lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 1. adadayım,erken kayıt oldum ama başlarda pek bakamadım.Çok zayıf kaldım acil pati desteğine ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sevgili patiler aranızda 32. adada olaan war mıı?? yeni char actımm arkadas lazım dostu dusmanı oğrenelim di mi ama[signature][hline]Remember, respect is everything! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 yanin daki adalara günlük haraç verirsen dost olurlar ama vermezsen düşman olurlar hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che91 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 oole dostum oolcaana dusmanım olsun ama ciddiyim kimse yok mu şimdi patiden??[signature][hline]Remember, respect is everything! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 16 Ocak 1201 - Ordumuz işgal etmeye gittiği Firiona Vie de Apocrypha tarafından komuta edilen ordu ile karşı karşıya geldi. Geriye Apocrypha ve ordusundan sadece kocaman bir mezarlık kaldı! Şehrimize dönen ordumuzdan kalanlar 227 asker 119 savaşçı 42 okçu 65 brutalist 22 komutan 2 doktor . Ancak ordumuz Firiona Vie civarlarından 13494 altın 13 alan ganimetleriyle döndü! Bu savaştan 154 puan kazandınız.Şehrimize bu savaş sonrası yenilen Firiona Vie şehri halkı tarafından 9 binek 82 metal gönderildi ilk işgal savasımı yaptım hepsini katlettim mutluyum :D[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 iyi teprik ederim seni ben daha savaşmadım açılışımı yapmadım daha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ben 3 kere savastım 2 kere yagma icin saldırdım aldım en son teknoloji icin saldırdım yenildişm fitil oldum :) Ordumuz teknolojilerini çalmaya gittiği bla bla bla bla tarafından komuta edilen ordu ile karşı karşıya geldi. bla bla ve ordusu gizli teknolojileri ile ordumuzu büyük bir malubiyete uğrattı! Şehrimize dönen ordumuzdan kalanlar 12 asker 9 savaşçı 2 okçu 1 brutalist 1 komutan 1 doktor . Kaybedilen savaşın ardından ordumuzun büyük bir bölümü yok edildiği için [Bu mesaj bravecik tarafından 24 Eylül 2005 23:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 bu 5. savasımdı meydan savası yagma falan yaptımda bu ilk işgal saldırımdı son köylüye kadar herkesi öldürdüm muhaha :P[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Koloni deniycem simdi,bakalım neler olacak.[signature][hline]Buz HatalıysamReport me Noob W/MO =GW= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 sehir puani 2xxxxx den 8xxxx e düşmüş[signature][hline]We've been on the run Driving in the sun Looking out for #1 California here we come Right back where we started from Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 savaş konusu anlaşılmamış galiba.. eğer şehrinizde HAZIR bir ordu varsa. bu ordu ATAK.. şehrinizde olupda orduya koymadığınız askerler ise DEFANS puanlarıyla savunurlar.. orduya koycağınız kule okçusu iişe yaramaz.. ama şehirdeyken çok güçlüdür.. ayrıca ejder ve komutan sayısı da %5 er bonus ekliyor unutmaıyn..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Kardeşler oyuna daha yeni yeni başladım 183k para var 60 köylüyü 20'şer dağıttım. Neler yapayım? Agresif oynamak istiyorum ama ilk ekonomi yapmalıyım dimi? Bir Yardım edin elimden ayağımdan tutun.[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız, kendinizi vermeniz gerekir. Devrimi satın alamazsınız. Devrimi yapamazsınız. Devrim olabilirsiniz ancak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 brutalist onemli , o yuzden at isinize yarar . Patilerle iletisim kurmak lazım , guild olaylarına girmek lazım patiler iletisim kurarsa sevinirim bu arada nerowarden de burdaymıs heheh , guild falan varmı ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! [Bu mesaj ZeuZ tarafından 25 Eylül 2005 13:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 lordofblood.. ilk işin köy abanmak olsun.. 72 saati en veirmli şekilde geçirmeye bak.. teknolojiye para harcama.. (baktın büyücü ve casusluk var. %10 koy. ama 1 saatllik koy paran lazım sana) köylerle birlikte fırında gerekicek sana.. bol fırın bol köy.. asker üretme çok(%5 asker yap).. bol bol tüccar yap.. bina alanın 75/100 gibi birşey olunca asker üretimini arttır.. bir yandan keşif yap.. 100-150 oduncu 50 madenci yetiyor bana ama bunları dneyip görmen en iyisi.. ejderhaları seviyosan ilk paranla 10 mağara dikmen de belki yardımcı olur :D[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 iyi anlattın ağzına sağlık ilk başlayanlara güzle bir örnek bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Guild kurmak acıldımı? Acıldıysa bir pati guildi yapalım...[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Off oyle insan ayni hatayi 3 defa yaparmi ya 3 defa farkli zamanlarda tuccar ekliycem nufusuma eklemek yerine işten kov yaptim 1200 tuccar vardi 500 kaldi parada yok :([signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 heheheh ben çok yaptım öyle aceleden ekliceğime çıkardım hep .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 72 saat için bol miktarda tüccar, bol miktarda köy ve bol miktarda fırın basılmalı bence. Oyunun başınında altın çok olduğu için oyunda olduğum sürece 4x yaptım böylelikle daha çok köylü aldım ve hızlı bir gelişim sağladım. Oyunda olmadığım sürelerde ise x1 0 askerle oynadım. 72 saat devresinden sonra zaten kafana göre takılırsın. Ama 72 saat içinde amacın tüccarı 1000in üzerine çıkarmak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 4x yapmak için asker üretiminin %50 olmsaı gerekiyor.. buda çok gereksiz oyun başı için maaşları fln da bunların.. oyu nbgaşında teknolojiye veren.. askere veren kaybediyor arkadaşlar.. millet aldı başını.. ben saatte 36 altın gelirle tüccar basıtm.. şimdi anca 5k gelir var.. toparladnıyoz.. ona göre once nufüs , gelir ve hammadde... yemek stokunuz da hep artsın.. eşitlemeye kasmayın. 4 5 fazla yapınç biriksin bi köşede..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bu şehir degeri durup dururken azalıo ben onu anlamıyorum[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toprak911 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 bende anlamadım 40bin şehir puanım vardı birden 15bin oldu niye bukadar azaldı anlamadımbisorunmu var acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Benim atk 11k oldu defansda baya uçtu :( aeuhae asker olarak iyi gidio paso archer General basıyorum[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Binaların ücretleri değişmiş sanırım, o yüzden bir düşme söz konusu olabilir.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar