nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Başarılar mavi ;)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 pek burayı takip etmesem de iki taraftan iki mod olması iyi olmuş. yeni görevinde başarılar mavi[signature][hline]Natalie ile evli ve üç çocuk sahibi insan olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bak şimdi iki taraf dedin bjkliler ayaklanacak öyle ya sonuçta Türk futbolunda 3 taraf var ve onlardan birer yönetici olmazsa o forum tarafsız olmaz insanlar hakaret ettikleriyle kalırlar değil mi...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Blackchoasu ısteruk :)[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 bence bjkliler hep (derbiler dışında ) gsyi destekliyolar. Çok fazla çıkarı olmazsa fb yi destekleyen olmaz fblilerden başka[signature][hline]Natalie ile evli ve üç çocuk sahibi insan olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 said: fede, 03 Ekim 2005 16:47 tarihinde demiş ki: bence bjkliler hep (derbiler dışında ) gsyi destekliyolar. Çok fazla çıkarı olmazsa fb yi destekleyen olmaz fblilerden başka tmm[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Zegna ile beni tuttuğumuz takımlar ile değerlendirmeyin. Bu hem sizin bize önyargı ile yaklaşmanıza neden olur hemde gereksiz polemiklere neden olur hemde futbol bölümü için hiç iç açıcı olmaz. Hiç bir kullanıcı takıldığı bir alanın kirlenmesine o alanda ki düzenin, disiplinin bozulmasını, o alanın çöplüğe dönmesini istemez değil mi ? Ben Galatasaraylıyım zamanında ağzımdan çıktı bir kere belki futbol gibi bir bölümün yetkililerinin tuttukları takımı söylememeleri daha iyi olabilir.Ama bir bakımada gem vurmamak gerek çünkü gerek yok. Objektif yaklaşmayan, burda popülarite için bulunan, adam gibi iş yapmayan yetkili zaten kendini belli eder. Göze batar. Ama haketmiş bir karşıt takım taraftarının konusunu kitlemek onu bölümden uzaklaştırmak bunun gibi yaptırımlar olucaktır tabiki. Ahmet isimli alan yetkilisi Fb'li onun için Bjk'li Mehmeti banladı tarzı yaklaşımlardan kaçınmak gerek. Gül gibi geçinip gidelim. Zor değil.[signature][hline] Ya ben fazlayım bu dünya da yada bu dünya sensiz fazla bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 peki.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 yok yok burda şöyle mod istenir genelde; hangi takımı tuttuğu belli olan mod gider o takımın oyuncularının oturduğu koltuklara oturur ve tıpkı tribündeki amigolar gibi orayı ateşler, sözcülük, öncülük eder güzel yazmışsın Mavi, umarım işler yazdığın gibi yürür de artık bu tribünlerin arasındaki polis kordonuna gerek kalmaz...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Basarilar Mavi :)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2005 basarılar mavi allah sana sabır versin.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 evimden uzaktaydim 3 gundur giremedim , Mavi'ye basarilar.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Online olmadigim zamanlarda konusundan sapip gereksiz tartismalara giden konular oluyordu , ozellikle futbol bolumu cok atesli bir bolum biliyorsunuz. Artik 2 mod var , modere sisteminin daha iyi olacagina inaniyorum. Fenerbahceli olmam nedeniyle bazi arkadaslar hirslarininda kurbani olup gereksiz dusuncelere kapiliyorlardi , umarim Mavi'nin gelisi ile kafalarinda soru isareti kalmaz ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Eğer moderatör olursam Zegna ile Maviyi banlııcam ! :P yapın beni plz[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 O nasıl bir yazıdır ahaha Yapın bilecki[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Adalet pls[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Yeni bir mod alınacaksa Futbol bolumunden uzaklaştırılmış biri olmasın..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Maymun olup hala uzaklaştırılmayanlar da var.o daha kötü be =) eğitime tabi tutuldukları için böyleymiş. zor valla ne diyelim.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 blac sende mod ol. blackı yapın please.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Olmam ki ısrar etmeyin yani. Uğraşılmaz kalkar gider döverim ben burdan birini sonunda o olur. Agresifim kompleksliyim ekşisözlük yazarıyım ben! Mavi bilir nasıl dayak attığımı.O yüzden maviyi mod yaptım.Kukla yapıcam onu :P[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 lol black.[signature][hline]Elbet bırgun toprak olup gıdecegız. Besıktaslı dogduk Besıktaslı olecegız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 tebrikz mavi[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar