lahoya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bence 1-0 biter golüde necati atar[signature][hline]ÖLÜMÜNE GALATASARAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Eğer dün kü Galatasaray çıkarsa sahaya, Trabzon muhtemelen yener.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 ben koyu galatasaraylıyım inşallah g trabzon 5-0 7-0 alır da yöntmin gitmesi acele olur.kızdım artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 trabzon neyı yenıyor?Kımınle yenıyor?Yattara yı saglam tutarsa gese olay bıtmıstır.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Ben trabzondan en azından beraberlık beklıyorum.Bu tarz maclarda bastan hıcbırsy bellı olmaz gercı ama fb lı olarak gonlum trabzondan yana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Trabzon patlamasını bu maç yapacak.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Trabzon tepetaklak oldu, gökdeniz yok, şu symzowniak mıydı neydi o da yok sanırım. Fatih Tekke'nin aklını karıştırdılar o da formsuz. Yattara var bi tek o da dengesiz. Geçen hafta da yenildiler zaten 2-0. GS'ninse tek umudu lig artık. 3-1 GS alır gibi geliyor bana...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 GS alır gibi duruyor umarım berabere yada TS galibiyeti ile sonuclanır.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Maç istanbulda di mi?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Cincon yalan olur gibime geliyor benim. Trabzon da süper top oynamıyacak ama skoru elinde tutucak diye dusunuyorum.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 bende gollü beraberlik bekliyorum[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira 2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: 5 den fazla atarız futbolu biliyosam konuşuyorum tarafsız yani yanlış anlamayın farklı yeneriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Trabzon bir Trömösö değil.. lol[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Trabzon çıkış peşinde. GS ise taraftarının gönlünü kazanmak zorunda. Zor maç. Bence berabere biter. Başarılar her iki takımada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 GS tromso maçını aklından silemezse farklı yenilir.[signature][hline]I Love This Game ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 G.S şu şekilde bir çagrışım yaparsa yenilir. Tromsö Trabzonspor. Yani insallah akıllarına gelmez. gelirse maç Tromsö.. pardon Trabzonun.. Bu arada Trabzonspor harflerinden Tronso oluyo Bi m olsaymış arada G.S maçı veriyomuş. ehiheieihiheihi[signature][hline] [Bu mesaj Eternal tarafından 30 Eylül 2005 17:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Bence ilginç bir maç olur. Trabzon da Gs de kötü günler geçiriyo. Gökdeniz'in şike olayı ve Tromso yenilgisi. Ama galatasaray ligdeki klasik sistemiyle çıkarsa 3-4 tane atabilir.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: Eternal, 30 Eylül 2005 17:18 tarihinde demiş ki: G.S şu şekilde bir çagrışım yaparsa yenilir. Tromsö Trabzonspor. Yani insallah akıllarına gelmez. gelirse maç Tromsö.. pardon Trabzonun.. Bu arada Trabzonspor harflerinden Tronso oluyo Bi m olsaymış arada G.S maçı veriyomuş. ehiheieihiheihi ne boş adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 !!!1111111111111[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 herşey olur ayrıda yeter artık şu bazı arkadaşların takım ismiyle dalga geçer gibi konuşmaları can sıkıyo ters laf edince ortalık karışıyo biraz adam gibi seviyeli konuşmayı öğrensin herkes[signature][hline]can't settle the area Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 galatasaray gibi oynasın trabzonu da rahat geçeriz diğer takımlarıda işallah fb yle olan derbimiz güzel geçecek tromso herkes dır dır ediyor, takımın paniklemesi ve şansızlık tan başka birşey yoktu ortada, takım çok iyi hakan ve ümit birlikte oynayınca çok daha iyi olacak. ts yi de iyi bir skorla geçer moral depolarız işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 uzulerek soyluyorumki ts nin hicbir snsi yok ne defansi defans ne orta sahasi ortasaha gokdenizle symek olmadan hicbirsey yapamz bu takim. yattara ile fatih gununde olsa gs de vasat oynasa bi ihtimal 1 puan cikarilar ama zor. ben olsam fatihi orta sahaya alirim thomas junn ile mehmet yilmazi forfete koyarim. senol onun yerine elleri orta sahaya almisti vestede rezil olmustuk. o kadar defansif bir oyuna ne gerek var boyle forfetlerin varken.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 kagit ustunde gs 10 atar. yattara felan bos. tromso ile dalga gecince gsli arkadaslar neden kiziyor anlamis degilim, senelerdir ve hala pendik ve 0 cekilen CL macerasiyla dalga geciliyor, Mancester a yeniliniyor dalga geciliyor. Gs dunyanin en dandik takimini 2 macta da yenemiyor ve eleniyor, tabii dalga gecilcek. bi cok sekilde dalga gecicem mesela ama hos goruyoruz uzulmeyesiniz diye :p[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 walla ts bitik surumda gibi ama hiç de belli olmaz ben bu maça beraberlik ya da ts diyorum..inş ts alır..hadi bordo mavi..:D[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 trabzonspor un durumu galatasaray dan daha beter bu maçı bence ertelenir ileri bir tarihe[signature][hline]**S!y@H**BéY@Z**P@T!** www.edepom.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2005 said: lahoya, 30 Eylül 2005 18:16 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 30 Eylül 2005 17:18 tarihinde demiş ki: G.S şu şekilde bir çagrışım yaparsa yenilir. Tromsö Trabzonspor. Yani insallah akıllarına gelmez. gelirse maç Tromsö.. pardon Trabzonun.. Bu arada Trabzonspor harflerinden Tronso oluyo Bi m olsaymış arada G.S maçı veriyomuş. ehiheieihiheihi ne boş adamsın Çok eğlenmiş olmalı bunları uydururken. "oha oolum manyak bi benzetme buldum ha, bak bak Tromso Tronso, nasıl ama?!"[signature][hline]" We're not a threat. We're salvation. The world will have to deal with us. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar