farkı yok vokaller ve sözlerde..Alternatif gençlik haydi zıpla olayının yeni boyutu..Deja-vu ankaralı dejavu mu bide yıllardır albüm çıkarcak alt gurup falam takılırdı Duman'la?[signature][hline]D'akmor J.Matthew I'm only happy when it rains
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 deja vu nun alümünün hepsini dinlemeye çalışınca kafan zonklamaya başlıyor. Arada tek tek dinlenmeli sanırsam[signature][hline]{==:{*__*}:==} tymaut.blogspot.com
Öne çıkan mesajlar