Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Evet şimdi elime cdsi geçti sanırım izliyicem belki biraz abuk subuk ama filmdeki yaratık çok şirin gizmo :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 12den sonra yemek verme şişiyorlar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ehuehe :) su ile çoğalıyorlar :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ben belli bi yerden sonra bayağı gülüodum onlara. Hele ikinci filmde.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 evet korku filmi falan diye geçiyordu aldıgım yerde komedi filmi gibi :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 furby lerin ataları..[hline]aente is alone on this way.. aente aka banshee.. mycq:110299655 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 İçlerinden bitanesi uykucu, bi tanesi de somurtkan:-)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 furby mi ehuehe hatırlayan var demekki bende duruyor hala :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 bir korku filmi iki komedi[hline]Bu mesaj bitmiştir. Lütfen bir sonraki mesaja geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2003 gizmo :) hehe küçükken izlemiştim 2 film olması lazım çok güzeldi saat 12 den sonra besleyince bu moguaylar gremlin oluyordu bir tanesi vardı tam piçti saati durdurup adamı kandırıp yemek yemişlerdi hayince gülüyorlardı yerken o sahneyi hatıladıkça hala gülerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 gremlinns.. hayıır benden uzak durun aaaaahhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Kucukken sadece 3 kasetim vardi surekli degistirip izledigim Fantasia Gremlins E.T. Asmis filmdir bir korku iki komedi dir :)[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 İkinci filmdeki öcüböcü şeklindeki female gremlinin(ya da herneyse onun işte) hastasıyım[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2003 vallahi korku katagorisine koyuluyor ama pek oldugu soylenemez :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 bir korku iki komedi, katılıyorum. ama küçücük çocuk o filmde de korkmuştu. o yarasa gremlinin duvardan çıkısına hayran olmuştum (BATMAAAAN!!!)[hline]Ankara'da FRP oynuycak grup arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 yeni nesil gremlinler frpde oynayacakmış :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar