Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Palantis Online Strateji & RPG Oyunu

palantis

Öne çıkan mesajlar

baslangıcta bende hata ettım teknolojıye fılan para verıp baslangıcta hıc durmadan koy fırın nufus 3 lemesını yapın arkadaslar korumadan cıkmadan nufus ve ekonomık gucunuz iyi olmalı ben anca guclendırdım ekonomıyı yaklasık bı 40 bın altın gelıyo gunluk rahata erdım bide su zamlar olmasaydı daha ıyı olcaktı[signature][hline]Bla bla bla...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LethE, 25 Eylül 2005 16:53 tarihinde demiş ki:
4x yapmak için asker üretiminin %50 olmsaı gerekiyor.. buda çok gereksiz oyun başı için maaşları fln da bunların.. oyu nbgaşında teknolojiye veren.. askere veren kaybediyor arkadaşlar.. millet aldı başını.. ben saatte 36 altın gelirle tüccar basıtm.. şimdi anca 5k gelir var.. toparladnıyoz.. ona göre once nufüs , gelir ve hammadde... yemek stokunuz da hep artsın.. eşitlemeye kasmayın. 4 5 fazla yapınç biriksin bi köşede..

doğru diyorsun ama şöyle bir şey var 10 köylü üretiyorsun oyunun başında, 4x yaptığında 20 köylü 20 asker olur. 20 köylü de 10 köylünün yanında çok farklı bir rakam. Oyunun başında altının çok fazla olduğundan bir süre yapılabilir diye düşünüyorum. Bu arada bina fiyatları harbi uçmuş, zamanında iyi ki 10 mağara yapmışım :) ama şöle bir olay var yeni giren oyuncular rekabet edemiyecek artık.
Sosyal ağlarda paylaş

eheh her 24 saate 1 gırıyorum bırıken 500000 ı bına kesıf ıvır zıvır herseye harcıyom gerı kalanıyla paralı asker alıp gonderıyom bırılerıne ...
bence res lazım server a ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben su sehir degerinin dusmesini anlamadım , 400000 'di 30000'e dustu .. Cok enteresan bir durum. Bu arada hrekesin dedigi gibi , koylu - tuccar - asker dengesini iyi ayarlamak ve teknolojide ekonomist ve yönetici kademelerini bulup anında 5. level'a getirmek lazım.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

yeah1986 .. tekrar hesaplayalım..
10 köylü gelir 1x
40 köylü gelir 4x.. %50 asker 20 köylü 20 asker olur..
bunu 5 saat yapsan max pop 400.. 10 saat yapsan 300..
askerlerin yer kapladıgını unutma :D ve paran bitince ne olcak? özellikle yeni bina fiyatlarıyla .. bosu bosuna apra verdiign askerler..[signature][hline]Bıktım..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LethE, 26 Eylül 2005 00:37 tarihinde demiş ki:
yeah1986 .. tekrar hesaplayalım..
10 köylü gelir 1x
40 köylü gelir 4x.. %50 asker 20 köylü 20 asker olur..
bunu 5 saat yapsan max pop 400.. 10 saat yapsan 300..
askerlerin yer kapladıgını unutma :D ve paran bitince ne olcak? özellikle yeni bina fiyatlarıyla .. bosu bosuna para verdiign askerler..

tmm da 160k civarı bir parayla başlıyorsun, ee köy de üreteceksin, oyunun başında adam 10 tüccar yaparken sen 20 tüccar yapacaksın gün başına, ekonomiyi oturttuktan sonra 1x le devam edersin. Oyun başı taktiği bu :) askerleri de kullanırsın ilerde.bu taktik zaten 72 saatin 36 saatin de mi ne kullandığım bir taktik.

[Bu mesaj yeahh1986 tarafından 26 Eylül 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pati team guild olayının temellerini atalım yumuşaktan ...
eli kulağındaymış yakında guild olayı devreye girecekmiş ...
öncelikle bir guild ismi belirleyelim ...
teklifler gelsin ...

[PatipoweR] dedim ben sizde isim önerilerinizi sizde yazın bulalım bişeyler ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...