angband Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ben arkadas iliskileri acisindan gayet katı sayilabilcek bi insanken,goz gore gore kızın biri beni kullanıyo ve ben bunu biliyorum ve bundan rahatsız olmuyorum,ama rahatsız olmamamdan rahatsız olmaya basladım... bir kez daha disi ırktan bazı acizliklerimi ortaya cıkardıkları icin nefret ediyorum...napıcaksın işte;icguduler beni bu hale getiriyor..[signature][hline]follow the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 bundan rahatsız olmaktan rahatsız olmamaya başadıysan bence sorun var demektir[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: fede, 05 Ekim 2005 23:39 tarihinde demiş ki: bundan rahatsız olmaktan rahatsız olmamaya başadıysan bence sorun var demektir +99999[signature][hline]Click! | plz! pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ne kim?[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 zaten bunu sorun olarak gormeseydim şu an bole bi yazı okumayacaktınız.yani sorun oldugunun bende farkındayım..[signature][hline]follow the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 alışmış kudurmuştan beterdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 yazık[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: angband, 05 Ekim 2005 23:33 tarihinde demiş ki: ben arkadas iliskileri acisindan gayet katı sayilabilcek bi insanken,goz gore gore kızın biri beni kullanıyo ve ben bunu biliyorum ve bundan rahatsız olmuyorum,ama rahatsız olmamamdan rahatsız olmaya basladım... bir kez daha disi ırktan bazı acizliklerimi ortaya cıkardıkları icin nefret ediyorum...napıcaksın işte;icguduler beni bu hale getiriyor.. Olum git açık açık söyle o gerizekalı kıza bildiğini ve bundan böyle arkadaş değiliz die postayı koy![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: LordOfBlood, 06 Ekim 2005 00:07 tarihinde demiş ki: said: angband, 05 Ekim 2005 23:33 tarihinde demiş ki: ben arkadas iliskileri acisindan gayet katı sayilabilcek bi insanken,goz gore gore kızın biri beni kullanıyo ve ben bunu biliyorum ve bundan rahatsız olmuyorum,ama rahatsız olmamamdan rahatsız olmaya basladım... bir kez daha disi ırktan bazı acizliklerimi ortaya cıkardıkları icin nefret ediyorum...napıcaksın işte;icguduler beni bu hale getiriyor.. Olum git açık açık söyle o gerizekalı kıza bildiğini ve bundan böyle arkadaş değiliz die postayı koy! keske söylemek,bunu yazmak kadar kolay olsa....[signature][hline]follow the darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: angband, 06 Ekim 2005 00:19 tarihinde demiş ki: said: LordOfBlood, 06 Ekim 2005 00:07 tarihinde demiş ki: said: angband, 05 Ekim 2005 23:33 tarihinde demiş ki: ben arkadas iliskileri acisindan gayet katı sayilabilcek bi insanken,goz gore gore kızın biri beni kullanıyo ve ben bunu biliyorum ve bundan rahatsız olmuyorum,ama rahatsız olmamamdan rahatsız olmaya basladım... bir kez daha disi ırktan bazı acizliklerimi ortaya cıkardıkları icin nefret ediyorum...napıcaksın işte;icguduler beni bu hale getiriyor.. Olum git açık açık söyle o gerizekalı kıza bildiğini ve bundan böyle arkadaş değiliz die postayı koy! keske söylemek,bunu yazmak kadar kolay olsa.... Kolay değil ama bu devam edersen özgüvenini kaybedersin. Ve Vahşi dhayatta(Gerçek manada) Özgüvensiz adam hemen EZİLİR!!![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 vahşi hayat derken?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Mike, 06 Ekim 2005 00:36 tarihinde demiş ki: vahşi hayat derken? Şöyle yani, hayat dediğmiz olay Vahşi bi ortam. Yani ezerler biçerler keserler, bizde o arada yaşamaya çalışırız![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 afrikadamı yaşıyoruz ya ne vahşi hayatı :) kızın biri cocugu kullanıo die hemen ezdiniz.dişi işte abi tehlikeli varlıklar.