qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 ewet arkadaşlar skill bug kullananlar banlanıyor beramusta son duyumlara göre skill bug kullanan 300 kişi banlandı hayırlı olsun ve son 2 haftadır dupr itemler de silinmekte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 kendi cafemden 3 kişi banlandı:D ordan biliyom ve öğrendim 300 kişi banlanmış beramustan varsa skill bug kullanan arkadaşınız söyleyin girsin ya skilleri gitti yada ban yedi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 serverda adam kalmaz dupe ve bug kullananları banlarlarsa =)[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:YoTeAmoGabriela (eheh tek ben varım :)) Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 cafedekı cocuklar diyorkı eskıden her gırdıgımızde aynı seyı tekrar yapardık. cunkı cafelere dipfiriz kurarlar bir oturduktan sonra pc yenıden baslarsa hersey ilk seferki gibi olur. ama sımdı nerede gırerse gırsınler her zamn skiil lerı yerınde duruyomus. yani bunun en mantıklı acıklaması skill board ı server a kaydetmısler ve sılemıyorlar. herkeze yavas yavas sıra gelıyor :) ne diyim kullanan ezıkler varsa esyalarını kurtarsınlar bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 iyi yaf eziqler bile 3 nova atıyodu :)[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: Belli deil şimdilik clan dağıldı :( Server : Ares Lvl: 5x np: bi inio bi çıkıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 zıctık :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 said: dipfiriz Koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 yahu bende banlandım galiba :D atıo sürekli 1dk içinde belli olacak :D skill bug yapmadım re skill yaptım öyle kaldı sildim saveledim inş. bişi yoqtur :([signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS_er_SAPI Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Necro Hangi serverdesin kardes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 qapaq ossun girdim oyuna :D[signature][hline]Manga Fun Club Manga Fun Club Forums lvl 60 Coming Soon :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Sikil bugculara ban,skil bugculara ban,ban,ban,ban,ban,ban ban,ban,ban,ban,ban,ban,ban,ban,ban,ban,ban,ban,ban,ban ban,ban,ban,ban,ban,ban,ban,ban,ban... Seviniçten havalara uçtum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 şimdi bu adamlar şaşkınlıktan skill barında nova olan herkesi banlamasın ? biz gerçek novacıyız ya arada kaynarsak :D[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 cypher'a da bi el atsalar[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SaLwaTore_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 beramusta hepsini ben bann ladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qeqlic Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 benim pclerde de deep freeze var ve fakat silindi ona rağmen ve çocuklar format attıktan sonra deepfreeze yüklemeden oyuna girip skillerini koymuşlardı amma:) bugün hepsi şok bi geldiler skill barlar bomboş:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nix Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 said: Metakuso, 04 Ekim 2005 17:02 tarihinde demiş ki: şimdi bu adamlar şaşkınlıktan skill barında nova olan herkesi banlamasın ? biz gerçek novacıyız ya arada kaynarsak :D ahuahuahuaau hatta niahahhaha[signature][hline]nick:Nix_ lvl :61 blade master clan:ExTremE nation: El morad server: Beramus np:33xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phyton Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 çok güzel oldu bu... Temizlenmiş oldu[signature][hline]Server: Beramus Char Name: Phytonian Level : 50 - %50 Job: Rogue Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2005 Hiç bir şeyin temizlendiği yok. :( Daha 1 saat önce Rain denen hıyar ilkin combo yapıp, daha sonra arrow shower kullandı. Daha tonla rogue hem archer hem sin şu an.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:10x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar