Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaybolmayan rouge istiyoz

Blackfake

Öne çıkan mesajlar

said:
mert1014, 05 Ekim 2005 09:03 tarihinde demiş ki:
said:
Blackfake, 05 Ekim 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
kayboluyor adam kayboluyor kaybolmayan rouge istiyoz her tuvalete gidişimde döndüğümde kendimi rouge tarafından backstable öldürülmüş buluyom delikanlı gibi teke tek gelmio
bu rouge hayvanı çok sinsi olup her türlü cloth giyen playerların combat sırasında arkasından çıkıp cheap shot + slow + mindnumb poison + 1k dmg yapıp yellden AHEUHAEHAHHA SADISTIM BEN WURDUM WURDUM diyip kaybolduğunu görebilirsiniz

eheh işte rogların borusu warriorlara yetmiyo o zaman,adam bana başlıyor vurmaya sap lar havada uçuşuyor ben telaş etmiyorum adam bi dodge veriyor bana overpowerı bi gömüyom adam kaçamadan ölüyor :)

rogların borusu warriorlara yetmıyor demişsin saldırı zamanını senmı belırlıyorsun benmı ? tabiki rogue ya gelen bunca nerf den sonra ya allah diye warrior un karşısına cıkmayacağım onemlı olan uygun zamanı ve pozisyonu kollayıp ona gore hareket etmek o bunu yener bu bunu yener wow da yok boyle birşey arkadaşım nasıl boyle emın konuşabılıyorsunuz hayret edıyorum doğrusu[signature][hline]WoW
Neptulon (eu)
Undead Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daggerfall, 05 Ekim 2005 09:19 tarihinde demiş ki:
yazı yazmamak için çok uğraştım ama yapamadım

bir arkadaşımız demişki stealth ile geliyor ambush bs yapıp oldurup gıdıyor

dostum istersen biz hiç stealth kullanmıyalım hatta ambush bs de kullanmıyalım hatta rogue yu wow dan silelim ne dersin ?

Bazı arkadaşlar anlamakta güçlük çekiyor bu durumu işte, zahmet edip WoW Europe a girip özelliklerini okusalar belki anlayacaklar. Delikanlı gibi savaşmıyor diyorlar zaten azıcık HP si olan bir karakterin "Allah Allah!" diyip saldırmasını beklemiyorsunuz. Mage ler Polymorph yapıp büyü combosu yaparken delikanlılık oluyorda Roguelar stealth olarak gelip saldırdığında mı olmuyor ben onu anlamıyorum.[signature][hline]MySpace
Sosyal ağlarda paylaş

ya rogue warrior deilki paldır küldür kosa kosa gelip dalsın.rogue'nün isi bu yani ne bekliyosunuz rogue den anlamadımki stealth olmadan gelsin yanınıza bs koymaya mı calıssın yada en iyisi polearm verelim rogue warrior gibi dalsın daha iyi bence hem arkadan vurulanlar rahat olur hem iyi dmg veririz:)[signature][hline]Burning Legion SUXX
Sosyal ağlarda paylaş

açıkcası bir mage oalrak ben rogue arkadaşlara hak vermek zorundayım. Adam stealth'ten çıktıktan sonra hemen beni indirmezse (ki burda yakın lvl şartı mevcut henüz lvl 45'im) sonu oldukça hazin oluyor. castingimi yavaşlatması, zehirlemesi zart zurt bir yere kadar. 4 tane instant büyümüz var. biri zaten nova adamı "Kal öyle resmini çekicem" pozuyla bırakıp tek adımla range'inden çıkıyoruz. 8 sn vardı kaldı 7 sn. Cone of colf+Fire Blast+Arcane Explotion+Arcane Missile alın size combo. Ölmedi mi? Bak bakalım Fire Blast açılmış mı açılmamış mı? %80 rogue'u eger ki beni ilk saldırısında öldürmediyse bu comboyla öldürdüm. çünkü ben bu comboyla ölüyorum onların hp'si de benimkinden öyle çok farklı değil. Bu sebeple rogue'un karışıma dikilip "gel anam bööle girişcez" demesi eşşekliğin daniskası olur. Adamların class ability'si bu kullanacakalr tabi ne yani bende prieste shamana silence mı atmıyım?

Siz dinlemeyin bunnarı ambushlayın bsliyin gönlünüzce (sanki duracaksınız ya :p) ama dikkat edin saldırdıgınız insin hemen. en güzeli öyle oluyor :rock:[signature][hline]Bret "Neurochrome" Clyburn
Resonance Blast rule!...idi!.. SL çıktı mertlik bozuldu.
Heyok Hey "It's a good day to die"
Sosyal ağlarda paylaş

biraz büyük konuşacam ama. Ben mage oynarken bana chep shot ile açılış yapan rogue ların hiç biri beni öldüremedi şimdiye kadar :) Artık mage oynamıyorum o nedenle bişi diyemicem.

Hatta Daha mount almadığım dönemde 39 levelken ben 41 rogue u stv nin en üstünden bb ye kadar peşimde koşturdum adam beni öldüremedi.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

levelim 50 falan iken crossroadsdaki raidlere katılıyor idim uzatan. oralarda en cok üzerine hunters mark yemiş bir rogue'un cılgınca bana dogru koşmasını seviyorum ;)

herkes kıl roguelara, kayboldugu icin olsa gerek :P o yüzden hele ki boyle hunters mark ie işaretlenmiş bi rogue varsa meydanda, direk ona dönüyorlar ;) rogueda hızla bana veya gordugu ilk huntera benzeyen kişiye doğru koşmaya başlıyor, yetişecekde vuracakda oldurecekde peah peah :P

sırf hunters mark yüzünden, rogue'in en gıcık kaptıgı class hunterlardır sanırım :) birde böyle tepelerine tepeleirne çıkıyor ya böyle kocaman kırmızı bi ok işareti. yukarı aşaa oynuyor, işaret ediyor, aha bunu dövün bunu diye ;)

[Bu mesaj innkeeper tarafından 05 Ekim 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Duelde veya Battleground'da stealth olmak ambush yapmak falan hakları tabii ki sonuçta karakterin işi. Ama kendinden 20 lvl aşağıdaki adam mob keserken dalmanın ve bundan "zevk" almanın mantığını çözebilmiş değilim :)

Warrior arkadaş iddialı konuşmuş çünkü haklı. Özellikle 60'dan sonra 4-5000 armor olan bir Warrior'dan genelde ilk saldırıyı rogue'lar da yapsa "sekiyorlar" tabiri caizse :) Hele ki kazara Crit yaptılar veya Dodge oldu ise çok komik anlar yaşanıyor :)
Sosyal ağlarda paylaş

hunters mark için hunterlara kıl kapıyolarsa fearie fire için bizlerden nefret ediyolardır herhalde :) özelliklede group pvplerde fearie fire-natures grasp kombosu sayesinde rogueların ilk hedefi haline geldim adamlar artık bgde ilk önce bana sap gouge felan atıyo direk hehe[signature][hline]Bi zamanlar PUMA'ydım ben.hazır nick değiştirme hala aktifken değiştiryim dedim ve değiştirdim.yaa işte öyle...
Sosyal ağlarda paylaş

Hunter's marktan pek korkmuyorum, sadece hunter görebiliyor çünkü; ona da çöküolar falan ya da uzaklaşıyorum, bi şekilde kurtluyorum... Ama faerie fire 30sn lik bir işkence, abartıp ns + entangle atanlar da oluyor arada işte o zaman toptan sıyırıyorum[signature][hline]...
Sosyal ağlarda paylaş

rogue ile paldır küldür dalmak çok zevkli
combat rogue oynuyorum valla stealthi çok az kullanıyorum bglerde
hem combat hem assa. rogue oynadım kesinlikle combat daha zevkli :)

kaybolmayan rogue istiyosa başlığı açan arkadaş bende büyü yapmayan mage peti olmayan hunter istiyorum[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım...
...ayrıca tükürdüğümü de yaladım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BERBERKENAN, 05 Ekim 2005 10:54 tarihinde demiş ki:
Selamlar,

Duelde veya Battleground'da stealth olmak ambush yapmak falan hakları tabii ki sonuçta karakterin işi. Ama kendinden 20 lvl aşağıdaki adam mob keserken dalmanın ve bundan "zevk" almanın mantığını çözebilmiş değilim :)

Warrior arkadaş iddialı konuşmuş çünkü haklı. Özellikle 60'dan sonra 4-5000 armor olan bir Warrior'dan genelde ilk saldırıyı rogue'lar da yapsa "sekiyorlar" tabiri caizse :) Hele ki kazara Crit yaptılar veya Dodge oldu ise çok komik anlar yaşanıyor :)
bir rogue olarak warriorlara karsi zorlanmiyorum. onemli olan warrior`a nasil saldirdigindir. butun rogueler warrior kesemez gibi bir tabir yok.[signature][hline]Server: Burning Legion

LvL 60 Nightelf Rogue
Guild: Invadoria

http://wow.allakhazam.com/profile.html?162005

[Bu mesaj Greandisthas tarafından 05 Ekim 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@berqe: evt ilginç bişey ama adamlar anlam veremiyo classıma ortada çarpışma olurken bana değil başka roguelara dalmaya kasıyolar çok eğlenceli oluyo hehe
ama teke tek kaldım mı girerim stealth mode'a[signature][hline]çok terbiyesiz bir adamım...
...ayrıca tükürdüğümü de yaladım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Revell, 05 Ekim 2005 09:10 tarihinde demiş ki:
rouge diye yeni bir sınıf mı varda ben mi bilmiyorum.

Finishing Move larında makyaj kullanıyor galiba, kimyasal maddeler üzerine professionu da vardır.

*Rouge=Allık*

Bu rouge çok alçak, kalleş bir karakter hep arkadan görünmezken dalıyor.

NERF ROUGE, NERF RUJ, NERF ALLIK :)[signature][hline]Deadmarine-lvl 60 Undead Rogue
Bloodscalp
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grizzly, 05 Ekim 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
orası doğru .rogue arkandan çıkıp darbeyi vurduktan sonra:

regrowht+rejavunation

bu ikisi canı ya sabit tutar yada arttır. o arada healing touch sonra ver rootu . artık sıra bende hehehe :horace:

said:
Grizzly, 05 Ekim 2005 00:30 tarihinde demiş ki:yok ben druid sucks diodum ama harbiden rullz.

mage hariç tüm klaslarla duel yaptım.karşımdaki daha kaslıydı level olarak hatta. ama maximum 3 level.

dediğim gibi. warrior gelir charce yapar nature grasp çoktan açıktır. öle kalır .
warlock bence yetersiz bişi.
shaman totemleri olmadan kötü. zorluo ama.
priestin zaten hp si az.
rogue u yukarda dediğim gibi
druid. o yeteneğe kalmış ve itemlara. bugün kendimden 3 level kaslı druidi duelde yendim. ama adam yeteneksizdi bu gerçek.

paladin ucu ucuna.
ama hunter o yanındaki hayvan yokmu ölüm ya ciinnet!

ilk quote aynen katılıyorum ama ikincisi o kadar da değil hani (ben de yeteneksiz olabilirim tabii :)).

bu arada ROGUE..[signature][hline][email protected]
Level 46 Grunt Stormwaker the Tauren Druid of Dunemaul Realm, Private of i Am
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlara tüftüf verilse ya onu atsalar uzaktan poison.
En kalleşi priestlar karı gibi çığlık atıolar[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Daggerfall, 05 Ekim 2005 09:23 tarihinde demiş ki:
said:
mert1014, 05 Ekim 2005 09:03 tarihinde demiş ki:
said:
Blackfake, 05 Ekim 2005 00:25 tarihinde demiş ki:
kayboluyor adam kayboluyor kaybolmayan rouge istiyoz her tuvalete gidişimde döndüğümde kendimi rouge tarafından backstable öldürülmüş buluyom delikanlı gibi teke tek gelmio
bu rouge hayvanı çok sinsi olup her türlü cloth giyen playerların combat sırasında arkasından çıkıp cheap shot + slow + mindnumb poison + 1k dmg yapıp yellden AHEUHAEHAHHA SADISTIM BEN WURDUM WURDUM diyip kaybolduğunu görebilirsiniz

eheh işte rogların borusu warriorlara yetmiyo o zaman,adam bana başlıyor vurmaya sap lar havada uçuşuyor ben telaş etmiyorum adam bi dodge veriyor bana overpowerı bi gömüyom adam kaçamadan ölüyor :)

rogların borusu warriorlara yetmıyor demişsin saldırı zamanını senmı belırlıyorsun benmı ? tabiki rogue ya gelen bunca nerf den sonra ya allah diye warrior un karşısına cıkmayacağım onemlı olan uygun zamanı ve pozisyonu kollayıp ona gore hareket etmek o bunu yener bu bunu yener wow da yok boyle birşey arkadaşım nasıl boyle emın konuşabılıyorsunuz hayret edıyorum doğrusu

iddaa ediyorum stun lock rog hariç hangi rog gelsin önüme 100 defa düel yapayım 1 tane belki yenilirim[signature][hline]www.komikler.com
with or without you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...