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 kızlara kotu demek için hiç bı fırsatı kaçırmıosunuz maşallah ya erkekler kadar tehlıkelı warlık war mı?yapmayın rıca ederım[signature][hline]zorda kaldığım tum zamanlarda yalnızlığım sendınn!!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: LordOfBlood, 06 Ekim 2005 00:37 tarihinde demiş ki: said: Mike, 06 Ekim 2005 00:36 tarihinde demiş ki: vahşi hayat derken? Şöyle yani, hayat dediğmiz olay Vahşi bi ortam. Yani ezerler biçerler keserler, bizde o arada yaşamaya çalışırız! tamamda bi üstteki post quote edilmez, bırak vahşi yaşamı modern yaşamda yaşayamıyoruz daha lol[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 ''arkadaşım'' diye sıfatlandırdıklarım bi nebze ama ''dostum'' diye sıfatlandırdıklarıma canım feda. kullanılmak var kullanılmak var. Eğer senin açığını yakalyıpda kullanabıldıgım kadar kullanayım sonra bırakırım dıyorsa zaten uzak dur. Ama arkadaşlıgınız dostlugunuz karşılıklıysa senı rahatsız etmemeli bence.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Famy, 06 Ekim 2005 00:48 tarihinde demiş ki: kızlara kotu demek için hiç bı fırsatı kaçırmıosunuz maşallah ya erkekler kadar tehlıkelı warlık war mı?yapmayın rıca ederım Evet ne Yazıkki öyle![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 valla bu topic kızlar mı dover erkekler mi dover topici olmaya baslamıs=P aman diyim, ben de eskiden tepinirdim burda "hayır hayır kızları ezemezsiniz yeter ulen" diye, gordum sonradan ortada ezilen ezen yoki kardes kardes takılıyoruz, kızlar tehlikeli varliklar mı? bence evet [signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. [Bu mesaj dory tarafından 06 Ekim 2005 01:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Çoğu kuyruksuz şeytan. Dikkat etmek lazım![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Abi gülmekten kırıldım yaw:D:D:D:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: LordOfBlood, 06 Ekim 2005 01:16 tarihinde demiş ki: Çoğu kuyruksuz şeytan. Dikkat etmek lazım! [spo1=seytan da dasda das][/spo][signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanımÇizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes..[Bu mesaj dory tarafından 06 Ekim 2005 01:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Famy, 06 Ekim 2005 00:48 tarihinde demiş ki: kızlara kotu demek için hiç bı fırsatı kaçırmıosunuz maşallah ya erkekler kadar tehlıkelı warlık war mı?yapmayın rıca ederım walla kendi açımdan soyluyorum.ben çok çakal cok kurnaz ve bi okadar tehlikeli 2 kızı sevme gibi bi hata yaptım yaptıklarını görsen böyle demezdin ehhe.melek yüzlü şeytan diyorum 2 sinede[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Arkadaslar yapmayin kizlar genel anlamda cook itaatkar oluyorlar be. Belki de siz karsinizdakine gore iyi degilsiniz o yuzden oyle oluyor.. Abartmayin.. Melek hepsi melek..[signature][hline]Emaleth, 28 Temmuz 2003 16:04 tarihinde demiş ki: bilirsiniz, ben bu forumların "erkek hamamı" gibi görülmesine, burada benim deyişimle "kaave" muhabbeti yapılmasına karşıyım. hiç hoşlanmıyorum, hiç mi hiç yakıştıramıyorum. ha naapıyorum? biri "beyler" diye thread açınca gidip "cici bayanlar" yapıyorum. dünya ters dönmeye başlayıp, birdenbire burası güllük gülistanlık mı oluyor? hayır. ama ne oluyor? biri kaave ağzı yaptığında, kullanıcılar tarafından ben daha müdahale etmeden uyarılıyor ve fark ettiniz mi bilmem, artık "beyler" diye thread açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Kızdan kıza fark var plss :)[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2005 Arada benim mesaj silinmiş... Kurallara aykırı ya da kötü bir şey yazdığımı sanmıyorum. Herhangi bir hakaret vs de içermiyordu... Garip geldi. Eğer silen yetkili sebebini özel mesajdan atabilirse sevinirim. Yanlış anlaşılmasın çatmıyorum. Sadece mesajım kurallara uygun gelmişti demek ki dikkat etmediğim bir şeyi bozuyormuş, öğrenmiş olurum, bir daha ona da dikkat ederim mesaj atarken..?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar